Köszönöm elég nyálcsorgatós gyűjtemény. Egyik szebb mint a másik, egyesek szinte elfelejtett márka megmaradt gépei. Hozzávetőleges árakat tudsz írni csak, hogy kicsit képbe legyünk.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
A Motobi 650 az ugyan olyan mint a Benelli Tornado 650 mivel ugyan azok gyartottak , mind a ket marka az ovek volt igy csak a szinukben kulomboztek .A motor ok.csak bele van torve az eggyik gyertya.Az ara az 2750 eu ami nem rossz tankot es a ket oldal idomot kell atfesteni. A Benelli quattro 500 azt nem ajanlanam csak az ellensegemnek .A Ducati az meg nem elado de az ara szerintem tobb 10 000 eu.Honda four 750- esek vannak legalabb 8-10 db 2500eu-tol folfele De van ott Suzuki Titan ,ket hengeres 125-os honda,750-es ketuteuek stb.
- 2 likes
Komment
-
És min úszott el ?.....................................movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHat sajnos nem lettem boldog tulajdonosa a Laverdanak
Komment
-
Jelképesen a tíz körmét elverném annak:aki bearanyozta az aluminium részeket......egyébként komoly járműnek néz ki! Jó állapotú motorokat veszel,vagy te újítgatod a motorjaidat?movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHat sajnos nem lettem boldog tulajdonosa a Laverdanak"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Tegnap betértem egy falusi boltba némi vízért és a pénztárnál találtam "Dianás cukor"-t. magától értetődőne muszáj volt vennem. Aztán ráolvastam, azt írják 97%-os étkezési szesz.
Azonnal beszüntettem a kóstolását. , és arra gondoltam gyerekkoromban a pénztárgép mellett volt egy köbliben és visszajáró helyett sokszor azt kaptunk, amit hazafele arcba pakoltam.
Most már értem mért volt vidám gyerekkorom!

- 10 likes
Komment
-
Voltam nemrégiben átnézni egy olasz masina kábelezését így fényezés után (én kábeleztem az egészet, csak még pár elem nem volt lefényezve). Egy kábel volt kicsúszva, az visszakerült a helyére, a testcsomópont kábele szintén, aksi szintén. Van gyújtás, van világítás. Szóval mehet a szerelőhöz aki beállítja a szelepeket, aztán mehet OT-ra a gép ha minden igaz
- 5 likes
Komment
-
Szervusztok!
Felénk északkelet felől zúdul befelé a hideg szél.Nem tudom mekkora sebességgel jön,de felborogat mindent,néha a villanyfény is elhalványul és vibrál,bár idáig még működik minden,de nem biztos,hogy így is marad.Reggel majd helyre pakolok minden feldöntött vackot és remélem komolyabb káresemény nélkül megússzuk!
Úgy vélem a 2018-19-es tél utolsó nagyobb hideghulláma lesz ez a mostani,mert már a jövő héten azért március lesz végre.Délelőtt még olyan ígéretes volt minden,-kint molyoltam a kertben és egyáltalán nem fáztam,olyan +7-8 C lehetett.Bárhogy is tombolnak az elemek a fecskék 7 hét múlva valószínű megjönnek.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
Én is tapasztaltam tegnap a szelet . Este az autópályán jöttünk haza Pestről, de félve mentem el minden kamion mellett, mert úgy himbálta őket a szél. ( Zárójelben elmondom hogy ismét büszke lehetek, mert a nagyobbik fiam mester diplomaosztóján voltunk a műegyetemen )Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFelénk északkelet felől zúdul befelé a hideg szél

- 7 likes
Komment
-
Kedves Mir-mur!
Gratulálok a fiatoknak a diploma megszerzéséért,-nektek pedig a nevelésért.Lassan akkor egy kissé hátradőlhetsz,mert megvan az utód.
Reggelre itt mérséklődött a szél,de a hőmérséklet egész nap fagypont körül volt.Megúsztuk a szélvihart nagyobb károk nélkül,de azért volt mit pakolgatni,ez már csak ilyen.
Üdvözlettel:Che
Komment
-
Kedves Józsi bátyám ! Köszönjük szépen, de a teljesség kedvéért Két fiú, három diploma. A nagyobbiknak ez már az alapdiploma utáni mesterkurzus volt .Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGratulálok a fiatoknak a diploma megszerzéséért,-nektek pedig a nevelésért
- 5 likes
Komment
-
Nem én dolgoztam meg érte, hanem ők !Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemég több indok arra,hogy egy kissé hátradőlj!
- 2 likes
Komment
-
Remélem azért tudják,hogy a "háttér"mit jelent....mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem én dolgoztam meg érte, hanem ők !
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
heeegany
Hali!
Van egy kis gondom amiben lehet hogy a segítségedet kell majd kérnem. Még egyelőre a gyártóval beszélek hogy mégis mennyi lenne, de ha mondanak egy hajmeresztő összeget akkor jöhet a házilagos javítás.... Szóval az a gond hogy a Keysight(/Agilent) multiméteremen totál elhalványult az oled kijelző. Szerinted mennyire lenne macerás belereszelni egy másik(akár sima grafikus monokróm LCD-t háttérvilágítással)?
Előre is köszi
.
Komment
Komment