Jó sok helyre kel kattingatni és pontosan kell kitölteni...A régi oldalon a naptárban az adott napra kattintottam és beírtam a marhaságomat is,most már ez nem megy:csak ha meghatározott keretbe írok...Rácsokat építünk magunknak ...A forgalmit leegyszerüsitették,hogy megfeleljen az eu-ban .Most felhivták a figyelmemet ,csak az adatlappal ...biztositási kártyával zöldkártyával menjek külföldre???????ez két A-4-es lap plusz az iratok,a személyi csak lakcimkártyával,betegkártyával adószámmal meg nem tudom miféle irattal vihetnek kórházba nem férnek a tálcámban :ez jut eszembe a fejlett technikáról.......
Bocs öreg!
Köszönöm!
Megtaláltam a kaput a segitségeddel ,de elment a kedvem a bejegyzéstől amúgy is ma lejár....
Bocs öreg!
Köszönöm!
Megtaláltam a kaput a segitségeddel ,de elment a kedvem a bejegyzéstől amúgy is ma lejár....
Legutoljára 2017-ben voltam kiküldetésen de akkor nem szólt senki semmi ilyenről.... Kórházasdinál is csak a kék kártyát említették hogy az mindenképp legyen.

.

. Motorozásról egyenlőre ha kiviggyan a nap menni kell. A hétvégén Nagyszénáson lesz motoros tali aki tud menjen jó a fürdő és jó hely!
Komment