Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Gratulálok és jó egészséget Mamának- Papának és az ifjú szülőknek.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      jó egészséget Mamának- Papának és az ifjú szülőknek
      Köszi! Mindenki rendben. Én most kezdtem a csontlágyítót töltögetni.. Persze a kis p@csös egészségére..

Komment

Akkor most már csak fel kell nevelni egészségben és békében,megtölteni a kis fejét okossággal és lesz aki előreláthatólag továbbviszi a világ dolgait.Gratulálok!

Üdvözlettel:Che

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          továbbviszi a világ dolgait.Gratulálok!
          Köszönjük szépen Józsi bátyám! Úgy legyen! A fertőző anyagokat már gyűjtögetem... olaj,rozsda,benzingőz,stb............. meg sok szép játékom is van flex,láncfűrész,rotakapa.. persze majd kicsit később. Okosság is van+ egyéb dolgok hogy Ember legyen.

Komment

Gratulálunk mi is ! :-)

Komment

Gratulálunk a babához, na meg, hogy nagypapa lettél, kedves Atti!

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                nagypapa lettél, kedves
                mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Gratulálunk mi is ! :-)
                Köszi szépen! Most értem haza,megnéztem a kicsit. Könnyen megismertem.. világított a sorban,és kétszer akkora volt mint a többi.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Könnyen megismertem.
                  Azt hittem ,olajos volt a keze ! :-)

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Azt hittem ,olajos volt a keze ! :-)
                    Majd egy kicsit később. Most vittem haza Őket,szerencsére minden rendben.

Komment

Sziasztok
                      Holnap delelott megyek megnezni egy Laverda 750 sf/1 -et.Ez a motor amire igazan vagyok legalabb 20 eve eddig mindig csak halogattam a megvetelet de azt hiszem most kozel jarok hozza hogy tulajdonosa legyek.

Komment

Úgy legyen és kérjük a képeket róla

Komment

Hat sajnos nem lettem boldog tulajdonosa a Laverdanak ,de erdekes volt mert a tulajnal van egy rakas motor csinaltam par fotot termeszetesen nem mindeggyikrol
                          Attached Files

Komment

Valoszinu nem jol csinalom de ez akepfeltoltes valahogy nehezkesen megy nekem
                            Attached Files

Komment

Köszönöm elég nyálcsorgatós gyűjtemény. Egyik szebb mint a másik, egyesek szinte elfelejtett márka megmaradt gépei. Hozzávetőleges árakat tudsz írni csak, hogy kicsit képbe legyünk.

Komment

A Motobi 650 az ugyan olyan mint a Benelli Tornado 650 mivel ugyan azok gyartottak , mind a ket marka az ovek volt igy csak a szinukben kulomboztek .A motor ok.csak bele van torve az eggyik gyertya.Az ara az 2750 eu ami nem rossz tankot es a ket oldal idomot kell atfesteni. A Benelli quattro 500 azt nem ajanlanam csak az ellensegemnek .A Ducati az meg nem elado de az ara szerintem tobb 10 000 eu.Honda four 750- esek vannak legalabb 8-10 db 2500eu-tol folfele De van ott Suzuki Titan ,ket hengeres 125-os honda,750-es ketuteuek stb.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information