Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Akkor most már csak fel kell nevelni egészségben és békében,megtölteni a kis fejét okossággal és lesz aki előreláthatólag továbbviszi a világ dolgait.Gratulálok!
Köszönjük szépen Józsi bátyám! Úgy legyen! A fertőző anyagokat már gyűjtögetem... olaj,rozsda,benzingőz,stb............. meg sok szép játékom is van flex,láncfűrész,rotakapa.. persze majd kicsit később. Okosság is van+ egyéb dolgok hogy Ember legyen.
Sziasztok
Holnap delelott megyek megnezni egy Laverda 750 sf/1 -et.Ez a motor amire igazan vagyok legalabb 20 eve eddig mindig csak halogattam a megvetelet de azt hiszem most kozel jarok hozza hogy tulajdonosa legyek.
Hat sajnos nem lettem boldog tulajdonosa a Laverdanak ,de erdekes volt mert a tulajnal van egy rakas motor csinaltam par fotot termeszetesen nem mindeggyikrol
Köszönöm elég nyálcsorgatós gyűjtemény. Egyik szebb mint a másik, egyesek szinte elfelejtett márka megmaradt gépei. Hozzávetőleges árakat tudsz írni csak, hogy kicsit képbe legyünk.
A Motobi 650 az ugyan olyan mint a Benelli Tornado 650 mivel ugyan azok gyartottak , mind a ket marka az ovek volt igy csak a szinukben kulomboztek .A motor ok.csak bele van torve az eggyik gyertya.Az ara az 2750 eu ami nem rossz tankot es a ket oldal idomot kell atfesteni. A Benelli quattro 500 azt nem ajanlanam csak az ellensegemnek .A Ducati az meg nem elado de az ara szerintem tobb 10 000 eu.Honda four 750- esek vannak legalabb 8-10 db 2500eu-tol folfele De van ott Suzuki Titan ,ket hengeres 125-os honda,750-es ketuteuek stb.
Komment