heeegany eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevezérlő csippel kommunikál valamilyen interfészen keresztül.
Viszont a képpontok számának meg kellene egyezni. Különben nem fog kiférni minden adat.
Komment
-
Szervusztok!
Nem tudom,hogy soha nem lesz már tavasz?Erre ma egész nap esett az eső,olyan szép csendesen,mindent elnyirkosítva,ami nem is lenne baj,de olyan hűvös van ami a későtelet idézi.Már úgy véltem,hogy vége a fűtési szezonnak,de ma azért mégis begyújtottunk,mert bepárásodott az ablak és igen rossz volt a hőérzetünk.Szokatlanul hideg tavaszunk van,de remélem azért nem kell elővenni ismét a csizmát,de ma fontolgattam!Összesen 18mm. eső esett erre,ami azért szükséges volt a növényekre,hiába minden rosszban van valamilyen jó is.
Rossz után végül,előbb-utóbb a jó jön,-de azért mégis sok türelem kell elviselni ezt a nyirkos időt.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
Ebben az a tragikus hogy azonnal a jó idő után következik. és a hirtelen hőmérsékletkülönbség is megviseli az embert.
Vagy 4-5 éve Lengyelországba mentünk 40 fokban majd éjjel esett egy jókora eső és reggel 2 fokban ébredtünk ami nem is nagyon melegedett. az összes csereruha elvesztette csere jellegét.
- 4 likes
Komment
-
Vagy 50 évvel ezelőtt én is motoroztam be Zakopánéba május elseje körül úgy,hogy esett a hó.Induláskor itthon igen kellemes idő volt és nem is nagyon készültünk meleg ruhával az útra,mit mondjak,mint úri kutya 0 foknál úgy vacogtunk.A vissza út sem volt kutya,Zakopánétól Besztercebányáig szakadó esőben motoroztunk,olyan kellemes volt amikor csurgott végig az ember hátán végig a víz és még bónuszként a tankról lecsorgó víz áztatta a stanyiclit,-de fiatalok voltunk és túlzottan nem estünk kétségbe.Az ülések is jól megszívták magukat vízzel a varrások mentén,az meg ment lefelé a lábszárra.
Azon bánkódtunk,hogy nem sikerült lemotorozni a Balti tengerig,mert belefutottunk a hideghullámba,bár nem voltunk elpuhulva,de azért a kitűzött Baltikumi végcélt feladtuk,meg különben is hétfőn már a lábrácson kellett állni a gyárban az MVE előtt,mert azért kötelességtudat az volt.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemeg különben is hétfőn már a lábrácson kellett állni a gyárban az MVE előtt,mert azért kötelességtudat az volt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs akkor ..........a hócipőm kivan ,basdmeg nem bírod a 25 kilós kalapácsot 72 évesen leszek nyugdíjas aki utánam jön az 80-85 -évesen fogja huzni az ígát??????
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemindig így volt,van és egyszer remélem nem így lesz!
Akit pedig arra tanítanak ,hogyan kell az egyéneket befolyásolni kényszer nélkül:az egyértelműen igen jó eredményt érhet el.....(Azt hiszem ezt hívják politikának..)
Az eszmefuttatást,csakis az ellentmondó és folyamatosan ellenérzést keltő hírek mondatják velem !!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 7 likes
Komment
-
Mivel itt nem politizálunk és lapozunk a régi emlékeink között ebben a gyönyörű időben. Én is áztam már még mikor a Simson Stár rendszámos motornak számított / 1968 / két személlyel Miskolctól áztam hazáig / Orosháza / hölgy utasom volt de nem öntött el a gyönyör.. Akkoriban még nem volt motoros meg eső ruha igaz akkor még az 1 szál farmer sem volt hideg. Csak megjegyzem Jászboldogházára készülök reggel az ottani motorosokhoz, elvileg termálfürdőbe lesz ott csak kiolvadunk! Járt már ott valaki közületek? Esőmentes napokat hagy nöjjön a gaz!
- 6 likes
Komment
-
Új téma indításakor van egy naptár ikon a szövegdoboz (amibe a hozzászólást írod) felett.Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2019 máj. 12, 08:17.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevan egy naptár ikon a szövegdoboz
Az a gyanúm: számomra nem érthetően van írva,ahhoz nincs energiám,hogy végigpróbálgassam a jeleket,meg félek is tőlük,hogy elállítom a gépemet ,utána könyöröghetek,míg ismét rendbe teszik....!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyiket sem tudom:mi a fene !
Mindig elfeledkezem arról hogy nem mindenki kocka mint én...
- 2 likes
Komment
-
Jó sok helyre kel kattingatni és pontosan kell kitölteni...A régi oldalon a naptárban az adott napra kattintottam és beírtam a marhaságomat is,most már ez nem megy:csak ha meghatározott keretbe írok...Rácsokat építünk magunknak ...A forgalmit leegyszerüsitették,hogy megfeleljen az eu-ban .Most felhivták a figyelmemet ,csak az adatlappal ...biztositási kártyával zöldkártyával menjek külföldre???????ez két A-4-es lap plusz az iratok,a személyi csak lakcimkártyával,betegkártyával adószámmal meg nem tudom miféle irattal vihetnek kórházba nem férnek a tálcámban :ez jut eszembe a fejlett technikáról.......
Bocs öreg!
Köszönöm!
Megtaláltam a kaput a segitségeddel ,de elment a kedvem a bejegyzéstől amúgy is ma lejár...."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment