mátéapu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
- 3 likes
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJa.. s ily apróságokat egyre kevesebben tudnak. A
KÉRETIK menteni az utókornak......"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Mit ne mondjak,-meg van az ára,ennek dacára a boltos nem volt túl nagy szakértő.Nekem vannak vörösréz darabjaim,sajnos nem túl nagy mennyiségben és,ha szükségem van tömítésre,esztergálok olyat amilyet megkíván a helyzet.Túl a fentieken,ha bontok szét valamit és találok jó állapotú tömítést elteszem a dobozkámba.Nagyon nem szeretek boltba járni,mert akkor öltözködni kell,túl sok az ember körülöttem és általában mindenki feszült és ideges,-nem jó köztük lenni.
Tudnának ma is olyan dolgokat gyártani,amely majdnem örök életű,de nem cél,mert akkor leáll a verseny,nem pörög a bolt és nem lesz meg a várt haszon,leáll a verseny és akkor lőttek a kapitálnak,vagy kapitánynak,nem ragozom tovább úgyis tudjátok miről van szó.
Most nálam porszívójavítások vannak,mert ma reggelre is esett 13 mm. eső,hát beszorulok a műhelybe,ami nem baj,mert ott a legjobb és,ha ezek a porszívók olyan egyszerűek lennének mint a legendás rakéta és lehetne hozzájuk a porzsákon kívül,már ha egyáltalán porzsákos,alkatrészt kapni,tulajdonképp nem is lenne rossz csinálni,de az égadta világon a környéken nincs hozzá semmi.Azok a vékony műanyag házak a hőtől vagy nem tudom mitől deformálódva,nem győzőm a hősugárzóval melegíteni és gőrbítgetni,hogy összepasszoljonak az összeillő felek,szóval genyázás az egész.Azért akármennyit is kínlódok velük a végén életre kelnek,hogy meddig bírják nem tudom.Nem nagyon csodálkozom,hogy nincsenek olyan volt GELKA szerű szervizek ezekre a vackokra,mert nyereségesen nem igen lehet javítani őket.
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem vannak vörösréz darabjaim,sajnos nem túl nagy mennyiségben"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenyereségesen nem igen lehet javítani őket.
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzeretjük a míves,anyagból készült dolgokat...amiket azért gyártottak,készítettek,alkottak ... hogy a felhasználók hosszú évekig örömüket leljék benne,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
A dicsőség keresésben magam sem voltam rossz,de már leszoktam róla,-nem érdemlik meg.Dolgozzon másnak a Gobbi Hilda,van nekem elég csinálni valóm,ha meg elfogyna keresek magamnak.
Sokszor írtam már,hogy mindent el szoktam rakni,ezért nekem ritkán kell a boltba menni alapanyagért,sokan mondják miért nem viszem az ócskavasba ezt a sok szart,utána egy fél év múlva jön,hogy nem e volna ez,vagy az,-hát nincs,illetve nagyon kell kedvelnem nekem valakit ahhoz,hogy kapjon tőlem,azt meg ajándékként adom.Kivételek mindig vannak és azért néha bemegyek az erdőbe.
- 3 likes
Komment
-
Megfőtt a csülköspacal.. Közben gondolkodtam.. miért nem jön ki a matek a Horex vezérlésével . A rajzokon a külső bütyök vezérli a kipuffot, itt viszont úgy jön ki az idő,ha arról vezérlem a szívást. Pedig a gyengébbek kedvéért van rajta egy A betű is (auspuff). + ez a bütyök nagyobbat s tovább nyit. (kár hogy nem fényképeztem) Túrtam egy másik vezértengelyt ami lánccal hajtott a bennlévő fogaskerekessel szemben, ennek egyformák a bütykei.. Persze a forgásirány fordított. Egyenlőre így hagyom.. mérés alapján jónak kell lennie. Esetleg megnyugvás és összehasonlítás miatt megbontom a sajátot. Na.. majd kiderül... mint négy napja.. felhős volt az ég,s most sütött a nap.
- 4 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha már túl vagy a pörköltön
2 képek
- 6 likes
Komment
-
Estére szúnyogcsapkodás közben kis unaloműző. Precíz,egyszerű szerkezet de el lehet hibákat követni mert nem biztos hogy a sok évnyi szerelgetés miatt minden értéken van. + újraköszörűlt főtengely stb. Ezért érdemes mindent méregetni,hogy ne érjen meglepi. Üresen az agyat főtengelyre tenni, s mérni a hézagolásokat. A blokkokat már korábban összeállítottam (MZ 250)1 kép
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemost indításra kész.
- 2 likes
Komment
-
Amíg nem olajoztam össze magam,addig csiszolgattam,kittelgettem. A következő festeni valók között van 2 Morgan sárvédő. Ez egy háromkerekű izé, aminek elöl jól láthatóan van egy jó nagy V motorja... egyébként érdekes és szép darab. Érdemes utánanézni, jóleső látvány s műszaki csemege.
- 4 likes
Komment
Komment