Mertugye... Pannóniánál.. amit könnyű szerelgetni,mindenki tud javítani.. de jól vagy jobban csak kevesen. Ott is illik ellenőrizni hogy a fedlap párhuzamosan emeljen. És persze sok más apróságra is hogy jól működjön.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs persze sok más apróságra is hogy jól működjön."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa most-már áruld is ki.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs persze sok más apróságra is hogy jól működjön."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTúl sokat kérdezel,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Reggeltől kicsit kertészkedtem,mert nagyon szeretem művelni. Bekapáltam a paprika ültetvényem,s locsoltam is. Az a kevés szilva amiről azt hittem túlélők... na az is lepotyogott mind. A paprikából egy saját palánta maradt (amire büszke vagyok mert a korábbiakhoz képest eredmény) a többi az vásárolt. A sajátot március óta nevelgetem,s nemsoká 5cm-es lesz, de a vásároltak is akkorák mint mikor kiültettem egy hónapja. A három tő paradicsom viszont már termőre fordult,de a ház előtt vadon keltek (jó sok) kétszer akkorák. Mivel a tujáim is pusztulnak (permetezés ellenére) (vagy épp azért) megálmodtam egy borostyánlugast... már ültetésen túl vagyok,s ez úgy néz ki túléli a gondoskodásom.
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemegálmodtam egy borostyánlugast...
- 3 likes
Komment
-
Szervusztok!
A szúnyogok nagyon szeretnek megbújni az áthatolhatatlannak tűnő susnyásokban,mert a növényzet között hűvös és párás a levegő.Nekünk van ilyen borostyános dzsungel,nem mondom,hogy állandó jelleggel,de amikor az időm engedi irtom rendesen,de mindig felbukkan valahol és a vadszőlő is burjánzik.Volt időszak az életemben,amikor kedveltem a fenti növényeket,de az már elmúlt.Egy becsületes otelló szőlőlugas van olyan szép,mint akármi és még hasznos is és ráadásul igénytelen.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy becsületes otelló szőlőlugas van olyan szép,m
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa abban lesz még igazán sok szúnyog....
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA borostyán egy részét favázra futtatva megpróbálom faszerűvé nevelni.
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésepgyan lehet kiírtani ezt a tetves borostyánt topicig."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Komment