movisz eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Idezem sajat magam, tegnap folmentem a raktarba a varosba ugyan is csinaltak bent munkalatokat.Hat nem zartak le a lefolyo mellett a betont es feljottek a patkanyok.Elkeposzto amennyi kart csinaltak motorosruhak ,buvar ruhak ,barlangasz overalok tonkre teve mindenhol tele sz@rral .Ma ogeszdelelott takaritottam es dobtam kifele a cuccokat de elokerultek meg par doboz olaj es lanckeno sprayegy kis orom az uromben
- 5 likes
-
Ha van rá mód én rájuk verném az összes kárt..... (Ha meg nem hajlandók ki ne fizess nekik bármit is.)movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHat nem zartak le a lefolyo mellett a betont es feljottek a patkanyok.
Komment
-
Hat igen kellene valamit tenni de tobb idegessegel jar az egesz herce-hurca .Sajnos a raktar masodik felehez meg hozza se nyultam majd ma talan, ha mast nem csinalok fenykepet .Elrettento peldanak hogy mi tortenik ha hagyod hogy hasznaljak az eszkozeidet es nem ellenorzod folyamatosan a dolgaidat.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa van rá mód én rájuk verném az összes kárt..... (Ha meg nem hajlandók ki ne fizess nekik bármit is.)
Komment
-
Meg mondom őszintén engem jobban idegesítene hogy le kell nyelnem a költségeit más hülyeségének.....movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede tobb idegessegel jar az egesz herce-hurca
Komment
-
?????????????????????????????????????????????????movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Nemelyik polcon a patkany urulek ugy van mintha lapattal a gyongykavicsbol dobtam volna egy parral.A papirdobozok szetragva a nejlonok ugyancsak a szilard dolgokat atkell mosni lefertotleniteni.Ez a raktar bent van a varoskozpontba miota ujhazba koltoztem keveset jarok ide mert otthon van nagy garazs-muhely itt tobbnyire a nemhasznalatban levo dolgokat tartom .Votl egy periodus amikor megengedtem egy par ismerosnek hogy berakjok a motorjaikat .Csak egyre terebrjesedtek es az en cuccaimat atraktak ilyen rendezetlenul az egyik agaba a raktarnak.Hat ennek sikerult vegetvetni csak yen kaosz maradt utannuk.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése?????????????????????????????????????????????????
Utoljára szerkesztve a következő által: movisz; 2020 szept. 04, 15:42.
- 1 like
Komment
-
Nem tudom hogy mukodik en ugy csinaltam mint mindig itt azt mutatja hogymukodik vagy is lathatoakmátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem láthatók a képek,azért kérdőjeleztem,számomra csak szürke négyzetek(-:
- 2 likes
Komment
-
Oké ,movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom hogy mukodik en ugy csinaltam mint mindig
valami nálam nem működik.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Nálam is csak kis zöld kockák vannak.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOké ,
valami nálam nem működik.
Komment
-
Nálam szintén nem látszik kép. Jobb gombbal rákattintva és a megnyitást választva azt írja: Invalid File Specified. Magyarra fordítva érvénytelen fájl-ról van szó, ezért nem tetszik a rendszernek. Hogy miért érvénytelen arról fogalmam sincs.movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseProbaltam alkalmazni a "javit"funkciot tettem egy smilet es mentettem lehet hogy igy talan latszik .Neh
Komment

Komment