movisz eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
- 5 likes
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHat nem zartak le a lefolyo mellett a betont es feljottek a patkanyok.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa van rá mód én rájuk verném az összes kárt..... (Ha meg nem hajlandók ki ne fizess nekik bármit is.)
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede tobb idegessegel jar az egesz herce-hurca
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése?????????????????????????????????????????????????
Utoljára szerkesztve a következő által: movisz; 2020 szept. 04, 15:42.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem láthatók a képek,azért kérdőjeleztem,számomra csak szürke négyzetek(-:
- 2 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom hogy mukodik en ugy csinaltam mint mindig"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOké ,valami nálam nem működik.
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseProbaltam alkalmazni a "javit"funkciot tettem egy smilet es mentettem lehet hogy igy talan latszik .Neh
Komment
Komment