No... mivel csak használtam az autót, s mentem vele odafigyelés és ellenőrzés nélkül... kissé megbosszulta a technika. A hétvégén komolyabb ellenőrzést kellett tartanom,mert a futómű nyikorgott,sírt,kopogott, és körforgalomban nem tudtam olyan lassan menni hogy a gumik ne nyikorogjonak. Fölemelve a gólyalábak 2-3 cm-t lógtak, a bal első féltengely gumiharang szétszakadva,csukló kiszáradva. Szerencsére kopás minimális, "házibarkáccsal" ideiglenesen megoldottam...
A gólyalábak lógásának okát nem találtam,de összeszerelve elmúlt a probléma. A féltengely megügyeskedve... kimosva,újrakenve... körbetekerve nejlonszatyorral majd szigszalaggal.. (ami gyógyír sok problémára)...
futómű beállítva.. kisautó mint a sínautó úgy gurul... nyiszorgás,kopogás megszűnt.. majd jól megszerelem rendesen ha megjönnek a cuccok..
A gólyalábak lógásának okát nem találtam,de összeszerelve elmúlt a probléma. A féltengely megügyeskedve... kimosva,újrakenve... körbetekerve nejlonszatyorral majd szigszalaggal.. (ami gyógyír sok problémára)...
futómű beállítva.. kisautó mint a sínautó úgy gurul... nyiszorgás,kopogás megszűnt.. majd jól megszerelem rendesen ha megjönnek a cuccok..

Elég akadozottan működött az oldal,ezért kiléptem.. Utánna + nem sikerült belépnem még regisztrálni sem engedett. Most a rókással próbáltam,szerencsére így s9került.
A Guzzimnak is tetszik pedig az elég meleg üzemű.
Komment