2 ütem jobban szerette általában a fordulatot. Mikor megvettem a Wareszt egy idős emberé volt ki 75 körül járt vele. Én mivel nyáron vettem és haladni kellett volna küldtem azt hittem kigyullad úgy elkezdett füstölni. Kiégett a kipufogó végig onnan kezdve ment mint a sárkány miután megszoktam a billegését a Lada után.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemiután megszoktam a billegését a Lada után.
- 5 likes
Komment
-
Hoppá... 5 napja zajokat hallottunk, és a forrást sokára sikerült beazonosítani. Kibontottam a gázkéményt,s ott figyelt egy vadgalamb. Teljes nyugalommal vette hogy kiveszem.. nem ficánkolt,nem próbált menekülni.. csak figyelt a kezemben. Kivittem,és szabadon engedtem.. de nem tudott jól repülni az elázott farktollai miatt ezért lassan ereszkedett a szomszéd porta felé. Persze a kerítésem tövében lévő szomszéd macska észrevette, és figyelte hová száll le a galamb, elindult hogy levadássza. Én átugrottam a kerítésem (kapu zárva,kulcs benn) majd a szomszéd kerítését is, s megmentettem galambkát másodszor is. Bevittem a lakásba... papírdoboz..kaja.. víz.. rendesen fogyasztott mindenből, de csak nem akart száradni. Ötlet: Én fogtam... Ildikó pedig hajszárítóval szárította és kefével simította a tollait. No.. így már el tudott repülni. Ma kinyitottam az ajtót.. s néz rám a galamb a lábam előtt... tipegett egy kicsit, majd a lábfejemen keresztül besétált az előszobába... ott jól körbejárt mindent, utána szépen kitipegett és felrepült a korlátra. Járkáltam ki-be de semmi jelét nem adta hogy félne.. kb 20-30cm távolság volt köztünk.
- 11 likes
Komment
-
Képbe van valaki itt egy kicsit a tömítésgyártókkal? Valószínűleg szelepfedél tömítés feladta, unix meg feldobja a következő gyártókat:
trucktec automotive, elwis royal, guarnitauto, glaser, payen, hans-pries, victor reinz.
Soha nem hallottam még egyikről sem. Van valakinek tapasztalata melyik kerülendő vagy esetleg jó?
Komment
-
Mihez kell tömítés? A 4, 5 és 7-ik elég híres gyártó. Sőt az alapanyagot is a Reinz gyártja a legtöbbnek.Utoljára szerkesztve a következő által: Hajtókar II.; 2020 nov. 14, 15:15.
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉrzi ki a jó: Nálunk is az udvarban sétálnak a gerlék 4m távolságba oda engednek igaz tilos ijesztgetni őket. A másik öröm számomra, hogy ebben az inséges időben a Mi kocsmánk nyitva tart!
- 5 likes
Komment
-
Hajtókar II. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMihez kell tömítés? A 4, 5 és 7-ik elég híres gyártó. Sőt az alapanyagot is a Reinz gyártja a legtöbbnek.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...egy kicsit a tömítésgyártókkal?
Az ismeretségi körben volt, aki hengerfejtömítést gyártatott, az is jó volt.
https://www.tomitesgyar.hu/jarmuvek.html
- 1 like
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKépbe van valaki itt egy kicsit a tömítésgyártókkal?
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetrucktec automotive, elwis royal, guarnitauto, glaser, payen, hans-pries, victor reinz.
- 1 like
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseoszt összeállt 3 blokk
Komment
Komment