Itt nalunk Taljanba ha egykerekezel vagy gyorshajtas vagy hasonlo dolgokkal megfognak akkor sok esetben a buntetesen felul adminisztrativ leallitazt rendelnek el a motor a tied sot meg kell nevezned egy helyet ahol tarolod mert az ido amig tart a buntetes johetnek ellenorizni .De le is vehetik a rendszamot vegleg is akkor ha szerencseg van rad bizzak az orzest akkor szetszeded es eladod az alkatreszeket ugyan is csak a vaz amin szam szerepel a forgalmiba azt meg leadod a bontoba.Ha lefoglaljak es nem nalad van akkor vagy fizetsz a tarolasert kijelolt helyenami nem kifizetodo igy bontoba vegzi.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Ducati 50ccm.. Nagyon precíz kis szerkezet. Előkészítettem a szétszedéshez (csak mert belső szimmeringes) a kisbaltát,pajszert,+ spéci cuccokat... de szinte kézzel széthúztam. Na akkor kezdődött a meglepi,mert rugók,golyók ugráltak...görgők potyogtak.
A második képen talán láthatók a fokozatbiztosító golyókat benntartó rugók a csőtengelyen... nos ezeket a csapágy belső gyűrűje tartja helyen. A másik tengely minkét fele görgőzött. Nem kis agyalás volt hogyan rakjam össze tuti módon,de már kész
2 képek
- 8 likes
Komment
-
A kis Ducati gyujtórésze az 50-es évekből... szerintem kortársaihoz hasonlítva igen precíz szerkezet. A megszakító zárását lassúnak itéltem,ezért feszítettem a rugón. Viszont mikor a tengelyrezáró biztgyűrűt visszatettem...a hiba újra jelentkezett. Megoldásként a texbakelit síkbacsiszolását választottam. Icipici anyagelvétel elegendőnek bizonyult... nem csak jónak tűnik... hanem az is lesz.
Ez csütörtöki történet...azóta helyen van beálítva egyebekkel... mert hétvégén ivás+ örömködés van..

Jöv héten szaggatom a bajszát.. Kb 30Km/h..
1 képUtoljára szerkesztve a következő által: Atti69; 2021 febr. 28, 20:05.
- 4 likes
Komment
-
Mielőtt az össz babért learatnám... az össz mechanikai rész rendbetétele Joker érdeme. Én csak drótozgattam+apróságok.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePár kép az összhatásról..
- 3 likes
Komment

Komment