Atti69 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
A 251 ETZ befejezés kissé várat magára... r75/5,kimko,fűkasza,főrész, Ts 125, HD szervíz.. A kovászos ubi recept: 5literes üvegre: 1 jó nagy marék friss kapor hajtás az üveg aljára majd 8-10 gerezd fokhagyma apróra szeletelve. Erre egy teáskanál koriander bogyó, két teáskanál mustármag,egy teáskanál szemesbors,fél teáskanál köménymag, 10-15 babérlevél, 8-10 gerezd fokhagyma vékonyra szeletelve majd egy tojás nagyságú krumpli szintén szeletelve... erre kerülnek jó szorosan a bemetszett uborkák. Ha megtelt az üveg, akkor a másfél evőkanál/liter vízzel felöntőm, s lefedve nem napos meleg helyen hagyom érni 3 napig. A papa meg a gyerek úgy odáig van érte... másnaponta teszek el egy 5literes üveggel..
S nem elég!!! Hoppá... a szegfűborsot kihagytam.. nagyon finom fűszer,de három szemnél többet tenni nem szabad (eltúlozva szappan ízűvé válik) kis bazsalikommal és kakukkfűvel bolondítva igazi ízorgiát válthatunk ki..
Utoljára szerkesztve a következő által: Atti69; 2021 júl. 07, 21:15.
- 2 likes
Komment
-
Biztos bennem van a hiba, de másfél evőkanál mi?Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseevőkanál/liter vízzel felöntőm,
Komment
-
Ok.. pótolom. Só kell a felöntővízbe.Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBiztos bennem van a hiba, de másfél evőkanál mi?
- 2 likes
Komment
-
Nem sok az a másfél kanál só az 1 liter vízbe, amivel felöntöd? Nem lesz nagyon sós az ubi?Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOk.. pótolom. Só kell a felöntővízbe.
Komment
-
Ha megkóstolod az Atti páleszét nem fog a só érdekelni..Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem lesz nagyon sós az ubi?
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Ha megtudom, merre laksz, és ha egyszer arra járok, nem leszek ellene az ubinak sem és a pálesznak sem.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa megkóstolod az Atti páleszét nem fog a só érdekelni.
Komment
-
Ízlés dolga.. én így szeretem.. általános recept szerint egy kanál só/l víz.Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem lesz nagyon sós az ubi?Esténként sörrel eszem..mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAtti páleszét nem fog a só érdekelni..

Mire jön a pálesz szezon sajn az ubinak vége.Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa megtudom, merre laksz, és ha egyszer arra járok, nem leszek ellene az ubinak sem és a pálesznak sem.Azt nem bánnám.. legutóbb is faltam az asztalon lévőből... az is jól sikerült... talán Sepi gyártotta.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevigyek egy üveggel ? tartunk egy mini koviubi olimpiát ? csongrád ..
- 1 like
Komment
-
Nagyon jól néz ki! Gratulálok! A tank az nem az eredeti ugye?Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak elkészült ez is.
Komment
-
Gyári tartály egyengetve,kikezelve. Az előző hsz-hez.. ha erre jársz,szivesen látlak. Ha nem lesz ubi vagy gyümilé.... ihatsz kv-t vagy üdcsit.Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA tank az nem az eredeti ugye?
Komment
-
Köszönöm a meghívást! Egy kissé messze laktok tőlem mátéapu -val, több mint 500 km. Én Somogy megyében, Kaposfőn lakom. Amikor a közeletekben járok, jelentkezni fogok, szívesen megismerkednék veletek. Amennyiben Ti erre járnátok szívesen látlak benneteket. Ubim nincs, de van helyette szinte mindig páleszem, söröm vagy borom, forró kv, hideg ásványvíz.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha erre jársz,szivesen látlak.
Úgy emlékeztem az ETZ 250 -nek, a gyári üzemanyagtartálya az ülés felöl homorítva van, és nem ennyire szögletes. Ezek szerint rosszul emlékeztem.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGyári tartály egyengetve,kikezelve
- 1 like
Komment
-
Jól emlékszel... csak a típust kevered. Ez ETZ 251-es, s ennek a tartálya ilyen.Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése. Ezek szerint rosszul emlékeztem.

- 1 like
Komment
Komment