Jújj ez már elemcserére gyúr,mikor már kifelé eszi az anyagot csak eltakarni tudod.Ha tologatod a javítást megeszi az oszlopokat is.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Jó napot!
Akadna valamerre Kistarcsától nem távol, olyan elvetemült autókaroszériás aki erősen rohadt alváz nyúlvány javítást bevállalna?
Mitsu Galant két hátsó nyúlványnak nevezett rész
Ez egy U profil ami a fenéklemeztöl kezdődik és görbülve a hátsó torony táján fejeződik be. A gond, hogy oda támaszkodik az a lengőkar ami végül is vonszolja a hátsó kereket. Akár kazánlemez vagy más durvább megoldás is megfelelne, mert van rajta 2 év vizsga
Lehet hogy érdemesebb lenne valami ócsó autót venni, ezt főleg az egészségem miatt tartanám meg, de ezt nem részletezném
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkadna valamerre Kistarcsától nem távol, olyan elvetemült autókaroszériás aki erősen rohadt alváz nyúlvány javítást bevállalna?
- 2 likes
Komment
-
Na elnyelt minden a topik
A lényeg hogy jópár öreg autót hegesztettem anno, sajátomat és haverokét is, de akkor volt műhely, aparát és energia
Fotot a rohadásrol nemrakok be, mert mindenki felhördülne a rémségtöl
Katalogus képem viszont van
https://zinref.ru/avtomobili/Mitsubi...nglish/006.htm
A 21-es rész ami rohadt nálam
Benzintank, szőnyegek, hátsó ülések ki és akna vagy csápos emelő nélkül nem menne
Egy öreg Susukira tellene, ami ccm-re olcsó átirás de klimás és automata. Le kellene elkudni 3-350ezerre.
Hogy férnék el benne nem tudom
Azért kéredezz rá nagybátyádnál hátha...
Komment
-
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejobban jársz ha nem én kérdezek rá..
Linkre nekem üres oldal jön be
Hívtam a jó havert hogy mi a helyzet. Nem vagyok elfelejtve , majd jön és megnézi
Május vége óta jön
Nem tudom mi lesz, de elkeserit
Ma beültem a szomszéd hölgy öreg Suzukijába, próba hogy férek el
Háááát, eléggé guggolós a 190cm-hez. Igaz hogy 90%-ban csak itt a falu/városban használnám
De nem akarom eldobni a Galantot!
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát én?
Linkre nekem üres oldal jön be
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt a kép újra:
Adott esetben felhívom. Előre tudom hogy "látni kell" és meg is értem ezt
A másik gondom, hogy nehezen lesz, hanetán elvállalja, aki haza hoz
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA másik gondom, hogy nehezen lesz, hanetán elvállalja, aki haza hoz
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa nem okoz gondot egy kicsit hosszabb séta
Igy 4szemközt mondom csak
tavaly érszűkület miatt műtötték a lábam és szarabb lett, 30-50m a járástávolság de az is inkább bottal vagy bevásárló kocsival
A másik a pánikbetegség aminek egyik tünete az agorafóbia. Elmegyek én bárhova autóval, vagy korábban motorral, de ha gyalog akkor "belehalok"
Szoval ezért kell megszerveznem a dolgot
Ajánlanak most egy Coltot. Vezettem egy darabig olyat is. Szervizes vizsgáztatta, ismeri, öregúr meghalt és hagyatéki eljárás
Ki tudja mire lesz az autó eladó és mennyiért
A Colt egy kis autó és a Galantba is úgy kell beemelnem a bal lábam, de legalább automata váltós és a lábam igencsak "inog".
Ez utóbbi egy kényelmes nyugágy lenne ha a rohadt rozsda azon a pár 10-30 centin nem zabálta volna meg,
Köszönöm, nincs elfelejtve a projekt, de hogy mi lesz belőle nem tudom
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgy 4szemközt mondom csak
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekontrollra a pajzsmirigyem miatt.
Most megint gyanakodfott a körzeti, T3-T4 jó TSH mégis alúlműködik. Hagyjuk inkább, mondtam.
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég biopsziáig is eljutottam vele, aztán semmi
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn eljutottam késig sajna, nem rosszindulatú göböm volt de a mérete miatt jobbnak látták kiszedni.
Komment
Komment