Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Valamit kiir angolul,hogy nem jo.szerintem nagy a kepmeret. Indithato,de igen lepukkant állapot. Az állapot nem is zavar,,,inkább az ahhoz kepest magas ára. Hozzáadva a papirozás+utaztatás árát.....igen elgondolkodtato, Tetszik a motor,,,menetproba után meginkább...bele lehet szeretni, majd jo erosen elgondolkodom.
Nem adják el az értékes forintjukat a nyerészkedő kulákok,, inkább állampapírba fektetik
Sziasztok! Pedig ha tudnátok, hogy arra a sz.rra sincs már fedezet! Akinek van esze az nem fektet "döglött" papírba. Ha nagyon sok pénze van valakinek az váltson Euroba és menekítse a vagyonát külföldre! A 2008-as válság lepke fing ahhoz képest, ami most vár ránk.. Dolgozgatok egy bankár/bróker figurának a "nyaraló"jában és hallok ezt azt. Reggeltől estig a fülén a telefon és pörög, mint a búgócsiga. A nagy kutyák mentik ki a pénzüket az országból. Csak az marad itt, ami nem mozdítható. A "pénz-zsonglőr" szinte hadarva utasítja a "hangyáit", hogy ezt ide, azt oda, amazt meg sehova! Amikor óvatosan kérdezgetni kezdtem, olyanokat mondott, amiket nem értek, de a kisembereknek lefordítva rosszat jelent.
A nyugat epp most emelkedik gőzerővel... őzőnlik a munkaerő(jelenleg 24 hajo ingázik) A nyersanyag es energiabőseg szorgalommal párosulva ujabb nyereseges blokkokat hoz letre. Moország soha nem látott szegenysegbe sullyed,elszivják a munkaerot,ertelmiseget. Mennyunk gondolkodni.
A nagy penz irányitja a politikát....(nagy politika nagy penz,kis politika kis penz)sokak nyomoruságábol kevesek gazdagodnak gátlástalanul..USA-t ez tette naggyá, Kulonben meg kb gyomlálom a paprikát...mert ennyit tehetek, fejtegetest abbafejezem mert sose vege....nem szeretem ami ennyire hosszu...a kigyotol is kapom a frászt,
Komment