Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy milyen módon lehet megoldani néhány lámpaalj felületi tisztítását horganyzás előkészítése céljából. Sajnos nincs ötletem. Manuálisan próbálkoztam bronz kefével, de nem hozott nagy sikert. A homokfúvás szerintem tönkretenné az alkatrészt illetve a kisebb elemeket. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy ötlete?
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy milyen módon lehet megoldani néhány lámpaalj felületi tisztítását horganyzás előkészítése céljából. Sajnos nincs ötletem. Manuálisan próbálkoztam bronz kefével, de nem hozott nagy sikert. A homokfúvás szerintem tönkretenné az alkatrészt illetve a kisebb elemeket. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy ötlete?
Gondolom ezután rögtön vinni kell a galvanizáló üzembe, nehogy korrodálódjon ismét.

...). Eddig csak fulladozósat játszott, időnként intenzíven masszírozni kell a gázkart hogy életben maradjon a motor, hallhatóan kevés anyagot kap olyankor. Viszont a karbit még nem szedtem szét. A héten szétkapom, úgyis van egyéb baja is (a motor erősen lötyög a száron
), ha látom a belét, és van tippem, megosztom.

.
, ennek tudatában nem is variáltam túl, inkább békénhagytam a gépet.
Komment