Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• mátéapu
    replied
    Köszönöm és viszont neked is !!!

Leave a comment:

• zahi
    replied
    Eredményekben gazdag , békés boldog új esztendőt kívánok mindenkinek !

Leave a comment:

• movisz
    replied
    Sziasztok.
    En minden nap betekintek ide sajnos sok újdonsággal nem tudok kirukkolni ,de sajnalnam ha meg szűnne.Ezek a robotok zavarnak ,foleg a tudata annak hogy mennyire ertelmetlen fölösleges energia pazarlas a letezesuk.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azért - ameddig csak lehet - tartsunk ki.
    Ez az egyetlen megoldás
    Szodoma és Gomora 10 igaz emberrel már megmenekült volna. A fórum pedig nem egy erkölcstelen hely, szóval élnie kell

Leave a comment:

• jagdtigger
    replied
    Boldog sikerekben gazdag új évet mindenkinek!

Ami az oldalt illeti szerintem kár lenne veszni hagyni, sajnos még akkor is tulajdonosokon múlik ha át is akarjuk vállalni hogy átvesszük a fáklyát tőlük.....

Leave a comment:

• Jankó51
    replied
    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem tetsző dolog .Szerintem ez az oldal is odaér
    Azért - ameddig csak lehet - tartsunk ki.
    Sepy után a sor végén: én is kívánok egészséget, békességet, boldogságot minden fórumozónak az új esztendőre.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ma olvastam a Veterán Apró "menthetetlen
    Az már vagy 5 éve nem üzemel, ha nem több. Én már nem számítottam rá, hogy valaha is visszatér. Hogy ez az oldal megmarad vagy eltűnik az a fenntartókon múlik. Nem hiszem, hogy ilyesmire nincs semmi megoldás. Mondjuk nem egy kétütemű motor, ami egyszerűen javítható, de igazából nem értek az oldalhoz. Talán megváltozott a környezet és bonyolultabb mindenféle fölösleges dolgokhoz idomítani, de ha így is van a régóta működő dolgokat mi értelme ellehetetleníteni? Megférne az az újakkal is. Szerintem.

Boldog és fórumozásban gazdagabb új évet kívánok mindenkinek!

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Én is szeretnék beállni a sorba és Békés egészségben eltelő boldog újévet kívánok mindenkinek

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Ma olvastam a Veterán Apró "menthetetlen"???? Ja és eladó!!!

Nem tetsző dolog .Szerintem ez az oldal is odaér .Azt hittem megtanulom rendesen használni ,de már nem látom értelmét eltünnek az információk .....talán a papír tovább megmarad !?

Azért mégis !!!!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDŐTŐKNEK !!!!

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Sajnálom, hogy így kellett döntened végül. A virtuális fórum helyett ajánlom azért az éves fórumtalálkozónkat szemetelő robotok nélkül. Addig is Isten óvjon!

Leave a comment:

• Jankó51
    replied
    pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nincs más hátra: Búcsúzom!
    Nagyon, nagyon nagy kár . Azért ha egyszer meggondolnád....

Leave a comment:

• movisz
    replied
    Hat mit is mondjak erre" Kitartas .az ami kell( ene)

Leave a comment:

• mátéapu
    replied

Leave a comment:

• pasetta
    replied
    Szervusztok! Nehéz döntést hoztam meg... Sajnos nem csak ezen oldalon, de másutt is megjelentek ezek a szemetelő robotok. A helyzet számomra bosszantó és kellemetlen. Nem tudom kezelni! Azt a döntést hoztam meg, hogy minden regisztrációmat töröltetem azokról az oldalakról, ahol ezek a "reklám manók" megjelennek. Igen... Innen is! Már írtam ez ügyben az illetékesnek. Nincs más hátra: Búcsúzom! Kérlek legyetek jók és szeressétek egymást, segítsétek, támogassátok azokat, akik tényleg érdemesek erre! Ne hagyjátok a FÓRUMOT tönkre menni! Üdvözlettel Pasetta.

Leave a comment:

• jagdtigger
    replied
    Az a baj szerintem hogy nem hagyhatjuk sokáig figyelmen kívül, google sajnos "bünteti"(hátrébb kerülsz a találati listában vagy meg sem jelensz) az oldalakt ilyenekért. Illetve ha már szoftveres megoldáshoz fordulunk akkor inkább hcaptcha legyen mint a régi szöveges, bár ez sem 100%-os megoldás mert vannak botfarmok amik embereket bérelnek fel ezek megoldására.....

Ja igen, ha esetleg beszéltek tz-vel lövessétek már le vele az oldal alján a debug infót....

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information