Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Eredményekben gazdag , békés boldog új esztendőt kívánok mindenkinek !
- 5 likes
Leave a comment:
-
Sziasztok.
En minden nap betekintek ide sajnos sok újdonsággal nem tudok kirukkolni ,de sajnalnam ha meg szűnne.Ezek a robotok zavarnak ,foleg a tudata annak hogy mennyire ertelmetlen fölösleges energia pazarlas a letezesuk.
- 5 likes
Leave a comment:
-
Ez az egyetlen megoldásJankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért - ameddig csak lehet - tartsunk ki.
Szodoma és Gomora 10 igaz emberrel már megmenekült volna. A fórum pedig nem egy erkölcstelen hely, szóval élnie kell
- 6 likes
Leave a comment:
-
Boldog sikerekben gazdag új évet mindenkinek!
Ami az oldalt illeti szerintem kár lenne veszni hagyni, sajnos még akkor is tulajdonosokon múlik ha át is akarjuk vállalni hogy átvesszük a fáklyát tőlük.....
- 5 likes
Leave a comment:
-
Azért - ameddig csak lehet - tartsunk ki.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tetsző dolog .Szerintem ez az oldal is odaér
Sepy után a sor végén: én is kívánok egészséget, békességet, boldogságot minden fórumozónak az új esztendőre.
- 5 likes
Leave a comment:
-
Az már vagy 5 éve nem üzemel, ha nem több. Én már nem számítottam rá, hogy valaha is visszatér. Hogy ez az oldal megmarad vagy eltűnik az a fenntartókon múlik. Nem hiszem, hogy ilyesmire nincs semmi megoldás. Mondjuk nem egy kétütemű motor, ami egyszerűen javítható, de igazából nem értek az oldalhoz. Talán megváltozott a környezet és bonyolultabb mindenféle fölösleges dolgokhoz idomítani, de ha így is van a régóta működő dolgokat mi értelme ellehetetleníteni? Megférne az az újakkal is. Szerintem.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa olvastam a Veterán Apró "menthetetlen
Boldog és fórumozásban gazdagabb új évet kívánok mindenkinek!
- 7 likes
Leave a comment:
-
Én is szeretnék beállni a sorba és Békés egészségben eltelő boldog újévet kívánok mindenkinek

- 6 likes
Leave a comment:
-
Ma olvastam a Veterán Apró "menthetetlen"???? Ja és eladó!!!
Nem tetsző dolog .Szerintem ez az oldal is odaér .Azt hittem megtanulom rendesen használni ,de már nem látom értelmét eltünnek az információk .....talán a papír tovább megmarad !?
Azért mégis !!!!
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDŐTŐKNEK !!!!
- 7 likes
Leave a comment:
-
Sajnálom, hogy így kellett döntened végül. A virtuális fórum helyett ajánlom azért az éves fórumtalálkozónkat szemetelő robotok nélkül
. Addig is Isten óvjon!
- 1 like
Leave a comment:
-
Nagyon, nagyon nagy kárpasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNincs más hátra: Búcsúzom!

. Azért ha egyszer meggondolnád....
Leave a comment:
-
Szervusztok! Nehéz döntést hoztam meg... Sajnos nem csak ezen oldalon, de másutt is megjelentek ezek a szemetelő robotok. A helyzet számomra bosszantó és kellemetlen. Nem tudom kezelni! Azt a döntést hoztam meg, hogy minden regisztrációmat töröltetem azokról az oldalakról, ahol ezek a "reklám manók" megjelennek. Igen... Innen is! Már írtam ez ügyben az illetékesnek. Nincs más hátra: Búcsúzom! Kérlek legyetek jók és szeressétek egymást, segítsétek, támogassátok azokat, akik tényleg érdemesek erre! Ne hagyjátok a FÓRUMOT tönkre menni! Üdvözlettel Pasetta.
Leave a comment:
-
Az a baj szerintem hogy nem hagyhatjuk sokáig figyelmen kívül, google sajnos "bünteti"(hátrébb kerülsz a találati listában vagy meg sem jelensz) az oldalakt ilyenekért. Illetve ha már szoftveres megoldáshoz fordulunk akkor inkább hcaptcha legyen mint a régi szöveges, bár ez sem 100%-os megoldás mert vannak botfarmok amik embereket bérelnek fel ezek megoldására.....
Ja igen, ha esetleg beszéltek tz-vel lövessétek már le vele az oldal alján a debug infót....
- 3 likes
Leave a comment:

Leave a comment: