nyuszifül eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Itt későn kapom meg az értesítéseket, ezért én is jobban inkább a Facét használom. Persze, simán.
- 1 like
-
Sziasztok! Kicsit régen jártam erre..... A Facét mire használjátok? Vagy csak úgy van és kész? Avagy ott is megbeszélhetnénk dolgokat?
- 1 like
Leave a comment:
-
Majd igyekszem elcsípni őket, éjjeles műszak miatt kicsit nehéz lesz......pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet, akkor kéne egy kérdezősködést indítani a szomszédokkal. Lehet nem csak nálad van ez a trutyi!
- 1 like
Leave a comment:
-
Nofene. A Kisalföld meg azt írta nemrég, hogy jó minőségű az ivóvíz...jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz meg mégis mi a nyavalya lehet?
Leave a comment:
-
Lehet, akkor kéne egy kérdezősködést indítani a szomszédokkal. Lehet nem csak nálad van ez a trutyi!
Leave a comment:
-
Szia!pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok! Jagdtigger! Volt mostanság felétek olyan 100 Méter és 500 Méter sugarú körzetben főnyomócső javítás? Vagy esetleg szivattyú/ átemelő létesítmény karbantartás? Lehet ez szilikonzsír (vagy bármi kenőcs), amit a csövek össze tolásához használnak... Kenőszappan és faggyú sem kizárt.
Javításról nem tudok, viszont az utca eléggé új. Nem sokkal ideköltözésem után került sor az aszfaltozásra (tavaly).
- 1 like
Leave a comment:
-
Szervusztok! Jagdtigger! Volt mostanság felétek olyan 100 Méter és 500 Méter sugarú körzetben főnyomócső javítás? Vagy esetleg szivattyú/ átemelő létesítmény karbantartás? Lehet ez szilikonzsír (vagy bármi kenőcs), amit a csövek össze tolásához használnak... Kenőszappan és faggyú sem kizárt.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehttps://nextcloud.section9.me/s/4bcEqoNn3sSoKHF
Ez meg mégis mi a nyavalya lehet? A bejövő vizet szűri......
- 1 like
Leave a comment:
-
https://nextcloud.section9.me/s/4bcEqoNn3sSoKHF
Ez meg mégis mi a nyavalya lehet? A bejövő vizet szűri......
Leave a comment:
-
Ilyen sem volt mostanaban....negy napja csak lightosan pakolaszok..semm i erdemlegeset nem tettem. majd holnaptol.
- 6 likes
Leave a comment:
-
Minden kedves forumtagnak,csaladjuknak...bekes boldog unnepeket kivanok...szeretetben meg stb.....itt most cend van...hazaterve dajcsbol pihizgetek...meg tervezgetek,,,meg pusztitom a hazi paleszt..meg az ajandek sort....jaccok napi masfel orat a finomseggu macskaval.......ezt onnan tudom,,mert napi harom orat nyalja....mosoly jel...en nem kostolom....elhiszem. mosoly jel...
- 7 likes
Leave a comment:
-
Boldog karácsonyt minden veterán fórumtársamnak és a szeretteiteknek is!
- 5 likes
Leave a comment:
Leave a comment: