Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Jó lenne kimenteni a felhalmozott anyagot, ameddig lehet.
Abból bizony jónéhány Piros könyv és "egyéb tananyag" kijönne. Egy ilyen felbecsülhetetlen érték valóban nem veszhet el. Talán éppen ez az oka az inaktivitásnak is: mindenki csak olvas (mert már nincs olyan infó, amit itt meg nem talál) és senki nem ír. (tudom, eme bölcsességemmel egy tapodtat sem jutottunk előre)
Szervusztok! Horex sajnálom a szomszéd nénis dolgot! Sajnos ez sok idős embernél előfordul.... Apukám és a szomszéd "nyanya" is össze vesztek anno a kilencvenes években. A néni szentűl hitte, hogy apám verte szét a hidrofortartályát a nyaralója kutjában. Hiába magyarázta a fater higgadtan, hogy télen nem lett fagytalanítva és azért ment tönkre a tartály. Aztán próbálta a logikát is bevetni. Ha ütünk valamit az befelé horpad és nem kifelé nyílik.... Örök harag lett belőle.
Engenmmár inditottak boltri gagyi kábellel és nem kiskbcentus autót
Miért nem volt a 2x2.5mm kábel?
Mert nem arra van méretezve 2.5nn3 vezetékhez 16A a megengedett terhelés, itt meg min. 2-300 és több is szeretne menni
Nézzétek neg a neten tegnap megnéztem 2.5mm2 egy inditókábel keresztmetszet. Azt verném aki ez méretezte
Valahol van olyan 16mm4 kábelem, lehet hogy fbrikálok egy komoly inditókábelt
Azért egy fogyaszvédelmet megérdemelne aki gyártja
Éa ki kapcsolja összeK? mTudod hány lomjtalanitásban vettem részt? Ment minden a konténerbe, egy békebeli asztalosszorítót kiszedtem a konténertből de semmi több
Tudod ugy vagyok már mindennel, kinlódjon harcoljon meg mindenki a "tudásért" mondom ezt azon ellenére hogy itt is és német oldalon is sok segitséget kaptam a Horexhez
Ki a franc fog rám emlákezni évek múéva? Senki
Igaz a fenti sztori hogy Ausztriába került a 4hengeresem, de az sem írt hogy működik vagy nem
Más
Szomszédasszomny tegnap jön hogy baj van nem indul az autója lemerült az akksija mert égve hagyta a lámpáját
Üljön megyünk az autóért.kötél inditókábel van
Természetesen orral a járda felé, én nem tudtam kitolni onnan. Kötet kötöttem és kezdtem kihúzni, közben anyáztam mert egyirányú szűk útca és nem fértek el. Valamit jött az autó, de kezdett füstölni a kuplungon
ODAUGROTT EGY SEGITŐ,KEZDTE ELLENKEZŐLEG/jó iránybs tekerni a kormányt és kiengedte a behúzott kéziféket
Összeálltunk, kábel fel és meg se nyekkent
Kitünt, szomszédasszonynak is van inditókábele. Párhuzamosan az enyémmel és hurrá
Megnyekkent, de induláshoz kevés volt
No mondom kötél és hazahúzom, lehetett alig 2km
Hazaértünk, lekapcsoltam a kapuja elött, majdcsak lesz segitség betolni a telkére
Én beálltam a sajátomra és kezdtem vetkőzni mert teljesen eláztam
Jön a néni dúl fúl hol az autója miért viccelek vele
Mivaaaan? Jöjjek nézzem meg
Eső esik, félmeztelenül kimentem
Az autó háttal gurult vagy 50m-t, szerencsésen elgrult egy másik melett és megállt
Én miért vicellek vele?
Mondtam X néni maga figyelmetlen, elöször is örülök hogy hazahúztam és ha emlékszik a kocsijában ült amikor én a telkemre beálltam. A szokásos figyelmetlenség,ha az ajkksi rossz akkkor se sebességen se kézifékezésben nem kell hagyni az autót?
De akkor is én vicceltem meg, mondta Mit mondjak,nem k..anyáztam nem káromkodtam, de keményen megmondtam neki hogy már az eszét sem tudjam mikor mi van stb
10 perc, felhiv valakit aki hoz egy akksit és beinditja, beáll az udvarába. Ügyes,mondtam flegmán. Nekem esőben nem volt energiám akksi cserére
de ő nem úgy gondolta. Hanem hogy? Hagyjuk az egészet senkivel nem viccelek pláne így
Most is felmegy a pumpám ha rágondolok, mert tudom, mindezek ellenére meg van győződve hogy én guritottam el az autóját
Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2024 szept. 10, 17:10.
Lehet rászánom azt a pénzt hogy pár papirképet készitessek róla. Amugymeg miért is? Úgyis a szemétre kerül
Szervusztok! Horex! Díjazom a képekkel kapcsolatos elképzelésed! Jó ötlet! Talán még a Forteplanra is fel lehetne digitalizálni, mint technikai érdekesség! Gondolj bele! Alkotsz valamit és az a JÖVŐBEN valakinek olyan lesz, mint egy palackposta a múltból! Megszólítja a lelkét és elkezdi kutatni a történetét: KI készítette, mikor, miért és hol? Egyfajta kapocs lesz a kép és a GÉP között, de legfőképpen a SZEMÉLY, az ALKOTÓ érdemeit emeli ki. A házikóm falán van egy rossz helyesírással készült vélhetően gipsz felírat a hajdani bejárati terasz mellett. Készítette Nódl Ferenc. Nem tudtam kideríteni ki volt Ő! Mikor építette a házikót. Apámék 1957 körül kerültek ide albérletbe, az akkori tulaj Garai volt, de már akkor sem tudtak semmit az építőről. Viszont tiszteletben tartom és SOHA nem távolítom el! Így adok tiszteletet egy ALKOTÓ EMBERNEK! Nekem ez az ÜZENET az ALKOTÓtól!
Kotorásztam a sufniban és ami Horex alkatrész előkerült fotóztam, megy az is a netre ráadásnak
Találtam egy P20 kis lánckereket ami kis esztergamunkával + hegesztés jó a Horexre
Valahova leraktam, hogy majd... és sehol nem találom
Találtam viszont egy tekercs analog filmet. Most néztem meg
A rég elveszettnek hitt filmtekercs a 100éve készitett 4hengeres Pannóniámról
Ezt a gépet egy pécsi ember vette meg, hogy a fia majd Németországban...
Az elmúlt hónapokban valaki írt Ausztriából, hogy a neten megtalálta a kommentjeimet erröl a motorrol és mit tudok többet róla mert ő most vette Németországból. Nem semmi kaland
Nem tudok semmi többet, készitettem, eladtam
Lehet rászánom azt a pénzt hogy pár papirképet készitessek róla. Amugymeg miért is? Úgyis a szemétre kerül
Csak érdekességként írtam
Tegnap 5 sebis simson blokkokat pakoltam ossze,,,6 db-t... ma osszeállitgattam a vázakat. jov 7 penteken kapják a red bullt....elhagyják a portát. Fele udvaron,fele muhelyben...ma sem fáztam..jo van ez igy. Tudod Tigris...mindenki oruljon annak ami jutott neki...mosoly
Ma nekiestem megcsinálni a golf kábeleit a gumi gégecsőben ami átvezeti őket a csomagtérajtóba. Valami mekk elek már megelőzött és minden csak össze volt tekerve meg szikszalagozva. A szélvédőfűtés kábelét, pontosabban már csak a szigetelés egy részét már csak a szentlélek tartotta össze, még jó hogy nem lett zárlat belőle. Mindent is toldanom kellett mert vélhetően az elfáradt fűtéskábel már kicsit melegedett és minden vezeték szigetelése repedezett vagy gyanúsan sötét volt: https://content.section9.me/im/vf/wire.jpg
Holnap már csak vissza kell szuszakolnom a helyére.....
Leave a comment: