[QUOTE=pasetta;n233975]Sziasztok!
Megint elloptak egy veterán motorkerékpárt! /QUOTE]
Azért az 5millás érték erősen túlzó
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Sziasztok!
Megint elloptak egy veterán motorkerékpárt! Legyetek elővigyázatosak! Ide linkelem a cikket:
https://www.borsonline.hu/aktualis/2...rs_aktualis_01
Leave a comment:
-
Azannyát!!!! Nem szeretnék Veled egy műhelyben dolgozni: Hozzád igazítanák a normát!Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésepakoltam ossze,,,6 db-t..
- 5 likes
Leave a comment:
-
Tegnap 5 sebis simson blokkokat pakoltam ossze,,,6 db-t... ma osszeállitgattam a vázakat. jov 7 penteken kapják a red bullt....elhagyják a portát. Fele udvaron,fele muhelyben...ma sem fáztam..jo van ez igy. Tudod Tigris...mindenki oruljon annak ami jutott neki...mosoly
- 7 likes
Leave a comment:
-
Ma nekiestem megcsinálni a golf kábeleit a gumi gégecsőben ami átvezeti őket a csomagtérajtóba. Valami mekk elek már megelőzött és minden csak össze volt tekerve meg szikszalagozva. A szélvédőfűtés kábelét, pontosabban már csak a szigetelés egy részét már csak a szentlélek tartotta össze, még jó hogy nem lett zárlat belőle.
Mindent is toldanom kellett mert vélhetően az elfáradt fűtéskábel már kicsit melegedett és minden vezeték szigetelése repedezett vagy gyanúsan sötét volt:
https://content.section9.me/im/vf/wire.jpg
Holnap már csak vissza kell szuszakolnom a helyére.....
- 6 likes
Leave a comment:
-
Elgurulsz érte a verdával egy közeli növénypatikábahorex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNövényvédőszert a kormányrendelet szerint tilos postázni
Hogy állta a tegnap esti vihart?horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJól összerögzitettem, nagy darab betonokat beástam majd kifeszitettem a ponyvát, meglátom hogy birja majd a szeleket
Leave a comment:
-
Beerett a carolina reaper paprikám... mosoly jel,,,ket napja azt csemegezem, igazi elmeny,kezdem erezni miaz az eros. Most vegeztem, megvárom hogy 35 fok alatt legyen....nagyobb honel nem igazán jo a festes....szep,szep...de nem az igazi.
- 4 likes
Leave a comment:
-
Növényvédőszert a kormányrendelet szerint tilos postázniTitus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA monília miatt szokták ezeket permetezni főként tavasszal.
Szegény fácskák!
Leave a comment:
-
De ezt a ragasztószalagot gondoltam a mindkét sátor rés letakarásáraemu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAhogy összeillesztetted a kettőt az pompás, de
https://www.medyshop.hu/vizallo-extr...ztoszalag-2724
Vizben ugyan nem ragad mert a tetőablak beázott, de bizonyára ide jó lesz
Persze van sokkal olcsóbb hely vásárolni
Leave a comment:
-
Kerti puha földbe, aztmeghogy?emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése150-es állványcsavarral,
Leave a comment:
-
Félbevágott csatornacső az illesztés alá és már meg is van oldva......emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNincs mit tenni,
/SZERK
Apropó barkácsolás, beesett a venti amivel a padláson tervezem mozgatni a levegőt amíg hajnalban dolgozok:
https://www.youtube.com/watch?v=fsmKz5YsVjs
Szerencsére nincs közvetlen szomszéd még....
Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2024 aug. 12, 17:43.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Ahogy összeillesztetted a kettőt az pompás, de bele kell kalkulálni, hogy nagyobb esőnél az illesztésre vezetődött víz nagy erőkkel fog befolyni. Nincs mit tenni, tudomásul kell venni.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVettem két sörsátrat az autóm fölé. Jól összerögzitettem, nagy darab betonokat beástam majd kifeszitettem a ponyvát, meglátom hogy birja majd a szeleket
Amúgy én Sinter kolléga ötletét lopva, a földbe szoktam lecsavarozni 150-es állványcsavarral, egyszeregy rendes vihart elviselt. ( Köszi Józsi! )
- 2 likes
Leave a comment:
-
A sárga meg a kékes valami az zuzmó. Itthon is van az öreg fákon. De lehet, az csak mellékesen van jelen, nem közvetlen okozója az elhalásnak. Gombaölővel fújd le, az a biztos. De ha van időd le is lehet kapargatni az élő ágakról. A monília miatt szokták ezeket permetezni főként tavasszal.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi lehet ez?
Jó ötlet, és olcsóbb is biztosan, mint egy ponyvagarázs. Ha fent lennének az oldalak akkor azért veszélyesebb lenne a viharos szél. Így még akár gondozásmentes is lehet.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem is az eső miatt hanem a madarak leszarták a másikat és lemarta a dukkót fémigUtoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2024 aug. 11, 21:18.
Leave a comment:
-
Mint a szél elvittékhorex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekét fékkulcsos nagyfékdobos Pannonia első kerékröl
Vettem egy fűkaszát és új láncot a láncfűrészhez
Láncfűrész mint meleg kés a meleg vajban, úgy viszi a fát
Fűkasza meg majdnemhogy kifog rajtam. Alig bírom beinditani
Szomszéd azt mondta nem való az nekem. Nem szóltam vissza, mert igaza van, de ne mondja a pofámba
Edzek, kezd jól indúlni, nyírtam is vele, csak
nagyon hamar elfáradok. Basszus, megöregedtem. Comb gömbcsuklóm kész van teljesen, alig bírtam bevánnszorogni a kertböl
Vettem két sörsátrat az autóm fölé. Jól összerögzitettem, nagy darab betonokat beástam majd kifeszitettem a ponyvát, meglátom hogy birja majd a szeleket
Nem is az eső miatt hanem a madarak leszarták a másikat és lemarta a dukkót fémig
- 3 likes
Leave a comment:
Leave a comment: