Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Ez egy eleg komoly hazai gyujtemeny....nem osszetákolt darabokbol. Van pár db amibol valoban csak igen keves keszult,,,,volt szerencsem látni a raktárat is. Nos..ott láttam eletemben másodszor boxer csepelt.....ami ugye nincs is..meg egyebeket,,amik szinten nincsenek, Sajnálom hogy eladtam a K.M.GY-met....az egy 100ccm negyutemu magyar motor.....most már az sincs..
- 2 likes
-
Nem véletlenűl, az öszes összetákolt csepel "átmeneti"mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevagy félkész darabok voltak
- 2 likes
Leave a comment:
-
Szép gyűjtemény
.
Sikerült kiszednem azt a vackot a kocsiból. Próbaképp ráadtam 5V-ot a mozgatómotorra és forog......
Faxa, holnap dugdoshatom össze a minimum kellő cuccokat és imádkozhatok hogy ne legyen gáz abból hogy hiányos állapotban helyezem áram alá.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Érdekes ,hogy prototípusok kerülnek elő különböző gyűjtőknél .mert ugye azokból egy , vagy félkész darabok voltak csak..
- 5 likes
Leave a comment:
-
Hát az adapter se fért oda, koppant a műszerfalborítás belső felén.... Szedhetem szét az egész műszerfalat
, illetve már elkezdtem mert a borítás már szabad. A középkonzolt teljesen ki kellett csavaroznom (ki nem szedtem mert ahhoz a kartámasznak is mennie kellene) így engedett annyit hogy a műszerfalborítás ki tudjon jönni, ha el nem akadna a kormányoszlopon. Balga mód elfelejtettem hogy a műszerfalborítás része az a kereszttartó ami a lábtérborítás alsó felét tartja. Úgyhogy vetkőztethetem le a kormányoszlopot nullára holnap........
- 3 likes
Leave a comment:
-
Voltam a muzeumban....kb 20 perc volt utazással...nezelodessel,beszelgetessel egyutt... igazán elmeny volt ajánlom másoknak is.
nagyon szep dolgok,ritka motorok,kellemes korhu hangulat. Lottem pár kepet,hogy reszesuljetek kicsit a jobol ti is..
Majd Mirmur feltolti.
- 6 likes
Leave a comment:
-
Sajnos nem, van hasonló készletem de nem megyek vele sokra mert lelazítás után nincs annyi ellenállása a csavarnak hogy a racsni dolgozni tudjon. Illetve a fő gond az hogy nem férek hozzá. Most rendeltem egy sarokcsavarozó adapter hátha azzal elérem(és gyorsabban ki is tekeri mint én ha igen).....pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok! Jagdtigger én nem tudom, hogy mi a "helyzet" a kocsiban, de talán egy ilyen kulcs a segítségedre lehet! Nekem egy bolhapiaci gagyi mindkét oldalon racsnis szettem van. Persze lemez és valami "vasjellegű" a munkafelülete.
- 1 like
Leave a comment:
-
Komoly fegyverek nekem is volt egy pneumatikus szigonyos puskám de el ajándékoztam mert a gyerekek sokmindenre képesek
. Várjuk a vadászat eredményét
- 3 likes
Leave a comment:
-
-
-
Szervusztok! Jagdtigger én nem tudom, hogy mi a "helyzet" a kocsiban, de talán egy ilyen kulcs a segítségedre lehet! Nekem egy bolhapiaci gagyi mindkét oldalon racsnis szettem van. Persze lemez és valami "vasjellegű" a munkafelülete.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA feljebb lévő viszont föladta a leckét, hiába fekszek be a lábtérbe nem látok semmit a csavarból, olyan kicsi a hely hogy nem tudom úgy "ráakasztani"(teljesen vakon 2 ujjal fogva a villás végét a kulcsnak) a csillag-villás kulcsot hogy fordítani is tudjak rajta. És hiába próbálok úgy helyezkedni hogy feljebb tudjak nyúlni nem lehet a hely szűke miatt.......
Leave a comment:
-
Persze, majd dobj egy privát üzenetet és megbeszéljükAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzivesen átkuldom....
...már csak azert is mert en nem tudom forumra feltolteni. S akkor már egyben meg is kernelek,toltsd fel majd ide. Elerhetoseget meg egyeztetunk...facebookon fenn vagyok.
.
Elkezdtem szétszedni a golfot hogy kivegyem azt a vackot mintának, hát nem nagyon sikerült. Az utolsó csavaron le vagyok fulladva. A műszerfalvasnak van egy vízszintes része ami megy keresztbe, na ezen van 2 csavar a tűzfal felőli oldalon, a fékpedál konzoljától alig hozzáférhető helyen.
Az alsó csavart sűrű káromkodások és negyednél is kisebb fordításokkal egy csillag-villás kulccsal sikerült kiszenvedni.
A feljebb lévő viszont föladta a leckét, hiába fekszek be a lábtérbe nem látok semmit a csavarból, olyan kicsi a hely hogy nem tudom úgy "ráakasztani"(teljesen vakon 2 ujjal fogva a villás végét a kulcsnak) a csillag-villás kulcsot hogy fordítani is tudjak rajta. És hiába próbálok úgy helyezkedni hogy feljebb tudjak nyúlni nem lehet a hely szűke miatt.......
Leave a comment:
-
Majd fenykepezek telefonnal. Szivesen átkuldom....
...már csak azert is mert en nem tudom forumra feltolteni. S akkor már egyben meg is kernelek,toltsd fel majd ide. Elerhetoseget meg egyeztetunk...facebookon fenn vagyok.
- 3 likes
Leave a comment:
Leave a comment: