. Autó klímaegységébe felfordult az egyik állítómotor(V158) és állandóan hideget fúj a vezető oldalon, éppen azt próbálom kibányászni....
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Érdeklődés részemről lenne, csak időm nincs rá sajnos
. Autó klímaegységébe felfordult az egyik állítómotor(V158) és állandóan hideget fúj a vezető oldalon, éppen azt próbálom kibányászni....
-
Neten rá lehet keresni.....Tiszajeno veterán motor muzeum.....vagy gyujtemeny. Van pár kedvcsinálo fenykep.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Arra gondoltam....csak őgy....szolok,hogy az en falumban a motormuzeumban vasárnap nyilt nap lesz. Sok infom nincs,de ha van erdeklodes,komolyabban utánajárok... p350 van,meg egy ket ritka pannonia,meg pár kulonlegesebb csepel...extrák is,,,(nem tudom a boxer ott lesz-e. Lehet a neten van info.En meg nem láttam....pedig tudok rola harminc eve...most ott leszek,
- 5 likes
Leave a comment:
-
Atti69
Remélem a "kiccsávo" meg tudja bűvölni neked a gépet
.
Én a magam részéről lassan de biztosan haladok a szalagok archiválásával (2 kazit már eltépett visszatekeréskor)....
- 6 likes
Leave a comment:
-
- 5 likes
Leave a comment:
-
A regi gepem nemigazán mukodokepes...laptopon potyogok,de billentyubajság van..lehet idegen nyelvu,,meg en is elbactam mert már számokat sem tudok irni. Lenyeg...elviszem egy helyi kiccsávohoz rakja rendbe....A husz eves digitfenykepezot is rendbe rakom....mert sok szepseg volt ám amit szivesen mutattam volna de telefonnal nekem nem megy. Van itt egy oreg angol vas...amivel szerencsere elkezdtem jol haladni.... szeretnem a javitás kepeit feltenni...nem csak az en oromomre.A francba...meg visszaolvasni is fáraszto amiket irok.
- 7 likes
Leave a comment:
-
Tudomásom szerint mindnek volt minimum adásvételije, illetve mint utóbb kiderült a "környezetvédelmi hatóságnak" ehhez semmi köze...horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMintha lett volna ott pár autó aminek nem volt papírja.
Hulladékudvar.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs sajna bele lehet kötni hogy hol gyűjti és adja le az olajat, fagyállót
- 3 likes
Leave a comment:
-
Te jó ég! Na erről a "Becsületesnepper" videója és videói jut/jutnak a témában eszembe... Na most neki is van baja a bürokráciával, mert ő is hozna olyan járművet (Ariel Atom), mely nem autó nem motorkerékpár a magyar törvények szerint. De Angliában rendszámos jármű... Nálunk meg nem lehet ilyen csoda. Még akkor sem, ha a gyártó kiállított egy igazolást a létezésének jogalapjáról. Vagy a másik a P rendszám, vagy a Te esetedhez közelebb álló, Közel-Keletről ide varázsolódott kocsi esete. Szintén a nyelvi akadályok miatt... És a tulajnak kell hivatalos tolmácsot fogadnia a papírok fordítására.... Ja, de rossz hely ez az ország...horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNamost ezt héber-magyarul hogy? Egyikünk sem érti a másik nyelvét, az angol viszont közös. Úgy gondolom nem fogják elfogadni angol-magyar adásvételit.
Leave a comment:
-
Mintha lett volna ott pár autó aminek nem volt papírja.pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseg egy gyökér kommentelő miatt kell elvenni valakinek az élete munkáját?
Nem hallgatom meg a Yotubén mert, elkezdtem, hosszan unalmasan adja elő a sirámait. És sajna bele lehet kötni hogy hol gyűjti és adja le az olajat, fagyállót
Amúgy hagyjuk a környezetvédelmet mert ami ennek nevében megy az megörjít
Kipufogógáz miközben a Vezuv kitört megint, Ukrajnában annyi 155mm-es lövedéket kilőttek hogy az usa készlete is elfogyott és rakéták mindenhol röpködnek, a Dunaparton meg gyalogosoknak kell sétálgatni, mert az olyan zöld
A bürokrácia! Örülök hpgy elköltöztem Bp-röl. Itt olyan békés minden és mindenféle szakbolt is van
Képzeld el/képzeljétek, mi lesz ha megtudom venni a sokat emlegetett autót. Most fordittattam le hivatalosan bizonyos héber nyelvű nyilatkozatot
Német-angol-magyar adásvételi van a neten is. Az autó adásvételinek egy lapra kell kiférni, ha jól emlékszem tanukkal együtt. Baromság!
Namost ezt héber-magyarul hogy? Egyikünk sem érti a másik nyelvét, az angol viszont közös. Úgy gondolom nem fogják elfogadni angol-magyar adásvételit.
A legszebb az egészben hogy még van majdnem két év műszaki az autónUtoljára szerkesztve a következő által: horex; 2023 aug. 24, 22:10.
- 4 likes
Leave a comment:
-
Szervusztok! Hát a magyar eszement ügyintézés... Horex! A kérdésedre a válasz már egy másik posztban megmutattam. Sajnos a világ undorító! Amire és akire gondolok az : MHV Tomi esete. Ide rakok egy linket a TC-ről. A környezetvédelmi, meg bontási és hulladék kezelési BLA BLA... Szóval ez undorító! Csak egy rossz szándékú ember kell és kész a baj! Tomi is őrjöngött/ őrjöng. Mit tud csinálni? Szinte semmit. Szegény srác! Szeretem a csatornáját, mert bár néha bődületes marhaságokat csinál, a tudása meg van hozzá! Közben meg van a #5459 hozzászólás volt az pont itt, ebben a részlegben.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMiért nem állhat a kertemben néhány nem forgalomképes autó és motor??
Tényleg egy gyökér kommentelő miatt kell elvenni valakinek az élete munkáját? - Így lesz YouTuberből, illegális hulladéklerakó, egy névtelen bejelentés alapján.Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2023 aug. 24, 20:40.
Leave a comment:
-
Az biztos nem a te motorod volt! Max vetted és azt hitted ezzel annyi az ügyintézés, Nekem is van egy végleg kivont motorom és nem fizettem semmit 34 év alattmir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVÉGLEGESEN KIVONT motoromat.
Most viszont jött egy levél hogy fizessek X forintot mert forgalombahelyezték az autómat
Hoppácska, de ki is vonták újból
Fellebbeztem, 5000Ft, nyertem. Visszautalják az 5ezret, de fizessek még 2333Ft-ot amivel túlfizetésben leszek. Ezt visszaigényellhetem vagy a következő autómba beszámitják. Persze online minden, e-papiron
Nem bonyolitja az állam a dolgokat
Ha sikerül a kivont autót megvennem, nem tudom forgalombahelyezni mert műszaki vizsgán nem felel meg. Karosszéria munka kell elöbb
Kiváncsi leszek a fejleményekre
Miért nem állhat a kertemben néhány nem forgalomképes autó és motor??
Leave a comment:
-
https://blog.eplm.hu/muszakiszotar/Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVagy, ha tudtok valami jobb megoldást, megköszönöm.
Leave a comment:
-
A véglegesen kivont jármű után miért kell fizetni akármit is?mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem irattam át 15 napon belűl, a 23 éve VÉGLEGESEN KIVONT motoromat
Leave a comment:
-
Na egy ilyet én is kaptam a Trabantomról. Azt mondjuk csak 7 éve vonták ki, de rendszám és forgalmi leadva. Az 5000+5500 Ft büntetésbe fájt. Azóta átírattam, meg biztosítást is kötöttem rá, mert az is kell az átíratáshoz, még ha nincs is forgalomban
Öröm az ilyen... Nem hiszem, hogy érdemes velük beszélni, nem engedik el. Én a hátáridő legutolsó pillanatában befizettem. Addig se használják az én pénzemet.
Nekem előtte küldtek az okmányirodából is egy levelet, hogy kivonják a kocsit át nem íratás miatt, és ezért adjam le a rendszámokat és a forgalmit. Én felhívtam az ügyintézőt és mondtam neki, hogy nagyon szívesen leadnám de nincs nálam, hanem Tatabányán van, de átíratom ha kell, mert amúgy már forgalomból kivont gépjárműről beszélünk.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 aug. 23, 22:17.
- 1 like
Leave a comment:
-
Ma kaptam a tisztelt NAV-tól egy levelet, miszerint fizessek 6000 ft büntetést. Oka : Nem irattam át 15 napon belűl, a 23 éve VÉGLEGESEN KIVONT motoromat.
- 2 likes
Leave a comment:

Leave a comment: