Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• mátéapu
    replied
    Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Öröm van meg boldogság... mögmondta anevét
    Látom a kedvenced:nem kell bajolni a szelepfedéllel Teljes-fotó nem lészen?

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Azt hittem már minden rózsaszínű...oszt nem. csak bújkált bennem a kisördög..meg az egészséges kétkedés. Indításpróba... s nem történt semmi. Minden 15.-re pöffent egyet.. Kellemesre fárasztottam magam és elkezdtem ellenőrizgetni esetleg elrázkódott-e valami vagy bármi. Bovdenezve nincs (ezen a drót tolja a gázt) ezért a belső pillangót kézzel be állítottam,majd gyidőt ellenőriztem és csak egy gyertyával (váltva) próbálgattam. A bibit egy gyertya okozta. Szerencsére volt itthon Bakony 18.... na most 1-2 rúgásra indul (egyenlőre) tehát átadható...ez volt a kérés. Következő project: Ma végeztem 6 MZ blokk mosásával...reggel megyek a főtengelyekért...indul a gyártás.

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Öröm van meg boldogság... mögmondta anevét.. Másodikra szusszant..harmadik rúgásra indult. Csak idáig eljutni..na az volt a nem egyszerű. Szelepváltásokból visszaforgatva a gyujtásidőt kimérni, plussz a két eltérő bütykös gyujtórész... plusz az elékelés. A becsiszolt tűszelepű karbi sem folyik..
    Attached Files

Leave a comment:

• jagdtigger
    replied
    sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Akkor nem vaklárma volt a Nyereményed
    Hála az égnek nem , ez tényleg akkora mák hogy végig ott motoszkált bennem hiába ellenőrizték 2-en is hogy az én számom-e.....
    Holnap csinálok több képet is mielőtt viszem eredetvizsgára. Külsőre egész jónak tűnik, 7 évvel fiatalabb mint a mostani banditom. Annyi nyűgje van hogy álló motornál gyújtáson hagyva rendellenesen gyorsan leszívja az akkut (3 perc alatt annyira hogy indítani se tud). Vizsga után viszem szervizbe, valószínűleg akku vagy feszszab mert tölteni tölt.

Képek:
    https://www.dropbox.com/sh/1mp8xmiav...vaf2i9qxa?dl=0
    Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2021 okt. 04, 17:31.

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Akkor nem vaklárma volt a Nyereményed örülök neki. Kicsit dicsekedhetnél vele itt a Fórumon is. Milyen állapotú a gép?,érdemes lesz a cserére?

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information