Chemotox kocsmáros úr nagyon inaktív vagy mostanság, mi a helyzet motor ügyben?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok!
Bánatosan írom,hogy már vagy másfél hete nem látok fecskét,-ezzel számomra beköszöntött az ősz,ami lehetne szép is,de ez pillanatnyilag nagyon pocsékul indul.A nagy és kellemes meleg után,egyből hideggé vált az idő és esik,esik és esik.Jönnek a berregős hónapok,a fűtés gondok és a sok gúnya amit fel kell venni reggelenként,-behúzódunk a lakásba,műhelybe és várjuk a tavaszt.Közben természetesen tevékenykedünk és majd csak elmúlik a tél valahogy és csak remélni tudom,hogy a most elrepült madarak többsége,szerencsésen visszatér,mintegy 28 hét múlva,amikor eljő a kikelet!
Üdvözlettel:Che
ha a fecskék nem is,
de a seregélyek már visszatértek.
Egye le a fene a körmük,
hogy nem fagyott el
a télen a csőrük.
A seregélyek jönnek
mennek a varjak,
itt az idő, hogy mocira pattanjak.
Elnézést a kínrímekért. Csak annyit akartam írni, hogy tegnap láttam egy nagy csapat seregélyt, és ezek amikor nálunk megjelennek, akkor egy héten belül eltűnnek a varjak a környékünkről. Tehát jön a tavasz!
- 8 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy héten belül eltűnnek a varjak
Remélem szedik a sátorfájukat.
Az első fehérgólya is megjött egy pár napja...
Ha nem vigyázunk, még a végén tavasz lesz
Igaz, tél se nagyon volt, sokat fogom hurcolni a permetezőt a hátamon az idén...
- 7 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor inkább zárd be a fáskamrába, fel ne vidd!!
ha ezt Aigner Szilárd olvasná
- 4 likes
Komment
-
Szervusztok!
Igen lassan közeledik a tavasz,már a juharfa,nagyon közel áll a virágzáshoz,a krókusz is kinyílt már,a Lajos gólya is visszatért már a Balaton környékére,de azért a hólapátot nem szabad még "zsírba rakni" és eltenni.Ma reggel az utcán egy eltaposott békára lettem figyelmes és el is szomorodtam egy pillanatra.Azon gondolkodtam el,hogy milyen szomorú egy dolog,-szegény varangy kitelelt valahogy nagy nehezen,aztán előbújik,-szinte még vacogva,tele új reményekkel.Gondolom már törte a fejét merre lehetnek a varangyfiúk,vagy lányok és akkor jön valamilyen rozsdaboglya és vége az álomnak,-pedig de jó dolog is hallani a melegebb tavaszi éjszakákon a távolból hallható béka kuruttyolást.
A fecskék várható érkezéséig,még hat hét,-mert azok jönnek az biztos.
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
És azért volt olyan sok hó, mert sokan eltettük a lapátjainkat .
ha ezt Aigner Szilárd olvasná
Pont az a titka, hogy kint kell hagyni!
- 4 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNe aggódjatok, jelenleg támaszték funkciót tölt be
Nálam az öreg almafát "támasztja" a kert közepén. Legalább április közepéig ott lesz, hogy elkerüljön a havazás.
- 4 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTehát jön a tavasz!
- 4 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Találtam róla videót is:
https://www.youtube.com/watch?v=pIk8WihxC4k#t=194
- 5 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTaláltam róla videót is:
A Pannóniáról is van valahol egy rész...
- 1 like
Komment
Komment