Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Hát nem úgy néz ki hogy haldokolna, ellenben a 2 orion hangfal igen... [/QUOTE]
Van egy hangfalmágus ismerősöm. Kunhegyesen lakik, mindent le tud gyártani. Dobozt, tekercseket, van neki millió mágnese, membránja....tényleg mindent tud a hangosításról. Egész életében ezt csinálta. Ö tudna mit kezdeni a haldokló dobozaiddal.
Dongós, köszi ezt az oldalt. Már régóta keresek egy olyan normális német motorkerékpáros honlapot, mint ez. Eddig amit láttam az vagy fizetős, vagy scheisse volt.
Hát igen, mint Balatonlellén a Rába SZOT Üdülő ...
Ezekkel a folyónevekkel csak a baj van. Rába, Elba...
Más, megtörtént eset:
A cégünknél pályázati feltételekkel kellett a festőüzemet felújítani, ami magától értetődővé tette, hogy pályáztatni kellett a kivitelezőt is. A nyertes cég összekötőjét ismertem egyedül, ő járt hozzánk. Hering J.-nek hívták. (A vezetéknév a lényeg és a személyiségi jogok ugyebár ) A kollégám - mint kiderült - több embert is ismert a kivitelező cégnél. Telefonon kereste Hering urat valahogy így:
- Jó napot kívánok Hering urat keresem.
- Sajnos nincs bent ma.
- Jó, akkor a Madár urat legyen szíves!
- Ő sincs.
- És a Vadász úr?
- Ő bent van. Kapcsolom.
- Köszönöm.
Ilyen nálunk is gyakran történik,hiszen engem madárnak hívnak, a kollégám Rigó, és ha jön egy Sas nevű ügyfél,mindjárt oldódik a hangulat.( Ha a madártani egyesület autója is ott van javításon akkor semmi nem ment meg az egész napos ugratástól.)
Komment