B+...én meg nem értettem...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Egyszer összefutottunk hárman idegenek, bemutatkoztunk: Szia, Boros vagyok...Pálinkás én meg csak néztem és nem tudtam kihagyni, hogy ne ugy mutatkozzak be, hogy Sörös. Jót mosolyogtunk és megmondtam az igazi nevem.
Dongós! Előszedtem a közelmúltban említett kis TS vázat. Nem csak egyet, találtam kettőt is. Ha gondolod még mindíg áll az ajánlatom és nagyon szívesen szerteszét darabolom mindkét vázat, hogy le tudd vizsgáztatni a motorod. Az eredetvizsgára meg majd rákérdezek....szerintem nem lesz gond.
- 3 likes
Komment
-
Kedves Süpi!
Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám, illetve észben tartottál ! A váz problémát némi heftelgetéssel sikerült "megoldani". Persze tudatában vagyok, hogy nem ez a 100%-os és elegáns megoldás, de egyelőre ez lesz.
Épp ma haladtam vele:
Mire jó a taposógép.... Hát festőállványnak!!!
Azonban egy valami érdekelne, és megköszönném a megnéznéd. Méghozzá hátsó keréknél szeretném az oldalsztendert kiváltani sima távtartóval. Ilyened nincs véletlenül, amit elboltolnánk valahogy?
Köszönöm szépen!
Dongós
- 1 like
Komment
-
Tudjátok milyen jó ez az esős idő? Legalább nem fáj a szívem, hogy még nem állt össze a T1-esem. Igaz a festék se száraz az alkatrészein ahogy kellene, de úgysincs időm rá minden nap.
Szenved még rajtam kívül valaki éppen festéssel?There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzenved még rajtam kívül valaki éppen festéssel?
Ugyanis ez volt az a mozzanat, amivel elkezdett ÖSSZEállni a gép
Persze festés lesz még bőven. A következő az első lengőkar+kormányöntvény lesz, amint megérkezik. Ugyanis az eredeti veszélyesen repedt volt , de hirdetésben találtam megfelelőt...
Egyébként Supralux astralinnal festettem, ecsettel, és meg vagyok elégedve az eredménnyel. Szépen fed, gyönyörűen terül, fújással sem csináltam volna szebbet.
- 2 likes
Komment
-
Na jó. Írhattam volna Körösfémker, Békéscsaba, Jókai u. címet is, de azzal sem tudnál mit kezdeni. 16-kor az is bezár.
Még a Fabory-t, vagy a Würth-öt tudom ajánlani, de ezek is csak viszonteladón keresztül érhetők el. Ezeket ismerem. Gondolom a postai szállítás szóba sem jöhet. Azért egy autóalkatrész bolt nem lehet olyan reménytelen. Legalábbis mindig azt mondják nekem is egy cuccra, hogy "Nincs, de meghozatjuk!".
Itt keresgélhetsz:
Illesztőbetétek | Fabory online
A cikkszám alapján tudják beazonosítani a cuccot.
- 1 like
Komment
-
Ugyanis ez volt az a mozzanat, amivel elkezdett ÖSSZEállni a gép
Én fújom (illetve fújnám): csak 1K-s anyagokkal, alapozó, szórótapasz (ez jön most) és rá hagyományos fekete Neolux (Egrokorr). Szerintem túlságosan belemerültem, főleg az előkészítésbe. Az alkatrészek kiteregetve egy nagy szőnyegre, a festés végeztével a legózás marad hátra.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm, akkor megpróbálkozom 1-2 autósboltnál. Az legalább még van itt .
A postán rendeléstől sem idegenkedek, kifizetem azt a pár 100 Ft-ot, csak legyen olyan eladó, boltos, stb., aki huszon...forintos alkatrészekkel szaladgál a postára
Én rendeltem már onnan 100ft körüli alkatrészt. Természetesen ingyenes szállítással. Igaz két hétbe telt mire ideért de megkaptam :P
Vagy rendeled egyenesen Kínából. Szintén ingyenes szállítással
- 2 likes
Komment
-
ApaE
Komment