Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
A dongómra direkt fémházas, fém dörzskerekes, masszívabb darabot vettem. Bírta is... egy évig
Komment
-
Ma elvittem az utánfutóm műszakira. Nem egy f.srakás, használni akarom tehát nagy vonalakban rendben van, de jobb nem cimbálni az oroszlány bajszát, tehát tutira mentem.
Reggel még a UtánFutO nélkül elmentem pénzkihányó autómatába és hát akkor még sötét volt. pénzt megszámoltam zsebre vágtam.
Elvittem az UFO-t kitöltöttem a meghatalmazást és visszamentem dolgozni (felpakoltam a télikerekeket, merthogy hűvösödik). Közben hívtak kész a vizsga. megyek az UFOért mondják a végösszeget 16 ezer de nem tudnak visszaadni. Hoho nem gond tegnapról van a péktől 9 ezresem meg az ótómatából egy tizes. előhúzom és nézek nagyon hülyén mert a Tízezresem püspöklila: nem kicsit maflán felkiátottam, hogy ez meg mi. Mondja a néni hamis pénz. Mondom az ótómata adta, de ez a nénit nem hatotta meg, és hát én is sokkot kaptam. már átgondoltam hogy egy hamis pénz végül is veszteség de mégiscsak egy numizmatikai érdekesség, miközben elmentem pénzt váltani.
Ballagok vissza fizetek, mondom ez már frankó pénz.
A vizsgáztató is ott volt, mondja van új pénz és hát ez jó.
Na most ezt a püspöklila tízezrest én azonnal elrejtem a kékkönyvembe mert emlékem van róla.
- 5 likes
Komment
-
Legalább olyan emberek is lennének körülöttem este, akikkel szívesen beszélgetek...
- - - Updated - - -
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa elvittem az utánfutóm műszakira. Nem egy f.srakás, használni akarom tehát nagy vonalakban rendben van, de jobb nem cimbálni az oroszlány bajszát, tehát tutira mentem.
Reggel még a UtánFutO nélkül elmentem pénzkihányó autómatába és hát akkor még sötét volt. pénzt megszámoltam zsebre vágtam.
Elvittem az UFO-t kitöltöttem a meghatalmazást és visszamentem dolgozni (felpakoltam a télikerekeket, merthogy hűvösödik). Közben hívtak kész a vizsga. megyek az UFOért mondják a végösszeget 16 ezer de nem tudnak visszaadni. Hoho nem gond tegnapról van a péktől 9 ezresem meg az ótómatából egy tizes. előhúzom és nézek nagyon hülyén mert a Tízezresem püspöklila: nem kicsit maflán felkiátottam, hogy ez meg mi. Mondja a néni hamis pénz. Mondom az ótómata adta, de ez a nénit nem hatotta meg, és hát én is sokkot kaptam. már átgondoltam hogy egy hamis pénz végül is veszteség de mégiscsak egy numizmatikai érdekesség, miközben elmentem pénzt váltani.
Ballagok vissza fizetek, mondom ez már frankó pénz.
Na most ezt a püspöklila tízezrest én azonnal elrejtem a kékkönyvembe mert emlékem van róla.
http://hvg.hu/gazdasag/20141202_Furc...t_egy_olvasonk
- 4 likes
Komment
-
Luca nevű hölgyek előnyben!? Micsoda időzítés. Kiállítási fotókat kérünk majd. És sok sikert a kiállításhoz!
Fotókat természetesen kaptok, a kiállításról, és az ott lógó képekről is!
- - - Updated - - -
nézek nagyon hülyén mert a Tízezresem püspöklila
- 9 likes
Komment
-
Eltakarítanám onnan mindet a ...............ba !!!!!!!
- 10 likes
Komment
-
Hello!
Úgy emlékszem, hogy ezt valaki pontosan így "nézte be" sajnos egy Wartburg-al ugye? Nem emlékszem pontosan ki mesélte itt, de a történetet gondolom itt leírják pontosan, hogy b/nak ki az emberrel..
Totalcar - Magazin - Csigalassúvá korlátozott egykörös fékrendszerű autók
- 1 like
Komment
-
Kedves Tamás!
Azért csak egy tetsziket nyomtam,mert többet nem enged a rendszer,-ami jól is van.Egyet értek lenne mit takarítani,de én nem a pi...ba küldeném őket,mert ott jól ellennének a melegben,míg mások dideregnek,hanem utat építeni,lapáttal és talicskával.Van itt annyi léhű.......................
Észhez kaptam,nem politizálunk!
Üdvözlettel:Che
- 12 likes
Komment
-
csináltam egy százast. Annyira jól sikerült, hogy anyukám elkérte, és kipróbálta a helyi ABC-ben, ahol elfogadták..
- - - Updated - - -
nézek nagyon hülyén mert a Tízezresem püspöklila:
- 5 likes
Komment
Komment