Az enyém 40-50 de bármivel amivel berobban
Riga drága kincs jobb ha van de jobb ha nincs!
Riga drága kincs jobb ha van de jobb ha nincs!
bár hiánya van, de blokkot tudok szerezni hozzá szerintem és felújítom
akkor csak meglesz a 58
pláne hogy tirisztoros

én már nem az orosz nyelv barát képzésben vettem részt
Köszönöm a korrekciót
én már nem az orosz nyelv barát képzésben vettem részt 
róbáld ki:sibertü lemezét tedd a legfelső állásba,a levegőcsavart tekerd be teljesen,majd tekerj rajta háromszor fél fordulatot.Alapon ez a jo beállitás.Itt még lehet,hogy falsot szív a gumicsőnél.Szigszalag,vagy csere.3.légszürő-és kipufogó tisztítás.Lehet még előgyújtás probléma is.Amugy füstöl a motor?Ja,lehet főtengely szimering hiba is.Kellene infó a motorról.Így látatlanban elég sok lehetőség van.Na,van álam 1 simson felújításon,van hozzá gyári gépkönyv.Kis infó:gyújtási időpont:1,5mm felső holtpont előtt,karburátor:tüpozició:4-es,tüzelőanyagszint(úszóház felső élétől)8mm,teljesen nyitott megszakitó érintkezők távolsága 0,4mm,gyújtógyertya elektródok távolsága 0,4mm.Remélem,tudtam segiteni.
.
(Javítottam!)
Annak a babettának semmi baja,már ami a végsebességet illeti,többet ne várj tőle.Sőt!Becsületéreváljon,hogy 40-50-nel szalad.A képek alapján az uszószinted jó,a kipufogóval sincs semmi gond(általában a furulya szok bekokszolódni,utána a könyök),viszont a gyertyahézagot probáld kicsit visszavenni,még az N15C vagy Isolator gyertyát tudom ajánlani.Sokat nem javit rajta,de talán jobb lesz az égetés.Kicsit erősnek tartom az N17-est.
Komment