Hát anno amikor néztem a Brisk oldalát akkor még az n17c-st írták ehhez a döghöz, igaz rosszul emlékeztem mert 0,5-ös hézaggal, ezt majd korrigálom.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kinek mennyit megy a motorja?
Collapse
X
-
Igazából két témát is átkarol a történetem.
Hétvégén H.Bába fele mentem.... Tiszaújvárosnál körforgalomnál láttam közeledni egy zöld gondolom én kawasakit...
Tiszaújváros és Sajószöged között azon a pár kilométeren a forgalom 100km/h tempóját tartottam. Jó a szélárnyék is sokat hoz egy 42éves motornak. A mögöttem haladó ifjabb gép elkísért mindaddig amíg én a kisoroló sávomba nem hajtottam. Majd hirtelen előrébb hajtott és heves lájkolásba kezdett.
Merjük használni Pannóniánk!!! Hisz csak rossz időbe szeret a garázsban állni.-t5- kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA mögöttem haladó ifjabb gép elkísért mindaddig amíg én a kisoroló sávomba nem hajtottam. Majd hirtelen előrébb hajtott és heves lájkolásba kezdett.kollarg kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJó a szélárnyék is sokat hoz egy 42éves motornak. A mögöttem haladó ifjabb gép elkísért mindaddig amíg én a kisoroló sávomba nem hajtottam.
Ghost Rider - The come back ! | 353 Km/h | Wheeling - YouTubeUtoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 aug. 08, 18:16.kollarg kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHisz csak rossz időbe szeret a garázsban állni.Everything is better when you decide you don't care.
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost a P-10 ről van szó ??
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe most komolyan... Mos hogy túl vagyok a 10e km-en nem kiabál szerviz után és úgy kell magamat visszafognom 100-ról. Nagyon szalad és hiba nélkül. Ha meg össze számolnám mennyi volt csak a blokk generál akkor a Pannónia gyárosok szörnyülködnének.
Szerintem 70-80-at gond nélkül be tud nyelni a blokk, hogy megközelítőleg azt nyújtsa, mint a tiéd.
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát számold össze!
- 2 likes
Komment
-
Ilyen gépem nekem is volt (pontosítok az Aszonynak) legegyszerűbb tuning, végsebesség növelés a hátsó fogaskereket kikel cserélni a régi Babette fogaskerekére. Csereszabatos, csak a láncból kel kivenni. VIGYÁZAT!!!!! nagyon fog menni, DE a kuplungot igen sűrűn megeszi.:-)))))))korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Én most dolgozom a 350-es Czetkám áttételmódosításán, egy 175 ös Cz 7 foggal kisebb lánckerekét akarom feltenni rá...A motor elég erős még, nagy sikerre számítok.korompaiistvan kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
-
Az én motorom kényelmesen megy 200-at. Nem kényelmesen 240-et.
De nem így közlekedem vele. Ezt csak kipróbáltam. Autópályán max 160-nal. Amúgy meg mivel túramotor a 100-120 egy nézelődős tempó. Persze attól függ ki a többi motoros a csapatban.
Komment
Komment