Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kinek mennyit megy a motorja?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hát anno amikor néztem a Brisk oldalát akkor még az n17c-st írták ehhez a döghöz, igaz rosszul emlékeztem mert 0,5-ös hézaggal, ezt majd korrigálom.

Komment

Igazából két témát is átkarol a történetem.
      Hétvégén H.Bába fele mentem.... Tiszaújvárosnál körforgalomnál láttam közeledni egy zöld gondolom én kawasakit...
      Tiszaújváros és Sajószöged között azon a pár kilométeren a forgalom 100km/h tempóját tartottam. Jó a szélárnyék is sokat hoz egy 42éves motornak. A mögöttem haladó ifjabb gép elkísért mindaddig amíg én a kisoroló sávomba nem hajtottam. Majd hirtelen előrébb hajtott és heves lájkolásba kezdett.

Merjük használni Pannóniánk!!! Hisz csak rossz időbe szeret a garázsban állni.
      -t5- kedvelte ezt.

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        A mögöttem haladó ifjabb gép elkísért mindaddig amíg én a kisoroló sávomba nem hajtottam. Majd hirtelen előrébb hajtott és heves lájkolásba kezdett.
        Lehet, hogy csak levegő után kapkodott szerencsétlen ember.
        kollarg kedvelte ezt.

Komment

Jó a szélárnyék is sokat hoz egy 42éves motornak. A mögöttem haladó ifjabb gép elkísért mindaddig amíg én a kisoroló sávomba nem hajtottam.
          Már fenn van a videótok jutyubon!
          Ghost Rider - The come back ! | 353 Km/h | Wheeling - YouTube
          Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 aug. 08, 17:16.
          kollarg kedvelte ezt.
          A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Hisz csak rossz időbe szeret a garázsban állni.
            Pontosabban: Rossz időben nem engedjük ki a garázsból, mert féltjük. Lehet, hogy ő menne szívesen.
            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

De most komolyan... Mos hogy túl vagyok a 10e km-en nem kiabál szerviz után és úgy kell magamat visszafognom 100-ról. Nagyon szalad és hiba nélkül. Ha meg össze számolnám mennyi volt csak a blokk generál akkor a Pannónia gyárosok szörnyülködnének.

Komment

Most a P-10 ről van szó ??

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Most a P-10 ről van szó ??
                  igen az én egynejűmről ami p10-h

Komment

De most komolyan... Mos hogy túl vagyok a 10e km-en nem kiabál szerviz után és úgy kell magamat visszafognom 100-ról. Nagyon szalad és hiba nélkül. Ha meg össze számolnám mennyi volt csak a blokk generál akkor a Pannónia gyárosok szörnyülködnének.
                    Hát számold össze!
                    Szerintem 70-80-at gond nélkül be tud nyelni a blokk, hogy megközelítőleg azt nyújtsa, mint a tiéd.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Hát számold össze!
                      Dugatyú berta, fúrás honolás 3eFt, papír tömítés, kínai megszakító, trabi kondi, kuplung lammella és lánc, olaj, csapágy ami épp a boltba volt, viton simmering. szerintem 30 alatt van volt.
                      Beagle és mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Hmmm, értem. Akkor ez így jól sikerült, sajna nekem az előző motorom blokkját kb. ugyanilyen "konfiggal" egyszer-kétszer kellett szerelni ennyi futás alatt.

Komment

Ilyen gépem nekem is volt (pontosítok az Aszonynak) legegyszerűbb tuning, végsebesség növelés a hátsó fogaskereket kikel cserélni a régi Babette fogaskerekére. Csereszabatos, csak a láncból kel kivenni. VIGYÁZAT!!!!! nagyon fog menni, DE a kuplungot igen sűrűn megeszi.:-)))))))
                          korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Én most dolgozom a 350-es Czetkám áttételmódosításán, egy 175 ös Cz 7 foggal kisebb lánckerekét akarom feltenni rá...A motor elég erős még, nagy sikerre számítok.
                            korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Kb annyit mert én kipróbáltam

Komment

Az én motorom kényelmesen megy 200-at. Nem kényelmesen 240-et.
                                De nem így közlekedem vele. Ezt csak kipróbáltam. Autópályán max 160-nal. Amúgy meg mivel túramotor a 100-120 egy nézelődős tempó. Persze attól függ ki a többi motoros a csapatban.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X