Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Volt már aki ma veteránnak számító Verhovinát lökött a szakadékba
...Huszonéve az én Rometem is állt már másfél napot szemétkupacon! Amikor hosszú-hosszú napokon keresztül tartó teljes generál után nem volt hajlandó indulni. Majd még két szétszedés-összerakás, néhány karburátor tisztítás után sem! Akkor teljes szivemből, minden porcikámmal tisztán éreztem, ott a helye!!! Végül apám sajnálta meg, hazatolta, és KÉT RÚGÁSSAL BEINDÍTOTTA!!!!
Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 aug. 06, 15:15.
Oka: Jesszusom, már huszonéve! De rég volt! Először "tizen.." írtam..
...Végül apám sajnálta meg, hazatolta, és KÉT RÚGÁSSAL BEINDÍTOTTA!!!!
Zsenge gyerekkoromban, mikor a szakmát kezdtem tanulni, voltam úgy sokszor, hogy semmi nem akart meglazulni ami egy kicsit komolyabban meg volt húzva. csimpaszkodtam én a kulcson, de kevés volt... Természetesen az öregem kezében minden vaj módon megadta magát.
Remélem egyszer majd ránk is így emlékeznek majd. :-)
Bevallom, fájdalmam hogy a fiamat halálosan hidegen hagyja a szerelés téma. Még csak megtakarítani sem hajlandó azt az öreg Pannónia versenybringáját, amit én újítottam fel neki rom állapotból. Hiába, "use&drop" generáció. Már más dolgok érdeklik, ezt el kell fogadni. Pedig olyan jó látni olyan apa-fia párosokat, akik közös hobbit űznek! Igaz, apámnak nem hobbija, hanem inkább kín volt a szerelgetés, de tőle lestem az alap dolgokat...
A télre készülődnek az indiánok, egy hétig vágják a fát, és elküldik a kis indiánt a városba, hogy kérdezze meg az emberektől, mennyire lesz hideg a tél! Az elmegy, és kérdezi: - Milyen hideg lesz télen? - Nagyon hideg! - válaszolják a városiak. Az indián visszamegy, s még egy hétig vágják a fát! Elküldik ismét. Megkérdezi:
- Milyen hideg lesz a tél?
- Borzalmasan hideg lesz! - mondják az emberek.
Az indián visszamegy a hírrel, s még egy hétig vágják a fát, hogy biztos elég legyen a télre, utána elküldik ismét.
- Milyen hideg lesz a tél? - kérdezi az indián.
- Nagyon, borzalmasan hideg, iszonyú kemény telünk lesz! Az indiánok már 3 hete csak a fát vágják!
Egy cseh férfi, miután elkezdett romlani a szeme, elmegy a szemorvoshoz.
A szemész megmutatja neki a szokásos szemvizsgáló táblát a következő betűkkel: "CVKPNWXSCZ"
- El tudja olvasni? - kérdi a doki.
- Még, hogy el tudom-e olvasni? - kérdi a páciens. - Már jártam is egyszer ebben a faluban!
Komment