Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Azért Fiúk gyűjtsétek a hülyeségeket a Taluga által szerveződő találkozóra remélem lesz rá idő és mód jót beszélgetni és sokatokat személyesen is megismerni.
Az orosz hűtőgépgyár öreg munkása nyugdíjba megy és ebből az alkalomból interjút készítenek vele.
- Mondja elvtárs, van magának otthon hűtőszekrénye?
- Nem, nekem nincs.
- De ember, maga negyven évig egy hűtőgépgyárban dolgozott, ahol semmi mást nem gyártottak, csak hűtőgép alkatrészeket! Ha minden nap csak egy kis alkatrészt vitt volna haza, már lenne otthon hűtője!
- Higgye el, ezzel próbálkoztam több éven át, de akárhogy raktam otthon össze az alkatrészeket, mindig T-34-es jött ki belőle...
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
"Egyszeri és megismételhetetlen része vagyok a természetnek. Nincs még egy ember, aki pontosan olyan lenne, mint én. Éppen ezért pótolhatatlan vagyok. Mások többen vannak, ezért pótolhatók."
"Hát jóhogy nő találta ki! Ők pucolnak ablakot! Hogy ezt nem vezették be lakóházak ablakára is, azt már a csuda tudja! Vagy szeretnek hősködni létrán...-és aztán virágot kunyerálni ezért nőnapon, vagy min.."
Na erről ez jutott eszembe:
Bemegy egy hölgy a drogériába és ablakmosószert kér. A főnök kiszolgálja és ajándékba ad egy flakon függönymosószert, hogy a szép tiszta ablakon ne a koszos függöny lógjon. Az inas nem érti a dolgot.
- Árukapcsolás fiam - mondja a főnök -, a vevőket tudni kell kiszolgálni, különösen a nők szeretik a figyelmességeket. De itt egy újabb hölgy, most te következel!
A hölgy egy csomag tampont kér. Az inas szó nélkül adja hozzá az ablaktisztítószert és a függönymosót. Mire a hölgy:
- Nagyon kedves, de ezt miért kapom?
- Ha már egy hétig nem szexelsz lesz időd megpucolni az ablakot, vagy nem?
.......meg azok a protézisek! Hallom ahogy apacsavo protézisei mondják egymásnak: - azok a hülye orvosok valami nyugisabb helyet is találhattak volna nekünk!
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
A "flexelő vizsgabiztos",-elszánt tekintettel,mint egy II.-vh.-s Német tengeralattjáró kapitány,amikor jönnek a mélyvízi bombák.Azért ne vedd "froclizásnak",de az elszánt tekintetben,ott van az is,hogy lesz ebből motor,-méghozzá a kedvemre.A munkádhoz,jó erőt és egészséget kívánok,az alukat,meg polírozd fel,a vasakra vigyázz,-már azokra,amiket beléd pakoltak a doktorok!
Komment