Az itt van 20 km-re, szívesen látunk ha lesz időd.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Viccek
Collapse
X
-
Szervusztok! (Nem vicc,csak vicces asszociáció)
Ingyen reklám a SEV. MARCHALL Francia gyártónak Orosházáról,a Felhő utcából:
A fiatalabb korosztálynak:A SEV.MARCHALL gyár,hasonlóan mint a DUCELLIER,PARI-RHONE,a Francia autógyárak "részegység" beszállítója volt.Gyártottak világítótesteket,gyújtáselosztót,önindítókat,dinamókat,kapcsolókat és kiegészítőket,-mint pl.,a fenti képen látható ködlámpákat.A feliraton kívül a márka jelölésére egy stilizált macskafejet használtak.
Azt nem tudom,hogy a gyár jelenleg gyárt e még autóipari termékeket,de valaha nagy "név" volt,a Francia iparban.
A disznóról:azt lehet olvasni,hogy igen intelligens jószág,az is lehet,hogy jobban járnánk vele,mint a felső 10 000-el,mert ha rosszul,felső 10 000-kednének,legfeljebb kolbász lenne belőlük.A jelenlegi felállásban azonban,a kannibalizmustól idegenkedünk,szerencsére.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
Szervusztok!
Gondolom,hogy ezen a szép tavaszi,Pünkösdi napon nincs különösebb okunk a szomorúságra,-hogy még vidámabb legyen ez a nap,egy pár viccszerűség:
Remélem mindenki jól van a társaságból és a mai napon Adriánnak is sikerül N.-szer beállítani a gyújtást,az alkotókedvűek satupadján,ott hever 12Db. IZS blokk,izzik a fűrészlap és készülnek a 12 hengeres IZS-ek.Örömmel jelentem,hogy a derékfájásból 3 napi összkerékhajtás (négykézláb) után,szépen javulok és már sokkal fürgébben mászok.
Üdvözlettel:Che (a viccek forrása:Bal-Rad)
- 13 likes
Komment
-
izzik a fűrészlap és készülnek a 12 hengeres IZS-ek.
Ma fixre szereltem még 1-2 dolgot, így készen állt a gép egy nagyobb hajtásra. Nem hagyhattam ki.
Iszonyatosan fagyott a fülem és az arcom. Mondhatni arcomra fagyott a mosoly. Hát mit mondjak, félelmetesen gyorsul a kis gép. Már rég volt nagymotorom, vissza kell szoknom a sebességhez. Most még a 70 is félelmetesnek tűnik, különösen egy frissen összerakott géppel...
- - - Updated - - -
szépen javulok és már sokkal fürgébben mászok.
Múltkor én is meg akartam emelni az új, dromedár méretű (és súlyú) fűnyírómat, aztán úgy maradtam
- 6 likes
Komment
-
Pista Bácsi a cimboráival iszogat a kocsmában. A haverok gondolnak egyet, megviccelik az öreget. Bedobnak egy viagrát a poharába, míg nem figyel.
Zajlik tovább az este, mikor hősünk kényszert érez, hogy könnyítsen magán. Föláll, kimegy a Wc-re. Pár perc múlva visszatér, de a többiek megrökönyödve látják, hogy össze-vissza van hugyozva az öreg inge, nadrágja.
Kérdik mi történt, mire Pista Bá elmeséli:
- Bementem a budiba. Elővettem. Láttam nem az enyém, hát visszatettem...
- 8 likes
Komment
-
Szervusz Dongós!
Amennyiben publikus mi a nehéz napok okozója?Nekem sincsenek könnyű napjaim mostanában,mert még mindig nem 100-as a porckorongsérv miatti derékfájásból a gyógyulás,amúgy meg tele vagyok munkával és sok az emelni és cipelni valóm.
Örülök,ha sikerült egy pár vidám percet szereznem neked,illetve nektek,már úgy olvasok mindent az interneten,ha találok valami jó képet,vagy viccet,akkor a képmetszővel leszedem és felteszem a fórumra,had mosolyogjon más is.
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Komment
-
Köszönöm érdeklődésed, nem akarlak titeket ezzel untatni, nem is eme vidám témába való. Röviden annyit, hogy úgy néz ki, hosszas szenvedés, ezernyi javatgatási, jobbítási kisérlet ellenére is, ismét egyedül, párom nélkül kell folytatom mindennapjaimat, ennyi, nem működőképes. Ezt egy veterános nehezen ismeri be!
De legalább több időm lesz a motoromra
- - - Updated - - -
De hadd osszak meg én is egy jófélét...
Feng shui - munkahely
http://nyultam.com/moka/telejos-es-a-feng-shui/
- 2 likes
Komment
Komment