Ezek a "papír szívtiprók" nem jelenthetnek veszélyt a férjemre nézve...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Őszinte kérdések nőkről
Collapse
X
-
-
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése„papír szívtiprók”
- 1 like
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése.hiszen csak a szájuk nagy.és sricsi70 kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Hy.
Biztos nem rólam beszéltek.:-)
Le amortizáltam.
Csak a szájuk nagy.
Sajnos utol ért a végzet, és nem egy NŐ képében. A hétvége inkább egy túlélő partiként sikerült. Megpróbáltam, én is és a májam is túlélni.:-)))
Szinte két napig nem láttam a gépet. Tegnap este megpróbáltam utolérni magam az olvasással, de nem győztem (kevés alvás,stb.:-))) Erre mára még tettetek hozzá. Nem győzőm. :-((((
Azért itt vagyok ám, csak olvasok.:-))))
Na jó elmesélek egy esetet. Most valahogy ez jutott eszembe. Vajon mért is????
Jártam egy utazási irodának külföldre busszal. Főleg Isztambul volt a cél. Nem részletezem, törökök, Nők!!!!
Mondom az oda úton egy szőke csajszinak ("kicsit" vagy volt a szája), vigyázzon mert eladom kint pár tevéért.:-)))
Kint számon kérte ezt a kijelentésemet. Mit ad isten éppen valamikor olyan hajnali 1-2 óra körül Isztambul legsötétebb sikátorában.:-)))) Na mondom , oké. Az első türkisztánnak szóltam aki jött az utcán, eladó a menyecske.
Kb. 10 perc és olyan 20-30 kandúr alkudott ,persze közben tapogatással szemrevételezte az árút.
A csajszi a falnál, én előtte, körülöttünk a sok éhes kandúr. Bevallom, ebben a pillanatban beláttam én is ,talán kicsit túllőttem a célon.
Megoldottuk.:-))) Bár szerintem a szöszi alsóneműt cserélt amikor vissza értünk a szállodába.:-))))
- 3 likes
Komment
-
-
-
-
-
De ,de tényleg kivagyok.:-((( Most már tényleg lépek. Holnap talán (á biztos nem, tudom:-((((()előbb haza keveredek.korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
-
Komment