Szöszi???? Eddig még csak mákod nudli voltam
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Őszinte kérdések nőkről
Collapse
X
-
-
Természetesen, a férjem ő tud motort szerelni, van egy teljesen felszerelt autószerelő műhelyünk is, az esztergályos apukám barátja, hegeszteni tudunk, építőiparban dolgozom, onnan megvoltak a csavarok, vasak, húzott edzett köracélok.
A könyvben amit adtunk a motor építéséről, az utolsó oldalon,mindenkinek köszönetet nyilvánítottam, a fórumnak is
Komment
-
Értem,ezek kellenek hozzá. Aki ilyennel nem rendelkezik az szinte elveszett.Tudom magamról mennyi görcs van ha nincs háttér. Szét van szedve a trakim sok mindent beviszek a melóba én is forgácsolok.
Gyűlünk szöszi ,melegitsünk be kezeket a paplan fölé éljenek a csajok!
Azt nem mondtad hogy közben sütsz egy pizzát, rendet raksz,,megfürdeted a gyereket..
Ez az gyere már mejdnem meg volt
Komment
-
Szia nivaronin!
Látom, hogy nagyon lázba jöttél. Anangyalkának valóban jó hatása van ránk fórumozókra, de szeretném felhívni figyelmedet, hogy van egy topic "nem bírunk magunkkal" címmel. Ez a hozzászólás inkább oda való. Csak azért szólok én, mert jön Admin bácsi a nagy radírral és átteszi oda, neked meg szól, hogy rendesen viselkedj. Persze lehet, hogy onnan is törli a 2. és 4. pontot.
Anangyalka már szolidabb dolgok miatt is kapott rendesen, pedig arról is a férfi hozzászólók tehettek igazán. Legyünk tekintettel egymásra és ne hozzuk a másikat kellemetlen helyzetbe. Ilyeneket inkább priviben írj neki.
Bocs a beleszólásért.
- 6 likes
Komment
-
Sziasztok!
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehegeszteni tudunk,
Komment
-
-
mittom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTe is tudsz hegeszteni?
Persze ez nem így van,mert ha épp nincs valami égető feladat ( mint pl :Csepel motor átadása előtti napon az ülés alján észrevettük,hogy letört egy alátét szerű valami, amin az ülést rögzítő csavar megy át) , akkor most is ő hegeszt nekem.
Nem túl bonyolult a dolog, csak némi kézügyesség kell hozzá, és ráérez az ember lánya
- 2 likes
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen igen, kb 8 évvel ezelőtt,amikor egyik kollégám megtanított rá. Sok sok mindent kellett neki csinálnia számomra (kovácsoltvas ágy, asztal, rózsák, stb) megunta már,jobbnak látta, ha megtanít és csináljam meg én.
- 1 like
Komment
-
Szevasztok!Szia Szöszi! Mindenki lazítson,vidámság legyen a porondon.Én is rápattanok a raptoromra és go.Minden kedves Fórumosnak BUÉK!korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Új rovatot kéne nyitni "Őszinte kérdések férfiakról" címmel. Nyitó téma lehetne: hogyan különböztessünk meg egy műszaki fórumot (ágyas)társkeresőtől. Aki nem ad korrekt választ, azt szó nélkül átirányítanám egy ilyenbe. Egy jelöltem már van. Ez itt már nem poénos még szilveszterkor sem.dott és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment