Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Őszinte kérdések nőkről

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szöszi???? Eddig még csak mákod nudli voltam
    nivaronin kedvelte ezt.

Komment

Szia,: kérdés Mikor ezt a mocit összeraktad Dédelgetted volt valami ipari háttér, ilyen hogy valaki itt meg ott dolgozik segít az esztergályos stb...Mert nálam ennélkül nem megy.Mindig segít valaki.

Komment

Természetesen, a férjem ő tud motort szerelni, van egy teljesen felszerelt autószerelő műhelyünk is, az esztergályos apukám barátja, hegeszteni tudunk, építőiparban dolgozom, onnan megvoltak a csavarok, vasak, húzott edzett köracélok.
        A könyvben amit adtunk a motor építéséről, az utolsó oldalon,mindenkinek köszönetet nyilvánítottam, a fórumnak is

Komment

Értem,ezek kellenek hozzá. Aki ilyennel nem rendelkezik az szinte elveszett.Tudom magamról mennyi görcs van ha nincs háttér. Szét van szedve a trakim sok mindent beviszek a melóba én is forgácsolok.

Gyűlünk szöszi ,melegitsünk be kezeket a paplan fölé éljenek a csajok!

Azt nem mondtad hogy közben sütsz egy pizzát, rendet raksz,,megfürdeted a gyereket..

Ez az gyere már mejdnem meg volt

Komment

Szia nivaronin!

Látom, hogy nagyon lázba jöttél. Anangyalkának valóban jó hatása van ránk fórumozókra, de szeretném felhívni figyelmedet, hogy van egy topic "nem bírunk magunkkal" címmel. Ez a hozzászólás inkább oda való. Csak azért szólok én, mert jön Admin bácsi a nagy radírral és átteszi oda, neked meg szól, hogy rendesen viselkedj. Persze lehet, hogy onnan is törli a 2. és 4. pontot.

Anangyalka már szolidabb dolgok miatt is kapott rendesen, pedig arról is a férfi hozzászólók tehettek igazán. Legyünk tekintettel egymásra és ne hozzuk a másikat kellemetlen helyzetbe. Ilyeneket inkább priviben írj neki.

Bocs a beleszólásért.
            dino125ad, sricsi70 és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szevasz!Semmi extra csak várom a nőt ,nincsláz csak csepel nincs privát csak felujítás .Kisérlet volt ki szól be, ki figyel.Nincs kellemetlenség,mi már túlvagyunk ezeken a bagatell dolgokon.Ha valaki töröl akkor hajrá.

Komment

nivaronin, légyszi vedd komolyabban egy picit a fórumozást! Ha valakivel nem jártál egy általánosba, akkor ne is úgy szólj hozzá, mert ahogy CZsolti is írta, így kellemetlen helyzetbe hozod a többieket. Az adminok pedig nem gépek, nekik se adj feleslegesen feladatokat.
                mir-mur, dino125ad és 7 további látogató kedvelte ezt.
                Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Sziasztok!

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  hegeszteni tudunk,
                  Angyalka! Te is tudsz hegeszteni? A régi munkahelyemen is volt egy hölgy aki CNC esztergályos volt. Amikor megláttam kis híján dobtam egy hátast. A szakmai tudása, és érzek is tökéletesen megvolt a hozzá, ezenkívül látszott rajta, hogy szereti amit csinál. Hölgyet még soha nem láttam hegeszteni, csak ezért kérdeztem.

Komment

mittom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Te is tudsz hegeszteni?
                    Igen igen, kb 8 évvel ezelőtt,amikor egyik kollégám megtanított rá. Sok sok mindent kellett neki csinálnia számomra(kovácsoltvas ágy, asztal, rózsák, stb) megunta már,jobbnak látta, ha megtanít és csináljam meg én.

Persze ez nem így van,mert ha épp nincs valami égető feladat ( mint pl :Csepel motor átadása előtti napon az ülés alján észrevettük,hogy letört egy alátét szerű valami, amin az ülést rögzítő csavar megy át) , akkor most is ő hegeszt nekem.

Nem túl bonyolult a dolog, csak némi kézügyesség kell hozzá, és ráérez az ember lánya
                    sricsi70 és mittom kedvelte ezt.

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Igen igen, kb 8 évvel ezelőtt,amikor egyik kollégám megtanított rá. Sok sok mindent kellett neki csinálnia számomra (kovácsoltvas ágy, asztal, rózsák, stb) megunta már,jobbnak látta, ha megtanít és csináljam meg én.
                      Gratulálok, és őszintén mondom, hogy örülök. Eggyel több hölgy aki az úgynevezett "férfias szakmában" járatos.
                      kedvelte ezt.

Komment

Köszi
                        Pár napig, nem leszek most túl aktív, megyünk vidékre szilveszterezni és quadozni.
                        Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok.

Click image for larger version

Name:	IMG_6959jkk.jpg
Views:	1
Size:	89.1 KB
ID:	134041
                        CZsolti és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Szevasztok!Szia Szöszi! Mindenki lazítson,vidámság legyen a porondon.Én is rápattanok a raptoromra és go.Minden kedves Fórumosnak BUÉK!
                          korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

nivaronin, nagyon kérlek, ezt a "szöszizést" fejezd be...
                            Nem is ismerjük egymást, kicsit tolakodó számomra a viselkedésed.
                            CZsolti és Che kedvelte ezt.

Komment

Rendi Hölgyem!Nem ennek szántam,De hát Te sírtál a vállamon hogy így meg úgy- felejtsük el az egészet .Innentől új élet ,ígérem jó leszek.Jó bulizást !

Komment

Új rovatot kéne nyitni "Őszinte kérdések férfiakról" címmel. Nyitó téma lehetne: hogyan különböztessünk meg egy műszaki fórumot (ágyas)társkeresőtől. Aki nem ad korrekt választ, azt szó nélkül átirányítanám egy ilyenbe. Egy jelöltem már van. Ez itt már nem poénos még szilveszterkor sem.
                                dott és kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X