Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Nem bírunk magunkkal ... egyelőre frappánsabb cím nélkül

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

joker, te úgy szereted?????
    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Jön a karácsony...már nagyon várom...ti hogy vagytok ezzel?
      Apunak vettem már veterán autó modelleket, csavarokból,anyákból szögekből összeállítva, nagyon jól néznek ki.

Komment

A december az nem az en kedvenc honapom mert mindennap dolgozom

Komment

movisz, mi lehet a foglalkozásod? Mikulás vagy??
          CZsolti, UK és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

én már10 éve december legtöbb napját itthon töltöttem

Komment

Mert te csak dec 6-án krampuszkodsz

Komment

Szervusztok!

A fecskék visszatéréséig még 22hét van hátra,-gondolhatjátok,hogy vagyok én a téllel és vele együtt a karácsonnyal.Hamarosan elkezdik kivilágítani a várost,-amolyan hideg fényekkel,ellepik a várost mindenféle bódék,ahol minden vackot árulnak,ajándék gyanánt és minden "műmáyerré" válik,egy kis időre és természetesen,még a vaslóból is a "dzsingó ber,dzsingó ber,dzsingó ber,.....hangzik az unalomig.

Amikor gyerek voltam,nagyon vártam a karácsonyt és most is megünneplem,-de én jobban kedvelem ezt az ünnepet,a magam módján ,csendben,kissé elmélkedvén,eltölteni,egészen szerény ajándékokkal,-csendben.

Üdvözlettel:Che
                Örs, OdinHEM és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  ég a vaslóból is a "dzsingó ber,dzsingó ber,dzsingó ber,...hangzik az unalomig.
                  Ha gondolod eléneklem neked a "Mennyből az angyalt", vagy a "Csendes éjt".
                  Persze akár együtt is énekelhetjük.
                  OdinHEM és Che kedvelte ezt.

Komment

Én majd 10 ,na még egyszer TÍZ évig Mikulás voltam.:-(((((((( Tavaly mindent beígértem a skacoknak,:-))) mert tudtam nem szeretnék még egy Mikulás szerepet. Talán majd egyszer az unokáknak.:-)))))

Komment

Nekem a karácsony a legnagyobb ünnep az évben....
                      Igaz, 2012-ben az apa születésnapja vitte el kb 3-5 hónapomat, de a karácsonyra is jut 3 hónap készülődés....
                      Készülődök, személyre szabott ajándékokat veszek és készítek saját kezűleg. Nem az számít nálam,hogy mi mennyibe kerül, inkább arra figyelek,hogy akinek adom, tényleg örüljön és hasznát vegye annak, amit kap.
                      Már november közepén elkezdem a lakás, a cég, és még kb 5 másik otthon dekorálását. Az egyik hobbim , talán a legnagyobb, a dekorációk készítése, adventi koszorúk, stb.
                      Ilyenkor már teljes izgalomban vagyok, és úgy sajnálom,hogy csak egy hónapig éghetnek az ünnep fényei....
                      Mutatok párképet nektek:
                      Attached Files
                      OdinHEM, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szépek, ha egyszer ilyen gondom lesz, biztos téged kérlek meg hogy segíts..-)))))
                        kedvelte ezt.

Komment

Nem mikulas csak a kereskedelemben dolgozom 1993-tol egy hejen hat azota megszoktam hogy a decembert leirom es nem tervezek semmit 25-26. an szabad vagyok akkor folmegyek na hegyekbe ket napra gyalogolni a hora vagy maszni egy kis jeget . A teli evszak a szorakozas vagy ugymond hobbi idotoltes az januar masodik fele meg februar marzius ezek kicsit stabilabb honapok minden szinten hoviszonyok stb. Ekkor karpotlom a decemberi hajrat.

Komment

Mi már 2012. december 20-án nem dolgozunk, és legközelebb pedig 2013.január 14-én kezdünk....nem véletlen,hogy ennyire szeretem ezt az ünnepet
                            Attached Files
                            Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 nov. 11, 11:07.
                            CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              inkább arra figyelek,hogy akinek adom, tényleg örüljön és hasznát vegye annak, amit kap.

Most őszintén, melyik képen van hasznos?

Csak vicc volt, a házikó nagyon tetszik!!!

Komment

Ezek nem az ajándékok, hanem a megrendelésre készített dekorációk....

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X