Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Nem bírunk magunkkal ... egyelőre frappánsabb cím nélkül

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sokallta???
    Az én főnököm, ma azt mondta, 10:30-kor,amikor beértem....: "Na, csak nem sikerült átállítanod az órádat Annácskám??"

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      10:30-kor,amikor beértem
      Mért nem NŐnek születtem????

Komment

Ez lesz a logóm:

Che, ez már tetszik???
        Attached Files
        mir-mur, Che és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ez lesz a logóm:
          Hát nem piskóta. ...

Komment

Jó,hogy nem pite!!!

Komment

Itt vagyok Tuzi!
              Tegnap melóztam, meg holnap megyek, aztán csak nov. 07-én!

Mákos nudli? Inkább csokis karika, de átvitt értelemben nekem egyikből következik a másik

Komment

Ajjaj. Tudtam hogy még hiányzik valami a mai estéből.:-)))))

Komment

De nektek már tejbe kell áztatni...

Komment

De nektek már tejbe kell áztatni...
                    Ne kóstolgassa a tisztelt éltesebb (tapasztaltabb) korú tagságot drága, mert még bele fut valamibe.:-))))
                    Ja és mindenki lesz idősebb....................................ha megéli.:-)))))

Komment

Kedves Anaranka!

Ami a képen van nudliként,az csak amolyan nudli-pótló pótnudli,még akkor is,ha teljes kiőrlésű lisztből hirdeti a kereskedő.Az igazi nudli alapja általában a kinyújtott tészta széléből,mely kissé vastagabb szokott lenni,készül és az asszonyok,kézzel sodorgatják,ill.sodorgatták.Elég munkaigényes dolog és a mai világban,már el sem lehet várni a nőktől,hogy a napi munka után,még ilyenekkel gyötrődjenek.Amit Te feltettél a végeiből ítélve,valami extrudált,mákhiányos egyennudli.Az igazinak a végei,egy kissé kúposabb formájúak és természetesen nem egyforma hosszúak és bővebben hintették mákkal.Szerintem a mákosnudli egy nagyon finom étel és anyáink valaha,nem csak az anyagot,de a szívüket is beletették,-természetesen csak jelképesen.

Ami a logódat illeti,talán mégis maradj,ennél az utolsó változatnál,mert ezen tényleg nagyon jól nézel ki!

Üdvözlettel:Che
                      és soveny kedvelte ezt.

Komment

Igen, tudom,hogy milyen az igazi nudli, nagymamám még csinálta anno...de ha azt teszem be, sok mákkal, akkor csak egy nagy feketeség lenne látható.
                        Amúgy, elárulom, igencsak otthon vagyok a konyhában Majd egyszer, ha lesz egy nyári forumos találkozó, főzök nektek

Nem vagyok megelégedve ezekkel a logo képekkel.
                        Mikor nagy nehezen lekicsinyítem a "nagy arcomat", hogy a 80x80-ba beleférjen, és ide feltöltöm, olyan kis deformált lesz. Nem is tudjátok rendesen kiélvezni. Miért nem lehet nagyobb? Vagy ha ekkora is, de ha rákattint valaki, akkor nyíljon meg nagyban.
                        Mit küzdök itt minden nap...
                        Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 okt. 30, 16:15.

Komment

Mit küzdök itt minden nap...
                          Most gondold meg, hogy mit szenved egy macska, amíg a fejét átnyomja az ajtó alatt.
                          Mi meg beleszédülünk a logócseréidbe. Egyik jobb, mint a másik. Ez a mostani nekem tetszik.

Tipp: Nyiss egy albumot "Megunt logóim" címmel. Ott elfér akár HD-méretben is. Hátha valaki éppen azt akarná a motorjára pingáltatni. Ahhoz kell a nagyfelbontás.

Komment

Jó, nyitnék albumot, de azt csak belépett tagok látják?? Akárki nem nézegetheti a nudlis képeimet

Komment

Jó, nyitnék albumot, de azt csak belépett tagok látják??
                              Ezt meg kéne kérdezni a rendszergazdától. Szerintem, ha nyitsz egy közösségi csoportot az is jó lehet. Oda mindenképpen csak tagok regisztrálhatnak. A "Felajánlások" és a "MAgánügyeink" topicot is csak olyan regisztrált tagok láthatják tartalmilag, akiknek már legalább 10 hozzászólásuk van. Tehát biztos van megoldás.

Egyébként egyre jobb képeket raksz fel.
                              korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

És milyenlehet, amit még nem is láthattunk??

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X