Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Nem bírunk magunkkal ... egyelőre frappánsabb cím nélkül
Nekem Pancsi készül így...mindíg azt mondtam hogy Pannónia mégegyszer a portára nem jöhet. De a barátom megígértette velem, hogy összerakom a motorját, beleegyeztem, úgy hogy nem tudtam mi az. Na amikor kiszedte a csomagtartóból vesszőkosárba pakolt T5-ös Pannóniát volt átkozódás
Ma már elmondtam párszor, hogy a magyarok inkább csináltak volna nyerget, mint motort XD
Örömmel tapasztalom,hogy a virtuális petting folytatódik.Meg kell jegyeznem,hogy az egy-két szavas hozzászólások,bár nagyon "jópofák" és,ha nem lennének talán hiányoznának is,de a fórum műszaki jellegének nem adnak tartalmat.
A fentieket ne vegyétek "szigorú bírálatnak",folytassátok nyugodtan,érdekes szinfolt!
.már elment aludni..ő már öreg ...pizsi idő van neki...
Öreg az ország út, nem én.:-)))) Bár igaz öreg ember van, de öreg asszony nincs. Legalább is olyan öreg aki ne bírná szétrakni a lábát.:-))))
Szóval, igaz nem érzem magam öregnek, de aki pl. a mai napomat is végig csinálja velem, és utána van kedve még írogatni, az előtt le a kalappal. Csak jelzem 3,30-kor keltem, 19,30-ra értem haza, közben folyamatosan dolgoztam, nem volt reggeli,/ebéd idő meg ilyen marhaságok. Ja és természetesen holnap is 3,30-kor kelek.:-((( De ez az én problémám, csak rosszul esik ha le öregeznek, még ha nem is vagyok mai csibe.:-(((((
Viszont hogy nem voltál (eddig) kicsit utolértem magam az olvasásban.:-)))
Miért?? Én szoktalak gátolni az olvasásban????
Pedig nem túl bonyolult dolog, egymás után szavakká kell formálni a betűket...na meg fel is kell fogni....
Komment