Tuzikám, akkor reménykedj
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Nem bírunk magunkkal ... egyelőre frappánsabb cím nélkül
Collapse
X
-
-
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenálatok centrifugális erők uralkodnak?soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szervusz Anangyalka!
Majdnem biztos vagyok benne,hogy az új logód a Csepel restaurálása után készült,mert a fáradtságtól úgy el vagy rajta dőlve,mint a magára hagyott mákosnudli a fazék alján.
Azt javaslom tápászkodj fel,természetesen,ha majd kipihented magad és fogj hozzá egy Ural felújításához,-meglátod "rendbe tesz",abban van ám anyag bőven.
Szeretettel üdvözöllek és örülök,hogy itt vagy:Che
- 2 likes
Komment
-
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemagára hagyott mákosnudli a fazék alján.
Sok mindenhez hasonlítottak már,de mákosnudlihoz nem
- 3 likes
Komment
-
-
Ja, mert amúgy pont olyan vagyok mint egy nudli, és csak a mák az,amin felütközünk???
És ha már itt tartunk, ki szereti a mákos nudlit?
Komment
-
Kedves Anangyalka!
Bocsánatot kérek,nem akartalak megbántani a "mákosnudlival",csupán humornak szántam.Gondolom,-a hozzászólások alapján,Te is érzed és tudod,hogy a fórum tagjai,köztük én is kedvelünk és örülünk neked.A fórumon a barátok listáján,én senkit nem jelöltem be,mert úgy gondolom,hogy aki ír ide,megosztja örömét-bánatát és tudását,ezzel a kis közösséggel,hát azok nekem barátaim,még akkor is,ha nem mindenben fedik a kérdések és válaszok egymást.
A "mákosnudli",csupán a fekete-fehér kép és a heverő testtartás miatt ugrott be nekem,amiből annak kicsinysége miatt,még igazán a vonásaid sem látszottak,számomra tisztán,-meglehet csak a szemüvegem kellett volna megtörölni.
Túl a fentieken, egyáltalán nem tartalak nudlinak-sőt,-nagyon szép dolog volt tőled,amit Édesapádért megtettél.
Szeretettel üdvözöllek:Che
- 1 like
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJa, mert amúgy pont olyan vagyok mint egy nudli, és csak a mák az,amin felütközünk???
És ha már itt tartunk, ki szereti a mákos nudlit?
- 1 like
Komment
-
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBocsánatot kérek,nem akartalak megbántani
Talán, titkon én is éreztem kicsit,hogy nem idevaló a nudlis kép
De mostantól,így fogom hívni azt a sorozatot, tetszikChe kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemeglehet csak a szemüvegem kellett volna megtörölni.Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
-
-
Természetesen, ki miatt ha nem miattam??? Bár talán István is besegíthetne, de szerintem dolgozik, mert különben már biztos itt lenne.:-((((( Én még jól bírom, pedig ma tényleg korán keltem. Nem a szokásos időmben (3,30) hanem 2,30-kor.:-(((((( Tényleg néznem kel másik munkát. Na majd tavaszra.:-)))) A hab a tortán , ma főnököm meg kérdezte hogy lehet hogy ennyi az órám ebben a hónapban?:-)))
Komment
Komment