rendben...már nézem is
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Nem bírunk magunkkal ... egyelőre frappánsabb cím nélkül
Collapse
X
-
-
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCZsolti, milyen képet kérsz?
Ez a mai egész jó!
Komment
-
-
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede az már piros karikás lehet, meg +18-as
Komment
-
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea szemem piroskarikás és elmúltam 18 legalább +18-cal
Komment
-
Szervusztok!
Igen,-hát lett itt egy kis felfordulás,-de jól van az,kell egy kis hüjélkedés is.Gondoljátok el,ha mindig csak a lepapírozásról és az elcseszett krómozásról lenne szó,no és a fékolajról,meg a szétvert csúcsfuratról,-hát lehet az sem lenne jó.Meglehet,hogy a mi Annánk,néha túllő egy kissé a célon,de azért,örüljünk neki,mert hozott egy kis új szint,a fórum száraz műszakias világába,-jól van ez úgy ahogy van.
Nem vagyunk mi egy tradicionálisan hajós nép,mint a Hollandok,akik annak idején letiltották a nőket a hajókról,mert puszta jelenlétükkel megbontották az egységet,-a nők már csak ilyenek,de valljuk meg mi férfiak sem vagyunk különbek,-"hódítani" akarnánk.
A mi Annánk,néha tényleg túl lő a célon,de sebaj,-majd megkomolyodik,ha múlik rajta az idő,----sajnos.
Üdvözlettel:Chekorompaiistvan és Ba701 kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
-
Én úgy látom, komoly fejlődést mutatok....az elmúlt napokban csak a megfelelő topicokba írogattuk a nem szakmai hozzászólásokat. Ami , azért is nagy fejlődés,mert nem mindig én kezdtem a viccelődést. Volt már rá példa,hogy normális szakmai hozzászólást próbáltam tenni,de a kedves pajtásaim,azt is elviccelték.
És ahogy Che, tökéletesen megfogalmazta:
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede valljuk meg mi férfiak sem vagyunk különbek,-„hódítani” akarnánk.
- 2 likes
Komment
-
Az egyik kolléganőm mesélte, hogy korábban egy asztalosüzemben dolgozott, mint műhelyadminisztrátor. A főnöke még azt is előírta neki, hogy milyen hosszú szoknyát kell viselnie, és a ruhája mennyire lehet testhezálló, ill. átlátszó. Őt is meg lehet érteni, nem szerette volna, ha a munkahelyi balesetek ugrásszerűen megnőnek.
Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegjelent egy NŐ a fórumon , azóta mindenki feledi az olajszagot
Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2012 nov. 06, 09:44.
Komment
-
Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegjelent egy NŐ a fórumon , azóta mindenki feledi az olajszagot és más illatok irányába tágítja az orrcimpáit. Nekem semmi bajom ezzel , pusztán egyszerű ténymegállapítás. De ami igaz az igaz.korompaiistvan és kavycka kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment