Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Nem bírunk magunkkal ... egyelőre frappánsabb cím nélkül

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

rendben...már nézem is

Komment

Anangyalka, ez a logókicsinyítés most nem sikerült. Csak a szádat látjuk. Izgatottam várom a holnapi ötletedet.

Komment

Na de mekkorában látjátok???
        CZsolti, milyen képet kérsz?

Komment

Száj saroktól sarokig

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            CZsolti, milyen képet kérsz?
            Ha én azt megmondhatnám ...
            Ez a mai egész jó!

Komment

óóóó, biztosan van sokkal jobb is) de az már piros karikás lehet, meg +18-as

Komment

Ilyen lennék,ha fekete lenne a hajam

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  de az már piros karikás lehet, meg +18-as
                  Rám már igaz mindkettő: a szemem piroskarikás és elmúltam 18 legalább +18-cal.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    a szemem piroskarikás és elmúltam 18 legalább +18-cal
                    Akkor neked már felesleges bármit is mutatni csak felizgatja a kedélyeket..és rosszabbul leszel...

Komment

Még a végén infarktust kap itt pár lelkes veterános

Komment

Megjelent egy NŐ a fórumon , azóta mindenki feledi az olajszagot és más illatok irányába tágítja az orrcimpáit. Nekem semmi bajom ezzel , pusztán egyszerű ténymegállapítás. De ami igaz az igaz.

Utoljára szerkesztve a következő által: Ba701; 2012 nov. 06, 08:26. Oka: bocs lemaradt a smiley
                        wsievers, CZsolti és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

Igen,-hát lett itt egy kis felfordulás,-de jól van az,kell egy kis hüjélkedés is.Gondoljátok el,ha mindig csak a lepapírozásról és az elcseszett krómozásról lenne szó,no és a fékolajról,meg a szétvert csúcsfuratról,-hát lehet az sem lenne jó.Meglehet,hogy a mi Annánk,néha túllő egy kissé a célon,de azért,örüljünk neki,mert hozott egy kis új szint,a fórum száraz műszakias világába,-jól van ez úgy ahogy van.

Nem vagyunk mi egy tradicionálisan hajós nép,mint a Hollandok,akik annak idején letiltották a nőket a hajókról,mert puszta jelenlétükkel megbontották az egységet,-a nők már csak ilyenek,de valljuk meg mi férfiak sem vagyunk különbek,-"hódítani" akarnánk.

A mi Annánk,néha tényleg túl lő a célon,de sebaj,-majd megkomolyodik,ha múlik rajta az idő,----sajnos.

Üdvözlettel:Che
                          korompaiistvan és Ba701 kedvelte ezt.

Komment

Én úgy látom, komoly fejlődést mutatok....az elmúlt napokban csak a megfelelő topicokba írogattuk a nem szakmai hozzászólásokat. Ami , azért is nagy fejlődés,mert nem mindig én kezdtem a viccelődést. Volt már rá példa,hogy normális szakmai hozzászólást próbáltam tenni,de a kedves pajtásaim,azt is elviccelték.

És ahogy Che, tökéletesen megfogalmazta:
                            Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            de valljuk meg mi férfiak sem vagyunk különbek,-„hódítani” akarnánk.
                            mindenhez két fél kell.....(vagy jelen esetben még több is)
                            CZsolti és Che kedvelte ezt.

Komment

Az egyik kolléganőm mesélte, hogy korábban egy asztalosüzemben dolgozott, mint műhelyadminisztrátor. A főnöke még azt is előírta neki, hogy milyen hosszú szoknyát kell viselnie, és a ruhája mennyire lehet testhezálló, ill. átlátszó. Őt is meg lehet érteni, nem szerette volna, ha a munkahelyi balesetek ugrásszerűen megnőnek.

Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Megjelent egy NŐ a fórumon , azóta mindenki feledi az olajszagot
                              Ez a morfondír erről jutott eszembe.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2012 nov. 06, 09:44.

Komment

Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Megjelent egy NŐ a fórumon , azóta mindenki feledi az olajszagot és más illatok irányába tágítja az orrcimpáit. Nekem semmi bajom ezzel , pusztán egyszerű ténymegállapítás. De ami igaz az igaz.
                                .........nefürgyéle !
                                korompaiistvan és kavycka kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X