Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Vicces motoros képek
Collapse
X
-
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGondoltam érdemes lenne egy vicces fotóalbumot létrehozni - motorokhoz, motorozáshoz, restauráláshoz kapcsolódóan.
Indításnak egy:
[ATTACH]171[/ATTACH]
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
ApaE
-
ApaE
-
ApaE
-
Ezt par eve fotoztam a Royal Mile-on (Edinburgh ovarosanak foutcaja) Alfa V6 Trike. Fekete rendszamos ami azt jelenti, hogy 1972 elotti (hogy pontosan melyik alkatresze, abban nem vagyok biztos, de forgalmijaban tutira 1972 elotti datum van irva, szoval veteran!) A hangjat sajnos nem tudtam lefenykepezni, pedig volt neki!
Utoljára szerkesztve a következő által: andraco; 2011 jan. 07, 23:46.
- 8 likes
Komment
-
Oh ugy latszik csak en vagyok ilyen vicces kedvemben az elmult nehany hetben, de eppen a Libreoffice magyar helyesirasellenorzojevel javitgattam szazezer kattintas fajdalmas aran (merthogy magyar billentyukiosztast meg nem sikerult varazsolnom, szoval akinek van otlete, ne foga vissza magat) az ekezeteket a kovetkezo blog posztban amikor is a MacPherson lokesgatlora ezt ajanlotta:
Komment
-
Ennek,malaca van!-hoz,:de ennyi?Szegény malacok,szegény motor,-hol marad ilyenkor a "malac ombudsman",a négy mancs,a Green Peace,..........és a többiek?Legnagyobb megdöbbenésemre a szállító kalodában nem látok egy felkötözött labdát,vagy "rágóláncot" és nagyon úgy tűnik zene sem szórakoztatja szegény jószágokat az útjuk során!........Természetesen mindez irónia,vagy valami afféle,nekem az ötlik eszembe,mennyít szenved állat, ember,no és a gép is a túlélésért,ebben az embertelen/állatalan/világban,elvégre legalul lenni,még malacnak sem lehet jó.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
Komment