Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterános műszaki "segélyszolgálat"!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Veterános műszaki "segélyszolgálat"!

Arra gondoltam ha már mindannyian veteránosok és/vagy motorosok vagyunk,és ugye járjuk az országot,jó lenne ha bármerre járunk számíthatnánk segítségre baj,műszaki hiba esetén.Én személy szerint fel tudom ajánlani szolgálataimat a csoport tagjainak.Ha esetleg Répáshuta felé motoroztok és valami problémátok van szólhattok nekem és ha tudok segítek (Műszaki segély, útbaigazítás, vagy akár egy kávé,üdítő ha Répáshután iktatjátok be az egyik pihenőt!).
    Ezen a számon vagyok elérhető: 06/20/528 35 50 Szarka Balázs

Répáshuta Herman Ottó út 43.

Remélem csatlakoztok az ötletemhez!

Még hozzátenném,hogy estleg sátorhelyet is tudok adni az udvaromon! (kempingekben már egy sátorhely sem 2 fillér)

Szia!!!

Az ötlet kiváló, DE nem egészen jó dolog kiadni az adataid itt a világnak!!!!
    Egyszer volt (pardon van) egy klub, kicsit kinőtte magát, ott is előjött ez az ötlet, mivel országos, sőt már nemzetközi volt a klub. Aztán amikor egy hasonló beírásra rácsaptak az emberek, ott is felvetődött az adatvédelem.
    Sok az adat halász, egy ilyen beírás után nem feltétlen, de előfordulhat , hogy megszaporodnak a kéretlen szemetek a postaládádban, telefonodon. Én nem szeretnék több "fantasztikus" ajánlatot kapni.
    De ha egy helyen sok, esetleg (több) száz cím, tel.szám forog azt előbb vagy utóbb biztos kihasználják.:-(((
    Anno a klubban , találtak valami megoldást , de ne kérdezd hogy pontosan hogy is oldották meg. Talán valami telefonos dolog volt. Lényegében letudtam kérni mindenki nyilvános adatát SMS-ben, de csak én. Vagyis aki teljes jogu tagja volt a klubnak, egy külsős nem.

Tehát azt mondom , jó az ötlet de oldjuk meg ,vagyis aki jobban ért a számítógépes dolgokhoz, oldja meg hogy ne láthassa mindenki az adatokat.
    sepy kedvelte ezt.

Komment

TUZI,

Oké!
      A címünket ( utca ,házszám ) ne is adjuk meg , de telefonszámot szerintem meg lehet ,nem !?
      A neten is rengeteg hirdetés van és mindhez van telefonszám !

Komment

Bármit meglehet adni, én csak felhívtam a figyelmet pár dologra.:-))))

Én pl. nem szeretek közzétenni semmit magamról, nagy nyilvánosság előtt.:-))) Ez az én személyes hoppom.:-)))
        A telefon számról annyit ,hogy én két telefont használok. A céges napközben mindig kéznél van, de a privátom a kocsiban. Ha éppen vezetek felveszem, ha nem akkor vissza hívom a számot. Vagyis csak hívtam. Most már tele a tököm a sok kölcsön, wellness hétvége, nyelvtanfolyam,stb. vel.:-) Nem hívok vissza senkit. Akinek fontos majd próbálkozik és egyszer csak összejön hogy éppen az autóban üljek.:-)))

Félre értések elkerülése véget, nem lebeszélni akarom a társaságot, csak vannak komoly félelmeim, a nagy nyilvánossággal kapcsolatban.

Még egy érdekes eset a telefon számmal kapcsolatban. Nem vagyok egy nagy számítógép mágus, és mégis megtörtént , hogy egy hirdetés alapján elég sok dolgot kiderítettem az illetőről. Amikor tárgyaltunk (E-mailban) írtam neki hogy akár fel is hívhatom, hogy megbeszéljük, ha feléje járok hol futhatnánk össze, kicsit meglepődött, mert csak egy E-mailt, és Nicket adott meg a hirdetésben.:-)))))

Komment

Nem kötelező csatlakozni ehez a kezdeményezéshez,természetesen senkit nem akarok rábeszélni hogy kiadja az adatait.
          Én tartom magam az előző hozzászólásomhoz.Nem félek a kéretlen levelektől (lesz mivel tüzet rakni),sem a telefonoktól,az ilyen "próbálja ki az új termékünket" hívásokat könnyedén rövidre szoktam zárni!(Köszönöm de nem érdekel-viszont hallásra-telefon kinyom!)

Vagyis szívesen segítek ha tudok!
          sepy, zsíráf és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

@TUZI
            Azt hittem csak én vagyok ilyen paranoiás .

Amúgy a telefonszámok gyűjtése egy klubba jó dolog. De a fórumon inkább nem kéne(túl sok lenne vele a macera)...
            St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

Nagyon rokonszenves ötlet. Olvastam a buktatókat ismertető hozzászólásokat ,sajnos sok bennük az igazság.Mit szóltok ahhoz,ha az országjárásra vállalkozó társunk itt a fórumon ismertetné a tervezett útvonalat,és aki segítséget tudna nyújtani gondok esetén,az privátban jelzi szándékát.

Egy apróságot kihagytam,természetesen szívesen segítek.

A segítőhálózat kiépítését megkönnyítené,ha az egymáshoz közel lakó emberek nem idegenkednének a személyes kapcsolattól.

Persze a távolabbi szimpatizánsokra is számítok.

.
              sepy, Balumester és jagdtigger kedvelte ezt.

Komment

Talán ha mindenféleképpen telefonszámokat akartok megosztani, és máshol nincs meg , próbáljátok meg képként belinkelni, a nevet pedig szövegként...Így csak "kézi vezérléssel" lehet megtalálni...semmilyen keresőmotor nem fog így telefonszámokat találni...
                Az enyém megtalálható a Veterán Aprón...Ha kell, Dél-Borsodban tudok bárkinek segíteni....A hatótávom Egertől Miskolcig teljes lefedettségű
                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 nov. 16, 20:58.
                Fergusson és sepy kedvelte ezt.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Telefonoknál ,én mostanában azt találtam ki , hogy ráhajtok a csajra. Vagyis ajánl valamit, én meg lelkesen rácsapok a dologra, de elkezdem erőltetni a személyes találkozót, de csak vele vagyok hajlandó találkozni, természetesen négyszemközt, valami hangulatos helyen. Általában ez elég, ha nem akkor elkezdek mindenféle közelebbi dolgokról is áradozni , hogy milyen szexi a hangja, és hogy kb. milyennek képzelem.:-)))))
                  Már gondolkoztam azon is , hogy legközelebb ráhajtok akkor is ha férfi hív.:-)))) Csak nehogy visszafelé süljön el a dolog.:-)))))

Komment

Sajnálom,de ez ziccer: egyébként jól vagy?

Komment

Szimpatikus ötlet.

Ha valaki errefelé túrázna, és neadjisten gondja akadna (vagy csak meginna egy pohár vizet/teát/üdítőt, vagy feltöltené a mobilja akksiját) én is szívesen látom. Szokásos szerszámok, satu, forrasztáshoz felszerelés, pár méter vezeték, izzók és pár Pannonia alkatrész akad a garázsban.

(a telefonszámomat esetleg a nevem alatt lévő hirdetésben meg tudja nézni akit érintene, ott úgyis meg kell adni - de gondolom ez inkább nyáron lehet/lesz aktuális...)
                      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Szervusztok!

Nem szenvedek üldözési mániában és szeretném,ha a fórum valóban kinőné magát és "gitt egylet" helyett egy igazi funkcionális közösséggé válna,éppen ezért,támogatom Balumester ötletét.Nem vagyok egy "krőzus",de egy bajban lévő emberen mindig tudok segíteni,mert én itthon vagyok és ha a bajban lévő ide talál,biztos jut neki abból a kevésből,ami nekem is az osztályrészem.Sokat nem tudok ajánlani,egyszerű étel,a hidegben melegedés és műszaki segítség,a magam szerény módján.

Azt nem tudom eldönteni,hogy jó dolog e kiadni magunkat,vagy sem,de úgy gondolom,ha van mobilotok,neteztek,az-az használjátok a fenti eszközöket,-már "kiadtátok" magatokat,aki akar megtalál titeket,akkor miért ne találhatnánk meg mi egymást,főleg,ha baj van?

Nem félek én senkitől és semmitől,-nincs titkom,-az embernek,csak EMBERNEK kellene lenni és szebb lenne a világ.

Üdvözlettel:Che Kotasz József 5900 Orosháza Felhő u. 12

Tel:06 68 631 761; mobil:06 70 239 1461

email:cotax79@gmail.com

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ha éppen vezetek felveszem, ha nem akkor vissza hívom a számot. Vagyis csak hívtam.
                          Akinek fontos majd próbálkozik és egyszer csak összejön hogy éppen az autóban üljek.
                          Na én meg ettől kapok idegbajt ! Bár gondolom a haveroknak felveszed, más meg egyébként sem keres.
                          ráhajtok a csajra
                          Na ezen nem lepődtem meg

St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Nagyon rokonszenves ötlet.
                          Teljesen egyetértek. Ha valakinek szüksége van a számomra , privátban akár a teljes aktív, ( vagy aktíválódó ) tagságnak elküldöm. Így elkerülhető a TUZI által felvetett probléma is.

Balumester eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Répáshután iktatjátok be az egyik pihenőt!).
                          Régebben, még Béla volt a tulaj, sokat dolgoztam ott a panzión.
                          Ha arra motorozunk a jövőben, szívesen benézek hozzád. De remélem nem szerelni

Komment

Bár Budapestiek sokan vagyunk,de én is támogatom az ötletet, igaz szaktudásom nincsen,de két autószerelő műhelyt, teljes felszereléssel fel tudok ajánlani szerelésre, és talán arra hasznomat veszitek,hogy fogjam a fogó végét

Budapest, XI. és XXII. kerület,ahol megtaláltok.

A számomat pedig ki kell érdemelni (privátban küldöm, ha kéri bárki)

Komment

Szerintem is remek az ötlet, köszönjük a felvetést! Én is Bp-en tudok segítséget nyújtani ha kell mentéssel, szereléssel. Adataimat megtaláljátok a hírdetéseim alatt. Amugy a IX. kerületben szinte bármikor megtaláltok.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X