Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Elég nehéz a monitor , de sikerült. lefelé forgatva sem értem.
Ha nem bírod ,irány a konditerem !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Köszönöm !
Nem tudom mi kell neki ,csak ennyit írt .
Keress rá a neten úgy hogy Nigériai csalók és ott leírják az átverés lényegét.
Nekem is küldtek már ilyen üzenetet de belinkeltem az említett cikket (had agyaljon rajta) és érdekes módon nem reagált rá.
Mindenki figyelmét felhívom, mert találkoztam egy csalóval és figyeljetek rá! Motorvétel miatt írt(nem egy kurens motor Yamaha DT 125), hogy kell neki a motor . Kérdezet pár apróságot de semmi konkrétat és közölte, hogy Amerikába kell kivitetni a motort. Itt már érdekes volt, mert semmi apróság nem érdekelte csak megkérdezte, hogy megy-e és ennyi. Illetve nem fért a fejembe, hogy miért ez kell amikor Amerika olyan nagy, nem hiszem el, hogy ott nincs ilyen motor. A lényeg, hogy bele mentem a játékba mert kíváncsi voltam mi benne a trükk. Ő a Pay Palon keresztült „utalta” el a vételárat és a szállítás díját ami 300$ amit zárolt míg el nem küldjük a 300$-t a Western Unionon kersztül, beszéltünk több szállító céggel (DHL, Fedex, stb) és 300 - 400 000 Ft lenne , nem 70 000 Ft. De állította, hogy ennyi, mert Ő nézett egy futár céget Anglában és Ők ennyiért elhozzák. Ez megint nem jött be mert megkerestük a futár céget és beszéltünk velük telefonon, Angliában vannak, Eu-ban és az UK-ban szállítanak pontosabban Ők csak logisztikai cég, nem fuvaroznak csak fuvart hoznak össze. Mondták, hogy Ők a Western Unionnal nem állnak kapcsolatba hisz a CSALÓ erre hivatkozott, hogy mi küldjük el a 300$-t és utána a Pay Palon feloldja a pénzt. Csak furcsa volt, hogy miért Amerikai címre kell küldeni, miért mi intézzük ..stb. Túl sok lett a miért és az ellentmondás. Amikor megkérdeztük, hogy bogozza ki akkor fenyegetőzött az FBI-al illetve a legpofátlanabb része, hogy még a Pay Pal leveleket is meg hamisította mert úgy csinálta mintha a Pay Pal-tól kaptuk volna. Az volt benne a trükk, hogy esze ágába sem volt neki motort venni, csak utaljak el 300$ fuvarköltség fejében és utána lelépet volna, mert nem küldött semien pénz zárolva csak a hamis értsítéseket. Most megadok minden nevet címet és e-mailt amit kaptam nehogy bárkit is becsapjon. Name : Jack Hwart Vele leveleztem, az e-mail címe: jackhwart@gmail.com
Address : 218 S Miami ave apt 4
City : Cleves,
State : Ohio
Zip Code : 45002
Country : USA.
Name : Melissa Sue Weaver Neki kellet volna a pénzt küldeni. Address : 106 lincol ave City : Ephrata State : PA Zip Code : 17522 Country : USA.
service@paypal.com deptunit@officeemail.net
ez volt az a Pay Pal cím amiről jöttek a tranzakcíkról és felszólításokról szóló levelek miközben nem az én címem van megadva nekik. Ez HAMIS!
service@intl.paypal.com ez pedig a rendes Pay Pal cím ahonnan mindig kaptuk a leveleket. EREDETI!
Utoljára szerkesztve a következő által: zsíráf; 2013 márc. 26, 10:23.
Egyébként most utána jártam és Budaörsi az illatő aki írt. Sajnos feljelentést nem tudok tenni, mert nem ért kár, de ha van akit sikerült átverni akkor Ő tehet feljelentést.
Sziasztok.
Nekem is volt ilyen mikor az autómat árultam, egy az egyben ugyan ez a történet. Ugyan így bűzlött a dolog és utána néztem egy-két dolognak. Valami nem stimmelt. Írtam neki vissza hogy eljön, megnézi, megalkudunk, kifizeti, elviszi. Ez persze nem volt jó neki. Utána belinkeltem neki a cikket erről a csalásról és felszólítottam a felmenőivel való közösülésre, de úgy paraszt módon. Érdekes módon eltűnt az éterben
Sajnos feljelentést nem tudok tenni, mert nem ért kár,
Dehogynem ! Kár nem ért, de a bűncselekmény megvalósult !!! Ne tegyél mást, csak azt amit velünk megosztottál, küld meg a rendőrségnek. Itt legalább 3-4 bűncselekményt követett el.
Felhívtam őket és mondták, hogy mivel nem történt károm ezért kár vele foglalkozni, de ha van olyan ember akit már átvert akkor Ő feltudja jelenteni, mert neki kára lett belőle. De mondta a rendőr, hogy több hónap esetleg év mire lesz belőle valami és akkor sem biztos, hogy kap bármilyen bírságot . De legalább megismerném személyesen ez elég nagy bümtetés lenne neki
Akkor gyerünk lopni, csalni, rabolni ! Ha nem sikerült, akkor nem büntetnek. Ha sikerült, de nem kapnak el akkor is jó, ha sikerült de elkaptak, még mindig kidumálhatod.
Komment