Az éjjel kaptam sms-t,és emailt is Ausztiából,Adrian Simion nevű úrtól,miszerint érdekelné a hirdetett Jawam. Mennyire gyakori,hogy más országból is érdeklődjenek egy hirdetésre?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Külföldi vásárlók
Collapse
X
-
Egy fenéket... max a forint euró viszonya miatt szeretne csinlni egy jó vásárt .Ott is vannak csórók , és ha egy magyartól akar venni valamit ami ott is megkapható , akor ez annak a jele . Mert ha gyönyörü a motorod akkor a munkadijat nem tudná kifizetni otthon . ....stb ...stb . Vigyázni csak arra kell , hogy az üzlet , hoci-nesze legyen , semmi hozd ki kifizetem -.Jöjjön ide ő , ha én akarok kintről valamit --én is kimegyek . Ki is röhögnének ha mondanám hogy hozza ide .
- 4 likes
Komment
-
Annyit tennék hozzá Joker szavaihoz, hogy én már sok motort adtam el külföldön és nem jellemző, hogy külföldiek jönnének hozzánk vásárolni...Nekem mindíg ki kellett vinnem az árut, viszont a szállítás költségét előre kértem!
Tehát üzletelj vele nyugodtan, de ne add oda az árút addig, míg teljesen ki nem fizetik. Ha kell szállításban tudok segíteni... (és nyelvtudással...)
- 4 likes
Komment
-
Nekem azt tanították, hogy a kiszállított de ki nem alkudott vételáru termék rontja az alkupozíciót.
El tudom képzelni hogy a kiszállításkor a vevő fellel olyan festék, króm vagy egyéb hibákat ami miatt az nem ér annyit, és akkor bukás a szállítás, vagy odaadod olcsóbban. Ez alól némi védelem az ebay, vatera vagy egyéb erre vonatkozó határozott üzletszabályzatú aukciós oldal. amit egy feketepontért hasonlóan meg lehet hágni.
- 2 likes
Komment
-
A közelség miatt szerintem nem kamu. Válts vele 1-2 e-mailt hogy gondolja a szállítást mennyit adna érte €-ban?Korrekt áron árulod a motort ezért valószínű hogy érdekli na meg papiros. Kb 550€ átszámítva Persze itthon kikel vonatni a forgalomból külföldre értékesítés címszó alatt ez 6000Ft és már papírozhatja a sógoroknál azonnal. E-mail ingyen van ennyit megér.OdinHEM és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Én ma kaptam egy rossz németséggel írt SMS-t, az emilcím mrsmonikakurz@googlemail.com
Valaki már kapott ilyet...?
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLe tudja nekem valaki fordítani
- 1 like
Komment
Komment