Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Akkor nem borzolnám a kedélyeket??
    Az olaj jövedéki termék. ha megállít a NAV-os és nincs nálam a szállított olajról (motor, hidraulika váltó stb) jövedéki papírom, (szállítólevél, számla nem elég), akkor simán elkobozzák+bünti.
    Ha bejönnek a boltba lehúzatják a készletlistát, ha véletlen több van mint a listán, elkobozzák+bünti, ha kevesebb van csak bünti jár.
    És engem már megállítottak kétszer.
    Kérdem ha magánemberként viszek magammal utántöltés céljából olajat, törvényt szegek?

    Komment


      Kedves Emu!

      Akkor ezt úgy értelmezhetem,ha vásárolok mondjuk 4liter olajat,egy akármilyen üzletben,melynek tulajdonlását csak a boltban kapott számlával tudom igazolni,akkor útban hazafelé,egy esetleges NAV-os igazoltatás alkalmával elkobozhatják tőlem az olajat?

      Elég furcsa és számomra érthetetlen történet lenne.

      Azt tudom,hogy az általam hivatalosan főzdébe kifőzetett pálinkát se szállíthatom csak úgy és nem is ajándékozhatok belőle,-eladni meg végképp nem szabad,-szóval éljen a szabadság!

      Üdvözlettel:Che

      Komment


        NAV-os igazoltatás alkalmával elkobozhatják tőlem az olajat?
        Csak ha kereskedelmi mennyiség van nálad, és nem tudod igazolni az eredetét. De a mai törvények szerint, már előre be kell jelentened az ilyen jellegű szállítmányt. Engem állítottak meg a vámosok 20 liter borral, és ugyanannyi gázolajjal a csomagtartóban. Megkérdezte finom bór e a bor, ( nem értettem a célzást, és nem adtam neki belőle ) és mehettem tovább !

        Komment


          Én ezt az egészet nem értem, mert ha van nálam a szintén általam készített "Navos papír" akkor rendben, ha nincs akkor balhé. Hozzáteszem, hogy én a végfelhasználóhoz szállítok vagy adok neki ha bejön.
          Viszont amikor nálunk volt ellenőrzés, kivettek egy olajos számlát, és mert a rajta lévő vevő 10 km-re volt tőlünk Őt is meglátogatták.
          Amúgy mocskosul nem tetszik hogy ezek fegyverrel járnak és azt sokkal feltűnőbben hordják mint pl a rendőr.

          Komment


            Nehezen de ide találtam mert alig láttam a pipától. Azért is ide írom mert a legocsmányabbról a magyar politikáról akarok fortyogni és máshol nem illő mivel politika mentes a Társulatunk és ezt szeretném szem előtt tartani. Én felháborítónak tartom, hogy olyan pártok egyáltalán utcára mennek 56 ünnepén kiknek elődei emberek százait tették el" láb alól "vitték a kőfejtőbe és mindeddig még bocsánatot sem kértek nyilvánosan. Most pedig a demokráciáról áradoznak és ami sajnos jellemző szavazni nem szavaznak meg semmit mert nem jó!! Miért nem mondják meg miért és ,hogy lenne jobb! Úgy pocskondíroznak bennünket akár az EU- ban hol evvel ki is fogy a feladata súlyos pénzekért. Nem vagyok rasszista de én vennék pl. Gy...csá.. úr közvetlen szomszédságában ingatlant és beköltöztetnék hozzá pár családot akár belföldről vagy"menekültnek nevezett embereket. Kíváncsi lennék az ábrázatára a szószátyároknak egy év után. Mikor elkergetnék otthonából .Az a baj legtöbbjük a munka elől menekül és a kánaánt keresi! Mert mikor is jön el a Kánaán: Ha majd mindenki... ez lesz még soha. Látom a környezetünkben a kapott házak válnak romhalmazzá és ha szólni mersz a három ajtós szekrényre hasonlító született rokkant nyugdíjas megver mert neki joga van!- nekünk meg kötelességünk, hogy eltartsuk őket. Én az évtizedekig végzett munkám után nem kapok annyi nyugdíjat mint amennyiért támaszkodnak a lapát nyélen. Vissza vezetjük őket a munkába jelszóval ugyan!! Bocs nem fortyogok tovább mert kevés lesz a vérnyomás csökkentőm és megüt a gútman.

            Komment


              Bocs nem fortyogok tovább mert kevés lesz a vérnyomás csökkentőm és megüt a gútman.
              Jobb ezt a végére hagyni. Mármint a gutaütést. Amúgy meg teljesen igazad van. Politikamentes leszek. Sün Balázs meséje kiválóan szemlélteti azt, amiről írtál. Bocs, de mostanában ilyeneket kell tanulnom és tanítanom:

              https://www.youtube.com/watch?v=r07oFpWbL5s

              Komment


                Kedves Barátom!
                Nem ismerek rád!Ilyen vacak dolgon felhergeled magad?!Bosszantó az biztos de megszokhattad már rövidke földi pályafutásod alatt!Majd rendbe jön minden előbb-utóbb!Csak a benzin ki ne fogyjon!

                Komment


                  Szervusztok!

                  A Sanyi nem hergelte fel magát,-csak elgondolkodott,ahogy én is.A rádióból hallgattam bele az 60.-évfordulós beszédekbe és tényleg nem tudom,hogy ezt a sok pojácát (külön kiemelném a gúnárt),hogy engedhetik mikrofon közelbe.

                  Nekem sajátos nézőpontom van az 56-os eseményekről és az azt megelőző időkről,beleértve Magyarország hadba lépését a Szovjet unióval.Nem úgy látom és értelmezem a történéseket,mint az általában szajkózott.A három egymást követő esemény,illetve azok következményei szorosan összekapcsolódnak.

                  Kormányai meg olyanok vannak egy országnak,-amilyet azok polgárai megválasztanak és eltűrnek.Maga a választási törvény is olyan,hogy huszon százalékkal kétharmados többségre lehet jutni,-akkor meg jobb el se menni,-talán,de tudom az se jó.Nekem nem a pártokkal van gondom,hanem a tőke mindenhatóságával,-tehát magával a rendszerrel.

                  Olyan jókat lehet mosolyogni,hogy jobb,meg baloldal és acsarkodnak egymásra állandóan,-ha egy kissé távolabb kerülnek a fazéktól.Nekem szimpatikus párt nincs,-lenne ha létezne egy valóban baloldali,az alkotó emberek érdekeit néző formáció,de ilyen még az én életemben nem volt.

                  A bevándorlásról és a népszavazásról,csak annyit,hogy kár volt megrendezni.Egy kétharmados felhatalmazással bíró kormány ne kérdezzen meg,hogy egy ilyen határon minden azonosítás nélkül átkóricálós helyzetben mit csináljon,-zárja le a határokat minden eszközzel.A fenti nem jelenti azt,hogy a háborús övezetből érkező menekült ne kaphasson menedéket,ideiglenesen,vagy véglegesen,de az országba történő belépés,csak azonosítás után a hivatalos határátkelőkön történhet.Amennyiben itt szeretne élni,ne erőltesse ránk se a vallását,se az életmódját,-legyen a Magyar állam hasznos tagja,vagy húzzon el oda,ahol eltűrik neki!A határ lezárása a Shengeni megállapodásból is következik,-sőt kötelezettségünk,-ja hogy nincs hadseregünk,nincs eszközünk,mert elherdáltak mindent,-hát van annak felelőse.Ezt az egész újkori népvándorlást a fejlett nyugatnak köszönheti a világ,mert ezek az országok évszázadokig a nyugat gyarmatai voltak és a részük csak a kizsákmányolás volt,azután vonalzókkal határokat húztak és napjainkban megcsinálták az arab tavaszt is és itt az eredménye,háborúk,mindenféle szélsőséges vallási őrületbe leledző csoportok gyilkolják egymást és lassan bennünket is,-köszönjük USA.

                  Az utolsó cigánysággal kapcsolódó kérdésről,csak annyit,hogy a sokak által átkosnak nevezett rendszerben,-valahogy ez a probléma nem volt.Az iskolás éveimben nem egy cigány osztálytársam volt és soha,de soha nem merül fel bennem,bennünk,-hogy kiközösítsük,vagy pejoratív módon lecigányozzuk.A szüleik dolgoztak,rendesen jártak iskolába és semmi probléma nem volt közöttünk,természetesen voltak munkakerülő élete élő cigányok,mint Magyarok is,de azok is csak egy darabig folytathatták azt az életmódot,-mert akkor az állam adott nekik munkát Baracskán,-oszt jó van.

                  Üdvözlettel:Che (elzavart a babám a gép mellől,pedig még írnám a hülyeségeim,de talán jobb is így)

                  Komment


                    Köszönöm!Olyan mintha a kis sámlidon ülve beszélgettünk volna mit tagadja lapoztál az emlékkönyvemben és jólesett. Zsolti amit te is teszel a legszebb és legjobb dolog a világon addig jó míg tudunk gyerekek lenni no nem a pelenkás időszakra gondolok.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2016 okt. 25, 20:25.

                    Komment


                      Kommentár nélkül,-avagy a törvények diadala a józan ész felett.

                      Komment


                        Komment


                          Netes Csaláskísérlet!

                          https://24.hu/tech/2018/07/05/vissza...nek-a-netezok/

                          Komment


                            Ezt sose értettem hogy lehet valaki annyira birka hogy bedől ennek. Már önmagában a weboldal címe lebuktatja őket.... Hát igen a winfos meg az office nagyon fontos volt. Más oprendszerekkel egyáltalán nem törődtek ill különösebben nem foglalkoztak a biztonságos internethasználat mikéntjével a suliban.

                            Komment


                              jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              hogy lehet valaki annyira birka hogy bedől ennek.
                              Úgy hogy nagyon sok ember csak annyira ért a számitógéphez, hogy az egeret hova kell kattintani és lájkolni tudjon. Jónéhány ismerősöm van akinek egy kép beszúrás, letöltés akármi is gondot okoz
                              Gondolod hogy a cim mond valakinek bármit is? Nekem sem! Csak én kb. 8 perc alatt visszarakom a helyesen beállitott Windowst

                              Igen, a Winfos fontos. Gondolod hogy Mari néni majd reszeli a Linux valamely fajtáját?
                              Hogy állsz a mélyművelésű bányák szellőzési megoldásaival?
                              Naugye!

                              Komment


                                horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                hogy lehet valaki annyira birka hogy bedől ennek.
                                A főnököm 10-éve azt mondta (megjelentek a GPS-vezetésű traktorok) Máté pár év és nem kell szerelned a számítógéppel mindent megcsinálnak...

                                Hát ....még mindég a behorpadt pótkocsiajtót nekem kell a 10-kilóssal kiegyengetni,mert ki olyan ök....,hogy egy 20-e ft-os ajtót 50-miliós gépen egyengessen ??????
                                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X