Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én a kék turista ösvényen megyek és mutatok egy páfrányt, ti meg a piros ösvényről kiabáltok vissza, hogy szerintem ronda ez a fa.
    Hát akkor vissza a kék turistajelzésre. Békéscsabán a szegedivel egyidőben szintén bemutatták ezt a rockoperát. a '83-as királydombihoz hasonlító díszletekkel, a Társulat és csabai színészek közreműködésvel korhű jelmezekben és magas színvonalon. Nagy siker volt. Utána megtartották a tűzijátékot is, mert nálunk még jó volt az idő.

És szerintem Szegeden ez verte ki a biztosítékot. Korhű jelmezek, mintha az egész ma játszódna. Ennek egyszerűen nincs aktualitása így, ebben a formában. Az államalapítás történelmi tény, amire büszkék vagyunk. Egyszeri és megismételhetetlen dolog. És ezt a nemzeti büszkeséget most felülírja a melegbüszkeség? Hát már engedelmet. Vannak olyan mértékadó - mondhatni szent (azaz tiszta) dolgok - amiket nem szabad beszennyezni. Ilyen a honfoglalás, az államalapítás, a mohácsi vész, az egri győzelem, a Szabadságharc és a magyar lobogó.

Ott volt pl .a "Magyar vándor" c. film. Attól eltekintve, hogy nekem tetszettek a poénok és a szituk, amibe vezéreink kerekedtek, sokan emlékgyalázásnak érezték. Ezekkel nem szabadna játszani. És a színészválasztás. Stohl, mint Koppány? Ezzel az előélettel. Bocs, de akárhogy is akarják fehérre mosni, ez már itt nem megy. Nálam bukott ember, akinek jár a bűnbocsánat, de attól még lehet hiteltelen az alakítása.

'83-ban olyan lázadó rockzenészek, akiket akkoriban tudtuk, hogy a politikai vezetés is szemmel tart, bemutattak egy csodálatos előadást. Bevallom én addig nagyon elutasító voltam a rockzenével. De utána nem volt olyan nap három éven keresztül, hogy ne hallgattam volna meg az egészet elejétől a végéig. És azóta szeretem hallgatni Deák Bill Gyulát és Vikidált. Feke Pált is nagyon szeretem, de Vadkerti Tibor jobban mutatott mellette.

Kicsit hosszú lett ez a hsz. A lényeg: korhű jelmezekkel bemutatva szerintem nagy sikere lett volna. Javaslom, hogy ne vigyék bemutatni Csíksomlyóra ebben a formában, mert ott az emberek közvetlenebbül szokták a nemtetszésüket kimutatni, ha sértik az identitástudatukat.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      És ezt a nemzeti büszkeséget most felülírja a melegbüszkeség? Hát már engedelmet.
      Sajnos ezt hozta a politika, a hatalom, az unió, ki tudja mi...
      A melegbüszkeséget minden irányból támogatják, reklámozzák, stb. Ha a nemzeti büszkeség szóba kerül? AZONNAL jönnek a fasisztázó, rasszistázó, fröcsögő jogvédők! Pedig egy szó sincs arról, hogy a zsidót, cigányt, akárkit ki akarnánk túrni!!! Ha becsületes, ugyanúgy nyugalomban élhet, mint a meleg pár, aki csendesen éli meg a dolgait. Egyszerűen csak büszkék vagyunk a múltunkra, magunkra!!
      Ez aggasztó, nagyon aggasztó! Mi lesz ebből, hova tart a világ?

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Gyorsan kiderül például, hogy a legnagyobb európai homoszexuális motoros klub az Egyesült Királyságban van bejegyezve 1977 óta. Jelenleg mintegy 350 taggal.
        Valahova el kell adni a sok pink színű Harely-t

Pedig lehet, hogy jobb lenne, ha a sok kemény legény a majomkodás meg az eszetlen száguldozás helyett egy szakember segítségével kiderítené, hogy mi okozza ezt a teljesen felesleges „bizonyítási vágyat”.
        Ezt most nem értem. Ha az esztelen "rizsrakétás száguldozókra" gondolsz, akkor vettem az adást.

Tisztelet a többségnek, aki normális.
        Na ez már problémásabb. Egyesek szerint nekünk van bogarunk az öreg motorokkal. (Mindég azt a vacak motort bütyköli - édesanyám anno.)

Komment

Ott volt pl .a „Magyar vándor” c. film.
          Ezt a filmet majdnem gyerekfejjel néztem meg először. Akkor tetszett, a poénok miatt.
          Aztán pár éve felnőttként is megnéztem, és inkább gyomorforgást váltott ki belőlem, mint nevetést! Azokat gyalázzák benne, azokat állítják be buta együgyű figuráknak, akikre sokan büszkék vagyunk!

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            ...engedtessék meg egy megjegyzés, ami már többször elhangzott. Látszik, hogy itt valóban emberi emberek gyűltek össze. Más oldalakon legkésőbb a harmadik hozzászólásban lenne egy-egy kedveskedő anyázás, nácizás, és egyéb szép szavak. Itt nincs. Érvek, ellenérvek anélkül, hogy bárki sértődne (remélem!)
            Ez tök jó! Jó itt lenni és kész!
            Holnap minden épkézláb csávó Sződligetre!!!!!!!!!!!!!!!!Én ott leszek ......egy bazi nagy fehér IZS feliratú pólóban!!!Nem én vagyok nagy hanem a póló..........és ciril betűs a felirat!!!!(remélem a ,,nemzeti érzelműek nem vetnek meg e miatt!)
            Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2013 aug. 23, 10:38.

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Nem én vagyok nagy hanem a póló...és ciril betűs a felirat!!! (remélem a ,,nemzeti érzelműek nem vetnek meg e miatt!)
              Valahova írd oda rovásbetűkkel i(z)s Akkor tutira nem lesz baj.

Komment

és ciril betűs a felirat!!! (remélem a ,,nemzeti érzelműek nem vetnek meg e miatt!)
                Például az orosz nemzeti érzelműek kifejezetten örülnének neki, ha tudnák.
                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

remélem a ,,nemzeti érzelműek nem vetnek meg e miatt!
                  Ez nemzetellenes lenne? Ha így néznénk a dolgokat, akkor én is magamra vethetnék pár követ a német gépemmel, orosz biciklimmel, a gyerek cseh motorjával.
                  Szivesen oda is mennék kezet szorítani, Sződliget nincs is messze. De hát a munka....

Komment

De hát a munka...
                    Hagyd a fenébe!Hiába gürcölünk!................üres kézzel jöttünk e világra és üres kézzel is távozunk........................azért én egy motort viszek magammal!!!!!!

Komment

Ha az esztelen „rizsrakétás száguldozókra” gondolsz, akkor vettem az adást.
                      Meg a majomkodókra, a gumiégetőkre és folytathatnám. Nem sokszor voltam motoros találkozón, talán kétszer, de legalább így személyes élmények alapján tudok véleményt nyilvánítani. Az egyik nem messze a Balatontól volt, így mi is átruccantunk egyet fürdeni, de a strandon igazából már rosszul éreztem magamat, hogy nálam is bukósisak van.

Na ez már problémásabb. Egyesek szerint nekünk van bogarunk az öreg motorokkal.
                      A normálist az emberi viselkedési normák betartására értettem. Mi tutira nem vagyunk normálisak. Zsákszám öntjük a pénzt meg a drága időnket teljesen elavult műszaki tárgyak életben tartására. Mi vagyunk a járműves világ buzijai. Veterán buzik. Ez van. Mégsem szeretném, ha kigyógyítanának.
                      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

a járműves világ buzijai. Veterán buzik. Ez van.
                        Hát ezen most besírtam! Itt röhögök egymagamba.

...üres kézzel jöttünk e világra és üres kézzel is távozunk..
                        sokszor csodálom és irigylem azokat a kultúrákat ahol a földi életet ezek szerint képesek élni.
                        Hiába, nekünk itt a pénz a minden. Az alap, a cél, amit hajszolunk egész életünkben. Ki több, ki kevesebb sikerrel. Minden ekörül forog. Aztán elmegyünk innét, és odaát marhára nem fog számítani, hogy itt mennyire volt kitömve a zsebed...

Komment

A normálist az emberi viselkedési normák betartására értettem. Mi tutira nem vagyunk normálisak. Zsákszám öntjük a pénzt meg a drága időnket teljesen elavult műszaki tárgyak életben tartására. Mi vagyunk a járműves világ buzijai. Veterán buzik. Ez van. Mégsem szeretném, ha kigyógyítanának.
                          Tesókám ezt nagyon szépen megfogalmaztad!!!!!!!Én sem írhattam volna meg jobban hogy mit érzek!!!Szívemből szóltál!

Komment

Javaslom, hogy ne vigyék bemutatni Csíksomlyóra ebben a formában, mert ott az emberek közvetlenebbül szokták a nemtetszésüket kimutatni, ha sértik az identitástudatukat.
                            ..elképzelem ... : -he ? -mi? --no,mán ...agyyunk nekik!

:

legnagyobb európai homoszexuális motoros klub az Egyesült Királyságban van bejegyezve 1977 óta. Jelenleg mintegy 350 taggal
                            ....és ez az eredeti taglétszám , vagy azóta szaporodtak ?

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Te mint tanult ember hogy viseled , hogy eltüntek a közéletből az igazán nagy szinészek , tudósok zenészek ...stb ,stb és helyettük drogos , buzi, celeb kurvákon nől fel az unokám .
                              Rosszul!

de nem hódolok be neki
                              Ezt én sem teszem!

és ahol csak megkérdeznek elmondom a véleményem ami ...ami .
                              Én is ezt teszem!

Ez az egész csak a képzelet szüleménye , nincs valós alapja ..stb . mert nem akarok ellened szólni ,hisz terveimben szerepel , hogy esetleg festetek veled egy aktot- franciakulcsal
                              A mondat első felében igazad van! A második ... sosem foglak az alapján megítélni, vagy a miatt megharagudni rád, mert valamiben más a véleményed, mint az enyém! Ha pedig egy jót vitázunk róla, az pedig csak építi az embert, ha más nézőpontokat is megismer!

ezért inkább majd az emlegetett sör mellett .
                              E miatt meg szavadon foglak

Én szeretek utánanézni a dolgoknak.
                              Na ezzel én is így vagyok! És még csak egy nézőponttal sem elégszem meg.
                              milyen aberrált beállítottságú elemekkel „szinesíti”
                              Bocs, én láttam és semmi ilyen nem volt benne, ezért is nem értem ezt a folyamatos buzizást! Kissé homofóbok vagytok fiúk.

nem vagyok hajlandó olyan embernek tapsolni, aki korábban ellenem, és a nemzet ellen cselekedett, illetve megsértette azt.
                              Pedig fogadjunk, hogy tettél már olyat... mint ahogy a legtöbben tettünk. Csak akkor még nem tudtuk

Én nem.
                              Pedig rengetegszer szóltál hozzá olyan kérdésekhez, amiben nehezményeztük (mert mi többiek is), hogy nem a teljesítményünk, jogaink, stb... alapján ítélnek meg minket, hanem...., ....., .....
                              Akkor hogy is van ez?

Ez tök jó! Jó itt lenni és kész!
                              Jó bizony!

Komment

Bármely kort is nézzük, nem hiszem, hogy eltérne abban, hogy a művészvilág tele van/volt a többségi társadalom által valamilyen szempontból deviánsnak mondható emberekkel
                                ez így igaz -de- ma itt ha nem vagy buzi zongorista, karmester, táncos .. stb---.akkor nem leszel azonos mércével mérve hiába vagy ugyan akkora tehetség! Nem vagy hír !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X