Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusztok!

Érdekes dolog,egy ilyen kis Fórumszünet,ami tulajdonképp azt sem tudjuk pontosan mitől,vagy kitől származott.Elgondolkodtató az is ,hogy mennyire tud hiányozni,ha megszűnik,-hogy ez elvonási tünet,vagy tényleg rabja lett e az ember,egy virtuális térnek,vagy csak ragaszkodik egy valamilyen közösen gondolkodó társasághoz,-nem tudom eldönteni,de tény,hogy hiányzott.A fórum születése óta tag vagyok itt és ragaszkodom ehhez a közösséghez,mert jó dolog szakmai és egyéb gondolatokat kicserélni,segítséget kapni,vagy adni,az arra szorulóknak.Úgy érzem,hogy egy ilyen elembertelenedett világban,ahol csak a pénzről és az azért megszerezhető dolgokról beszélnek,és semmilyen média másról sem szól,a mi fórumunk egy nagyon is emberközpontú "társadalmat" alkot.Három év nem nagy idő,de ez alatt a többség bizonyította,hogy meg tud maradni segítőkészségben,emberségben és felelősség tudatban,nem sértegeti egymást,a vulgaritás még azt a szintet sem éri el amelyet a médiákban lehet látni és hallani és ez így van jól.

Természetesen a virtuális barátság nem azonos a nap-nap utáni személyes találkozással,de azon is munkálkodunk,hogy ez ne maradjon így és remélem előbb-utóbb összejön egy "giga" fórum találkozó.Természetesen nem lesz egyszerű,mert nagyok a távolságok,továbbá mindenki rohan a túlélésért,mert a családot el kell tartani és valljuk meg ez sem egyszerű dolog ebben a szép új világban,de majd az is össze fog jönni.

Összejött látjátok az ötezer körüli aláírás is,amit a petíciónkért gyűjtöttünk és ha kell még többször is elkezdeném,-hát ettől Fórum a Fórum,mégpedig nem akármilyen,hanem Veterán!

Örülök,hogy a pár napos szünet után ismét működünk és most azon kellene törni a buksinkat,már aki ért hozzá,hogy többet ilyen ne forduljon elő,mert fórum nélkül ugyan van élet,na de vele sokkal jobb a minősége!

Baráti üdvözlettel:Che

Komment

Nem vagyok Bólogató János de mindettől függetlenül én is hasonló képen vélekedek mint Józsi barátom. Abban is reménykedek ,hogy a Mega találkozó is össze fog jönni igaz jelenleg a gépemben az" összes Ló legelni van".Nem üzemképes a" Sárkány" igaz az idő miatt nem zseníroz még túlságosan és a tavaszi zsongásra meg csak-csak száguldani fog a dühöngő lóerőktől !.Igaz az ünnepek után nekem is hozzá kell látnom mert lesz tennivalóm bőven.Mindenkinek üdv. a Fórumon: Sepy.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ne keseredj el,nem olyan nagy kor az a hatvan,a százhúszhoz viszonyítva,amit szintén meg lehet élni,-csak a légzést odáig nem szabad abba hagyni!
        Köszönöm Barátom! ...............habár a 30-at ünnepeltem utoljára!A többi az már csak ráadás!Elvagyok mint a befőtt........unokázom,néha szerelgetem a mocimat,tüzelgetek és VÁROM A FECSKÉKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kívánok neked is minden jót(arany diót,mogyorót!)Kellemes Karácsonyt és Boldog Új évet!Kedves nejednek add át jó kívánságaimat!Most átépítésen van a járgányom és új,kétszemélyes ülést csinálok neki (S.K!)lehetőleg jó kényelmeset mert a nejemmel szándékszom bejárni az országot!Megérjük talán azt is hogy az Orosháza-i Felhő utcát is útba ejtjük!Ismerek Mátraszentistvánon egy tőlem pár évvel idősebb fiút Ő még külföldre is a nejével jár (szintén ETZ-s volt!)de ma már valami nyugati mocija van!A nyáron váratlanul el jött hozzám,aminek nagyon meg örültem és régi MZ alkatrészeket is küldött!Sajnos az autóhoz már öreg és gyenge fizikumu vagyok de a motor az más!!!A Jó Isten(na és pártunk és kormányunk!)tartson meg erőben egészségben!!!!!!Gyűjsd az erőt hogy ezt a nagy jó létet el bírd viselni!!!El bírd költeni a várhatóan óriási nyugdíj emelést!!!!!!Hiszen állítólag a 70-es évek eleje óta nem éltünk ilyen jól és jönnek a Svájciak kőccsönkérni!!!!.........jaj!!!Hirtelen fel riadtam!!!!!!!!!!Huh!!!!Kirázott a hideg!!!

Komment

Kedves apacsavó! Még nehogy szalicilt tegyél a sisak alá!, miután írtad,hogy elvagy mint a ....! Azért ha Orosháza környékére jössz kedves Nejeddel szivesen látunk Benneteket.Az utolsó három sorod olvasva mondhatnám elkapott a " röhögés" de csak fanyar vigyor lett belőle.Ne bánkódj azért mert a 60 egy kerek szám, lényeg ezt már megérted!! Nekem is vészesen közeleg a 64 de bánja a fene csak ne legyen hosszú a tél és mielőbb jöjjön a tavasz!! Igaz nem láttam,hogy "az indiánok mennyi fát gyűjtöttek". No azért az isten tartson meg még sokáig. Üdv. Sepy.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            az indiánok mennyi fát gyűjtöttek
            Utólag is meg lehet állapítani, csak azt kell megnézni, hogy hány fa van derékmagasságban kivágva.

Komment

gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              hány fa van derékmagasságban kivágva
              ....az nincs kivágva
              --csak csonkítva-------tecciktunni ammégkinyő

Komment

hány fa van derékmagasságban kivágva
                A kezüket kéne levágni, az is csak rongálás...
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

De azt tőből mert még kihajt!!

Komment

Biztosan hosszú lesz a tél! Ugyanis én hallottam, ahogy az indiánok vágták a fát. És NAGYON SOKAT VÁGTAK!!! Még június-júliusban, a közeli erdőkben éjszakánként 11 körül elkezdték, és sokszor hajnal 2 körül is lehetett hallani a modernizált indiánok láncfűrészeit. Ez ment egy-másfél héten keresztül.
                    Persze amikor a rendőrségen jeleztem (hogy hosszú lesz a tél), teljes megnyugtató hangon mondták, hogy jójójó perszepersze majd küldünk járőrt. Küldtek... persze.... küldtek...

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      ...az nincs kivágva
                      --csak csonkítva-------tecciktunni ammégkinyő
                      Ja igen, ráadásul úgy tudom az büntetőjogilag is más kategória, továbbá a fűrészelés nem hallatszik olyan messze és amikor kidől, a törzs nem üt vissza a földre így nincs akkora hangja.
                      Mondja még valaki hogy primitív buta népség?!...

Komment

gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Mondja még valaki hogy primitív buta népség
                        Nem. Ők szakemberek.
                        Csak más szakmában, mint mi.

Komment

Néhány hete mir-mur és még egy páran az egészségükre panaszkodtak!Főleg a hallásukra!Nos úgy látszik ez a virtuális térben is terjed mert a jobb fülem bedugult és fáj!De mondhatom hogy a motorozás hiánya az egész szervezetemet megviseli!Főleg a jobb féltekémet(nem írom hogy a fél tö....t mert nem szeretnék ordenáré lenni!)!!Lassan egy hónapja hogy sújzózás közben valami hiba történhetet mert a jobb karom lezsibbadt és fáj!................ja!!!Bocsánat most látom hogy ez nem az orvos válaszol rovat!!!!..........most már mindegy!Szóval jól vagyok(a bajokat leszámítva!).....amit kívánok minden kedves veterános cimbinek is!!!!Kívánok még Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet!!!Nyáron remélem találkozunk!..................ja! ....és addig ne másszatok fel a karácsonyfára amíg ég a gyertya és a csillagszóró!!!!VESZÉLYES!!!!!

Komment

Most már én is panaszkodok...sikeresen eltörtem a jobb kezem, így egy ideig csak virtuálisan szerelhetek...ráadásuk kiderült, hogy az ízületeimmel sincs rendben minden...jó kis Karácsony lett ez...:S
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Kívánom,hogy ennél rosszabbul ne érezd magad, annál is inkább,hogy ez még nem is a panasz iroda!!!Remélem a fentiek is úgy akarják,hogy a nyáron tudunk találkozni és egybe lesz a SOKADALOM!Én is Boldog karácsonyt Kívánok Mindanyiótoknak / A Fórum összes látogatójának/" Én pedig előkészítettem a mászó vasakat és a fehér zománc festéket". Hogy miért a festék?:Azért,hogy a hátsó lábammal nehogy letapossam az elsőket!!Baráti üdv.Sepy.Bocs de mire részletekben a géphez kerültem megelőztek és Neked mielőbbi gyógyulást kívánok.Sajnos a karácsonyodba ily formán a sors bele rondított.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2013 dec. 22, 11:54.

Komment

Szervusztok!

Jobbulást kívánok mindenkinek,-én egészséges vagyok,mert annak hiszem magam.Na,-jó azért füldugulásom nekem is van és egy kicsit kóválygok néha,a vállaim is ropognak és a porckorongsérv ott a négyes és ötös között,az ott van örökre-viszont a szemüvegem,majdnem új.
                                Még januárban hívtak vért adni és mentem is,de már ezt az örömöt is elvették tőlem,mert betöltöttem a 66.-at,pedig szívesen adnám továbbra is,-de irigy kutyák ezek,már ezt a kis örömöt is elvszik az embertől.Történt,vagy három éve,-akkor kezdődött ez a füldugulás és tortyogás,hogy egy véradás alkalmával megkértem a véradós doktornőt,hogy intézzen nekem valami kis protekciót,ha már egyszer itt vagyok ebben a nagy egészségügyi centrumban,hogy a mai nap folyamán valahogy kimossák a fülemet.Nem soronkívüliséget kértem,csak azt,hogy a mai nap és ne kelljen időpontot kérni.Mondta,majd szól,-befejezvén a véradást átmentem a fül-orr-gégére és szerencsémre senki nem toporgott a váróban.Na ez az én napom,gondoltam és bekopogtam a rendelőbe,ahol a teljes személyzet ott volt.Előadtam a problémámat és kértem,hogy mossák ki a fülem.A Dr. nő,azt mondta,hogy sajnos nem tudja,menjek le a portára és kérjek időpontot és majd akkor,a kapott időpontban Ő eldönti,hogy mosás,vagy egyéb kell.Eléggé lógó orral,de leballagtam a portára és kértem időpontot,amely természetesen,vagy három nappal későbbre szólt.

A kapott időpontban megjelentem a rendelőben,ahol igen pontosan rám került a sor,és végre bent ültem a székben,mosásra várva.A Dr.-nő belekukucskált a szemembe a világítós nagyítójával és közölte,hogy a fülem teljesen tiszta és itt nem mosásra van szükség,ezért beutal hallásvizsgálatra,melyet egy ajtó választott el,az Ő rendelőjétől.Kérdeztem tőle,hogy mégis mi lehet a gond,de Ő csak azt közölte,hogy a hallásvizsgálat után tud bővebbet mondani,de akár hallókészülék is lehet a vége.Így teljesen feldobódva kimentem a rendelőből és leültem várakozni a hallásvizsgálat rendelőjének ajtajában,ahol szintén csak egy időpontra várakoztam.Várok-várok és várok,már eltelt egy félóra,majd egy egész,még egy fél,de az én időpontomat csak nem akarja velem közölni senki.Kijön az asszisztencia,-kérem tőle,hogy adnának már egy időpontot,felszólít várjak türelemmel!Várok továbbra is várok,igaz nem türelemmel,eléggé fortyogtam már belül,de azért uralkodtam magamon.Megint kijön az asszisztencia és megint kérem nem kaphatnám már meg az időpontot!Mondja üljek le türelemmel és várjak,-na akkor lejött a köd és mondtam,-nem várok én tovább egy másodpercet sem és a további mondókámra nem emlékszem teljesen,de volt ott a "rongybatekert-kócmadzagos Jordániába fogant,Bosnyák rosszerkölcsű mindenható nemiszervétől" minden és eljöttem és azóta sem mentem a tájukra sem.Tudom nem volt tőlem szép dolog és kulturált beszéd színvonalát nem emeltem ott és akkor,de az biztos,hogy magammal jót tettem,mert lehet így elkerültem egy infarktust.

Azóta,kisebb-nagyobb megszakításokkal dugultnak érzem a jobb fülem,bár hallok vele jól,csak olyan kellemetlen ez a dugultság érzés,-de meg lehet szokni,-azt viszont nem,ha packáznak az emberrel.Azért szoktam nektek írni,hpgy kerüljétek a doktorokat,ha egy mód van rá,mert eltesznek láb alól!

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X