Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Közlekedési morál

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Városban talán. Ez a 6os "főút" azért főút, mert rosszabb és keskenyebb,mind bármelyik falu főutcája. Ezért nem nevezhették annak. Megfordulni se tudok, mert megy a forgalom.

És mellékesen nem valami kopasz bunkó volt, hanem egy hatvanas hombár az asszonnyal. Életében most előzött először.
    Click image for larger version

Name:	Képkivágás.PNG
Views:	1
Size:	670.3 KB
ID:	148147

Komment

Hát elég necces azon az úton... De láttam már rosszabbat is sajnos(pl a Pusztamonostor és Jászágó közötti út). Egy biztos, nekem nem lett volna idegzetem bemutatni miközbe majd elütnek... Ilyenek mindig is lesznek sajnos, a lényeg hogy ép bőrrel megúsztad .

Komment

Én nap mint nap találkozok ilyenekkel. Sok a hülye, még ha magam nem számolom, akkor is. Most volt kb 2 órája, hogy vittem ki a tanyára a téglát, erre bevág elém egy vám és pénzügyőrség feliratú autó. Nagy fék...duda...és a több. A következő lámpánál utolértem. Belement egy kis renault-ba. Taknyosszáju bazárimajmok.

Komment

Kedves bokor 28!

A hülyeség és a bunkóság kortól és nemtől független.

Komment

@Süpi
            Nagy fék az nálam is volt ma, barom miatt olyat szorítottam a fékkaron hogy az első fék leblokkolt(eddig egy esetnél se fajult eddig a dolog). Ügyes "lábmunkával" elkerültem a taknyolást de a jobb térdem kicsit fáj ha kinyújtom a lábam. Gondolom kicsit megterhelte a dolog. Egy biztos, el nem tört mert simán tudtam dolgozni utána és nem is duzzadt meg .

Komment

No- no én is lassan a két 6-os hoz tartozom!

Komment

Az ilyen után kell utánafordulni, és ha megáll, kiszedni a volán mögül és felfektetni a motorháztetőre. Vagy szimpla eleganciával lerúgni a tükrét.
                Többet ismerek,értelmetlen!
                Az a hibás aki nem húzódott félre,nem rá ért volna elengedni?Miért cammog,em tud lehúzódni az ilyen?.Van trakis kollegám"aki azzal dicsekedett,hogy ráhúzta a biciklisre a hátsó kocsit,aki bukfencet vert az árokban,de "megérdemelte nem huzódott le"és mikor beszóltam rámnézett mint egy kínaira. Véleményem,hogy nincs kivel tárgyalni legtöbbször csak dühöngeni tud az ember,lássuk be nincs értelme jó napot okozni:egy egoistának!!!
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Kedves mateapu!

Szerintem is kell a tolerancia és az empátia. Nem tartom helyesnek az indulatoktól vezérelt cselekedeteket.Persze ez nem mindig könnyű .

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    kiszedni a volán mögül és felfektetni a motorháztetőre
                    Emlékszem ilyenre , régen volt.... de akkor nem így választottam ki az áldozatot...........

Komment

Nem tom én miért maradok ki az ilyen faca dolgokból? Lehet hogy nem egy országban közlekedünk?!Vagy csak még nincs elég tapasztalatom a közúti közlekedés terén?!Még az M.H.S-nél volt egy jó oktatóm,Ő adta az alapképzést!Biztos nem véletlen hogy ketten is bejutottunk abból a csoportból az évente tartott ,,Vezess Kivállóan" Országos döntőjébe!Ő mondta hogy ,,Sose oktass ki másokat a hibái miatt,hanem tanulj belőle!"!A buszos tanfolyamon is volt egy nagyszerű fickó!Ő azt mondta hogy ha egy nap tízedszer szívatnak meg és legszívesebben felrúgnád!Nos!Akkor gondolatban simogasd meg a buksiját hisz honnan tudná hogy rosszat tett?!
                      Ez egy nagy közös népi játék!Vannak köztünk zsenik,szuper sofőrök(vagy csak akik azt hiszik!) és vannak ilyen balfácán kezdők is mint PL:ÉN! Pedig már majdnem kezdtem ráérezni!!!Erre tessék!Nyögdíjas lettem!

Komment

Tegnap esti figurát azért leírom. Szokásos hosszú egyenes után éles kanyar, illene lassítani 70-80 körülre. Mögöttem egy platós SUV szerű zárkózik fel igen komoly tempóval. Kanyar előtt már bennem van a mozdulat, hogy becsapom a gépet a bal keréknyomba, onnan nagyobb ívben tudok kanyarodni.
                        Mozdulat előtt tükör és gondolkodás nélkül satu. A barom már kint van a másik sávban és bal keréknyomot elfoglalva előz a kanyarban.
                        Satu nélkül a kanyar csúcsán egymásba rongyoltunk volna.

Komment

Kedves Bokor! Én magam se szeretem mikor valaki egyenesben nyomja és mikor kanyar következik csak féket ismer. Miért?, vagy érkezzen megfelelő tempóban vagy nyomja neki tovább. Én is szeretek menni a kanyarban és ha belátható az útkanyarulat és táblák sem tiltják miért ne lehetne menni! Én ostoba élvezem mikor valaki egyenesben a seg@em súrolja és miután kiérünk a kanyarból sehol sincs persze sok esetben az én 0,9 es autóm többszörösével teszi mindezt aminek van igazi motorja és futóműve csak a rutin addig tart, hogy nyomjuk neki. A környékeden én is jártam éjszaka futóval Lovászhetényben vettünk először a lányomnak motort . Azért először mert másnap vissza is vittem neki. Ismeretlenben nem volt nagy öröm éjszaka menni és jönni. Nappal élvezetesebb lett volna de így jött ki és rossz volt a választás.

Komment

Ilyen az élet. Én kezdő motoros vagyok, kanyarban - és egyenesben is - félek. A Pancsinál attól féltem, hogy besül vagy szétesik, most attól, hogy kicsúszok, felborulok. A gyorsabbakat lehúzódással elengedem.
                            Majd ha rutinos leszek, akkor nem tartok fel senkit a kanyarban.
                            Autóval én is morgolódni szoktam, mert sok a rutintalan, kezdő, bizonytalan, most én vagyok az.

Komment

Ne félj , légy óvatos az nem ugyanaz. Azon a nagy gépen már cipők és futómű van. A Pancsi meg nehéz és alacsony a súlypontja és arra is gumi kell nem az eredeti mert az már csak kiállításra való csak. Igaz a 6v-os világítással csak lopakodni lehet sajna.

Komment

Én kezdő motoros vagyok, kanyarban - és egyenesben is - félek.
                                Ezért jó ha keresel egy normális csapatot akikkel együtt csapatban mehetsz. Aki elöl megy az tudja mit csinál, és ha jó a vezér azt is tudja hogy a többinek is meg kell tudni csinálni.
                                Egy túranedurónál még attól sem kell félni,hogy az útegyenetlenségek zavarba hozzák. a magasságtól sem kell tartani, amíg a kormány nem éri a földet nincs baj.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X