Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Közlekedési morál

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

g
    alacsony a súlypontja és arra is gumi kell n
    Amig a pannnoniám volt nem féltem!
    nekem egy legalább harmincas...évben gumival király voltam esőben.....utolérem az őszes nagyvérűt ráadásul több volt az oxigén-töblet a gépben és ment is.......
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ne is mond... 6V15W tompítottba kb annyira jó hogy ne gyúrjanak el. Még tavaly kicseréltem a generátor tekercseit 10W-osakra így jelenleg 30W-ot ad le elvileg 6V-on. A gyakorlatban viszont elég szépen viszi szerintem a 12V35W-os izzót(a hátsó lámpába meg egy szem LED teljesít szolgálatot annak a fogyasztása meg kb 0), majd ha sikerül rájönnöm miért nem indul kimérem .

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Amig a pannnoniám volt nem féltem!
        A szétesésen kívül én se féltem rajta. Pedig fele akkora gumi van rajta, mint ezen.
        Meg fék se nagyon :-)

Komment

Ne félj , légy óvatos az nem ugyanaz. Azon a nagy gépen már cipők és futómű van. A Pancsi
          Egy ismerősöm azt mondta"nem igaz hogy megy ez a gép"...gs 500-al jött utánam(igaz odatettem magam)
          stabil a gép.
          Ezt a kawasakin nem érzem!
          Viszont élvezetes a motorozás vele!
          Igaz:csak akkor van erő ha dúsabb az oxigén...
          Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2016 febr. 17, 21:09.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            A gyakorlatban viszont elég szépen viszi szerintem a 12V35W-os izzót(a hátsó lámpába meg egy szem LED teljesít szolgálatot annak a fogyasztása meg kb 0),
            http://veteran.forum.hu/pannoniak-sz...problema-4528/

Ebben a témában beszéltük ki. Át kell tekerni vastagabb huzallal a magot és viszi a H4 50/55 izzót is.
            Emlékeim szerint az áttekerés nélküli a Lada gömbizzó 12V 40/45 wattot simán viszi.
            Nekem az áttekert megégette az ócsóbb féle 35/35w H4 izzót.
            Heeeganynak volt valami megoldása, talán sorolta a két gyári tekercset és elvitte neki az 50/55 wattosat.

Komment

A Páncélosunk még nem Pancsizik csak velünk pacsizik majd!-reméljük!

Komment

A Páncélosunk még nem Pancsizik csak velünk pacsizik majd!-reméljük!
                ??????????????????????????????????????

Komment

bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  http://veteran.forum.hu/pannoniak-sz...problema-4528/

Ebben a témában beszéltük ki. Át kell tekerni vastagabb huzallal a magot és viszi a H4 50/55 izzót is.
                  Emlékeim szerint az áttekerés nélküli a Lada gömbizzó 12V 40/45 wattot simán viszi.
                  Nekem az áttekert megégette az ócsóbb féle 35/35w H4 izzót.
                  Heeeganynak volt valami megoldása, talán sorolta a két gyári tekercset és elvitte neki az 50/55 wattosat.
                  Egyenlőre ott tartok hogy kib@sztam a "12V 40W-os" tekercseket aztán gyári bekötéssel(szóval párhuzamosan) ráraktam a gyári tekercseket az egyedi alaplapra.
                  Persze a fényszóróban Lada foncsor, H4-es 60/55W-os halogén izzó . Annyira világít mint a gyári, nem jobban, de a lényeg hogy nem is rosszabb annál(bár ha kisebb fokozatban odahúzom neki akkor pirít rendesen. Szóval ha rossz az út akkor pörgetni kell, nincs mese).
                  De rendeltem 35/35W-osat bele, azzal remélhetőleg jobb lesz a helyzet.
                  Aztán majd egyszer talán eljutok odáig hogy megcsináljam amit terveztem, csinálni olyan tekercseket mint a gyáriak, annyi menetszámmal, olyan huzalátmérővel mint a gyári, de nem lenne testelt kivezetése, hanem menne egy 2 fázisú szabályzóba.
                  Aztán, ha a szabályzó nem jön össze akkor graezt híd aztán marad úgy.

De egyenlőre be kellene fejezni az edelényi és a pesti lakás felújítását. Szóval ez egy jó darabig biztosan csak egy terv lesz a fejemben a sok között...
                  Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2016 febr. 17, 21:27.

Komment

rendeltem 35/35W-osat bele, azzal remélhetőleg jobb lesz a helyzet.
                    Magyarul,vissza a gyárihoz.................................................................Ha valamit akarunk akkor:
                    Generátor....
                    Esetleg zseniális kütyü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pedig te voltál a reménysugár az alagútban....................
                    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2016 febr. 17, 21:38.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Magyarul,vissza a gyárihoz.................................................................Ha valamit akarunk akkor:
                      Generátor....
                      Esetleg zseniális kütyü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pedig te voltál a reménysugár az alagútban....................
                      Nem egészen.
                      A halogén hatásfoka sokkal jobb mint a hagyományos izzóé. Szóval a fényerőnek így is jobbnak kellene lennie.
                      Aztán, ha esetleg majd összejön az amit a tekercsekkel tervezek akkor még alacsony fordulaton is kellene tudnia produkálni normális fényt.
                      (aztán ha még ki tudok facsarni belőle 10W-ot valahogy akkor kap két 1000lm-es LED-et a bukócsőre.)

Komment

heeegany
                        De egyenlőre be kellene fejezni az edelényi és a pesti lakás felújítását. Szóval ez egy jó darabig biztosan csak egy terv lesz a fejemben a sok között...
                        Hirtelen el sem tudtam dönteni, hogy panaszkodsz vagy dicsekszel?! ...Én szívesen felújítanék egy pesti lakást, vagy inkább egy budait...

Komolyra fordítva: én sem tudtam nyár óta érdemben foglalkozni a motorral, viszont márciusban lejár a műszakim... Pedig én csak egy lakást újítok fel itt Kaposváron...Talán lassan a végére jutok...Anyagilag már megtörtént...

Komment

Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          heeegany

Hirtelen el sem tudtam dönteni, hogy panaszkodsz vagy dicsekszel?! ...Én szívesen felújítanék egy pesti lakást, vagy inkább egy budait...

Komolyra fordítva: én sem tudtam nyár óta érdemben foglalkozni a motorral, viszont márciusban lejár a műszakim... Pedig én csak egy lakást újítok fel itt Kaposváron...Talán lassan a végére jutok...Anyagilag már megtörtént...
                          Panasz ez nem dicsekvés. Nem hiányzott ez. Akkor lett volna jó ha apa befejezi és időnként fel tudtunk volna menni hozzá...
                          Most ott van az a lakás is szétverve. Úgyhogy hamarosan az lesz a rendszeres program hogy pénteken munka után megyünk fel pestre csinálni a lakást. Aztán vasárnap haza, és fojtatódhat a munka itthon...

Komment

Nem baj, utána öröm lesz újra a motorral foglalkozni. Te jutottál legmesszebbre a gyújtás átalakításban!

Komment

hamarosan az lesz a rendszeres program hogy pénteken munka után megyünk fel pestre csinálni a lakást. Aztán vasárnap haza, é
                              Egy éve kb nálunk már ez van úgy hogy akár mehetünk együtt is.
                              Tök gazdaságos lenne! Ózdon engem felvesztek, Szadán kidobtok, visszafele fordítva, benzinpénzt kettédobjuk.... mindenki jól jár.....

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Egy éve kb nálunk már ez van úgy hogy akár mehetünk együtt is.
                                Tök gazdaságos lenne! Ózdon engem felvesztek, Szadán kidobtok, visszafele fordítva, benzinpénzt kettédobjuk.... mindenki jól jár.....
                                Lehet hogy majd egyszer-kétszer szavadon foglak
                                Egyenlőre sok-sok papírmunka, aztán pár alkalom amikor összeszedünk egy autónyi ismerőst akik segítenek az elején. Aztán még lesz pár út gondolom, ha meg lesz hely a kocsiban akkor szólok előtte

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X