Sziasztok!
Mérgemben osztom meg veletek a Magyar szavahihetőség példáját!
Tegnap jelent meg egy hirdetés egy eladó ETZ-250-ről .Felhívtam este , hogy ma délután megyek megnézem és ha olyan ,ahogyan elmondta a telefonba, akkor megveszem (85000 ft) 1 év műszakival .
Igy fényképről ,elmondásból 99 % -ra tettem, hogy megveszem. Felhívtam a kollegát, hogy jöjjön velem és lábán hozza haza a gépet. Mondtam az eladónak, ha valaki érdeklődne, akkor mondja meg, hogy várjon ,mert én szeretném megnézni .A válasz : RENDBEN !!!. .
Errefel ma reggel jön a telefon, hogy eladta !! HÁT HOGY VAN EZ ??????
Még ha a két szék közül a földre esek, akkor sem csinálok a számból segget !
Minek nevezzem az ilyen embert? Tudnám jelzőkkel illetni ,de nem akarom kiírni.
Egyébként itt a neve ,hátha valaki ismeri .: Nyíri Zoltán Debrecen. Piros ETZ 250 ,első sárvédőn krómozott szarvas szobor dísz.
Ha esetleg olvasod : Még egyszer köszönöm a szavahihetőségedet !!
Az ilyennel annyira fel tud idegesíteni valaki, hogy ........
Mérgemben osztom meg veletek a Magyar szavahihetőség példáját!
Tegnap jelent meg egy hirdetés egy eladó ETZ-250-ről .Felhívtam este , hogy ma délután megyek megnézem és ha olyan ,ahogyan elmondta a telefonba, akkor megveszem (85000 ft) 1 év műszakival .
Igy fényképről ,elmondásból 99 % -ra tettem, hogy megveszem. Felhívtam a kollegát, hogy jöjjön velem és lábán hozza haza a gépet. Mondtam az eladónak, ha valaki érdeklődne, akkor mondja meg, hogy várjon ,mert én szeretném megnézni .A válasz : RENDBEN !!!. .
Errefel ma reggel jön a telefon, hogy eladta !! HÁT HOGY VAN EZ ??????
Még ha a két szék közül a földre esek, akkor sem csinálok a számból segget !
Minek nevezzem az ilyen embert? Tudnám jelzőkkel illetni ,de nem akarom kiírni.
Egyébként itt a neve ,hátha valaki ismeri .: Nyíri Zoltán Debrecen. Piros ETZ 250 ,első sárvédőn krómozott szarvas szobor dísz.
Ha esetleg olvasod : Még egyszer köszönöm a szavahihetőségedet !!
Az ilyennel annyira fel tud idegesíteni valaki, hogy ........
Komment